A „Nem sikerült inicializálni az alkalmazást: 0x800106ba” hibaüzenet jelenik meg Windows Defender program bétaverziójának futtatásakor

A cikk fordítása A cikk fordítása
Cikk azonosítója: 930522 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

A lap tartalma

A jelenség

A Windows Defender megjelenés előtti (béta) verziójának futtatása esetén a következő hibaüzenet jelenhet meg:
Nem sikerült inicializálni az alkalmazást: 0x800106ba. Egy probléma miatt a program szolgáltatása leállt. A szolgáltatás elindításához indítsa újra a számítógépet, vagy a Súgó és támogatás segítségével derítse ki, hogyan lehet kézzel elindítani szolgáltatásokat.

Oka

A probléma oka, hogy a Windows Defender program bétaverziója 2006. december 31-én lejárt. Amikor ezt a dátumot követően megpróbálja elindítani a Windows Defender szolgáltatást, „A jelenség” című részben említett hibaüzenetet kapja.

A megoldás

A probléma megoldásához alkalmazza az alábbi módszerek egyikét.

Windows XP és Windows Server 2003 rendszer esetén

Microsoft Windows XP vagy Microsoft Windows Server 2003 rendszer esetén telepítse a Windows Defender program végleges verzióját a számítógép védelmének fenntartása érdekében. A Windows Defender végleges verziójáról a Microsoft következő webhelyén talál további tájékoztatást:
http://www.microsoft.com/hun/athome/security/spyware/software/default.mspx

Windows 2000 rendszer esetén

Amennyiben Microsoft Windows 2000 rendszert használ, távolítsa el a Windows Defendert. A program használata a Windows 2000 rendszerben nem támogatott.

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 930522 - Utolsó ellenőrzés: 2007. január 9. - Verziószám: 1.1
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
  • Windows Defender (Beta 2)
Kulcsszavak: 
kbtshoot kbprb KB930522
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.
Már nem támogatott termékekre vonatkozó Tudásbázis-tartalom – Felelősséget kizáró nyilatkozat
Ez a cikk a Microsoft által már nem támogatott termékekre vonatkozik, ezért a továbbiakban tartalma már nem frissül, jelenlegi állapotában lesz elérhető.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com