Ένα οπτικό δίσκο εμφανίζεται κενό μετά τη διαμόρφωση του δίσκου χρησιμοποιώντας το σύστημα αρχείων Live στοιχείο σε έναν υπολογιστή που βασίζεται στα Windows Vista

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 930917 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

Συμπτώματα

Ας εξετάσουμε το ακόλουθο σενάριο:
 • Μπορείτε να μορφοποιήσετε ένα οπτικό δίσκο, χρησιμοποιώντας το στοιχείο Live File System, σε έναν υπολογιστή που βασίζεται στα Windows Vista.
 • Εξαγωγή του δίσκου λίγο μετά τη λειτουργία μορφοποίησης φαίνεται να είναι πλήρης. Ή, μπορείτε να αφαιρέσετε το δίσκο λίγο μετά την εγγραφή ενός αρχείου στο δίσκο, αφού ολοκληρωθεί η λειτουργία μορφοποίησης.
 • Να εισαγάγετε πάλι το δίσκο.
Σε αυτό το σενάριο, ο δίσκος εμφανίζεται να είναι κενό. Όλα τα αρχεία που δημιουργήθηκαν στο δίσκο μετά τη λειτουργία μορφοποίησης χάνονται. Επιπλέον, δεν μπορείτε να εγγράψετε τα αρχεία στο δίσκο. Αυτό το ζήτημα παρουσιάζεται μόνο όταν χρησιμοποιείτε το στοιχείο Live File System για να διαμορφώσετε το δίσκο και στη συνέχεια βγάλετε το δίσκο σύντομα, αφού έχει πραγματοποιηθεί μια λειτουργία εγγραφής.

Αιτία

Αυτό το ζήτημα παρουσιάζεται για οποιονδήποτε από τους παρακάτω λόγους:
 • Τη μάρκα του δίσκου μπορεί να είναι συμβατή με τη μονάδα εγγραφής. Δοκιμάστε μια διαφορετική μάρκα του μέσου.
 • Ο δίσκος ενδέχεται να είναι ελαττωματική. Δοκιμάστε έναν άλλο δίσκο.
 • Ενδέχεται να έχετε δυσλειτουργία της συσκευής εγγραφής. Για πληροφορίες αντιμετώπισης προβλημάτων, ανατρέξτε στην τεκμηρίωση που συνόδευε τη συσκευή εγγραφής.
 • Η συσκευή εγγραφής ή ο δίσκος ενδέχεται να μην υποστηρίζει την ταχύτητα που χρησιμοποιείται για την εγγραφή του δίσκου. Δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε χαμηλότερη ταχύτητα.
Σκεφτείτε επίσης την πιθανότητα ότι τα Windows Vista δεν με επιτυχία εκτελεί την εντολή Κλείσιμο περιόδου όταν εξάγεται στο δίσκο. Εάν η περίοδος λειτουργίας δεν έκλεισε σωστά, δεν είναι δυνατή η ανάγνωση του τα δεδομένα που εγγράφονται στο δίσκο. Επομένως, ο δίσκος εμφανίζεται κενό. Επειδή αυτό το ζήτημα χρονισμού συγκεκριμένα, αυτό το ζήτημα παρουσιάζεται μόνο περιστασιακά.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Πληροφορίες για το Service Pack

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, αποκτήστε το τελευταίο Service Pack για τα Windows Vista. Για περισσότερες πληροφορίες, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft (Knowledge Base):
935791Τρόπος λήψης του τελευταίου service pack των Windows Vista

Πληροφορίες άμεσης επιδιόρθωσης

Η ακόλουθη επείγουσα επιδιόρθωση επιλύει μόνο το συγκεκριμένο πρόβλημα με την οποία τα Windows Vista δεν με επιτυχία εκτελείται η εντολή κλεισίματος περιόδου όταν εξάγεται το δίσκο.Μια άμεση επιδιόρθωση που υποστηρίζεται είναι τώρα διαθέσιμη από τη Microsoft. Ωστόσο, αυτή η άμεση επιδιόρθωση προορίζεται για τη διόρθωση μόνο του ζητήματος που περιγράφεται σε αυτό το άρθρο. Εφαρμόστε αυτήν την άμεση επιδιόρθωση μόνο σε συστήματα που αντιμετωπίζουν αυτό το συγκεκριμένο πρόβλημα. Αυτή η άμεση επιδιόρθωση ενδέχεται να υποβληθεί σε πρόσθετο έλεγχο. Επομένως, εάν αυτό το πρόβλημα δεν σας επηρεάζει ιδιαίτερα, συνιστούμε να περιμένετε την επόμενη ενημέρωση λογισμικού που περιέχει αυτήν την άμεση επιδιόρθωση.

Εάν η άμεση επιδιόρθωση είναι διαθέσιμη για λήψη, θα υπάρχει μια ενότητα με τίτλο "Διαθέσιμη λήψη άμεσης επιδιόρθωσης" στην αρχή του άρθρου της Γνωσιακής βάσης (Knowledge Base). Εάν δεν εμφανίζεται αυτή η ενότητα, επικοινωνήστε με την Εξυπηρέτηση και Υποστήριξη Πελατών της Microsoft (Microsoft Customer Service and Support) για λάβετε την άμεση επιδιόρθωση.

ΣΗΜΕΙΩΣΗΕάν προκύψουν πρόσθετα ζητήματα ή εάν είναι απαραίτητη η αντιμετώπιση τυχόν προβλημάτων, ίσως χρειαστεί να δημιουργήσετε μια ξεχωριστή αίτηση υπηρεσίας. Για πρόσθετες ερωτήσεις υποστήριξης και για θέματα που δεν αφορούν τη συγκεκριμένη άμεση επιδιόρθωση, θα ισχύσουν οι συνηθισμένες χρεώσεις υποστήριξης. Για μια ολοκληρωμένη λίστα με τους αριθμούς τηλεφώνων της Εξυπηρέτησης και Υποστήριξης Πελατών της Microsoft (Microsoft Customer Service and Support) ή για να δημιουργήσετε μια ξεχωριστή αίτηση εξυπηρέτησης, επισκεφθείτε την παρακάτω τοποθεσία της Microsoft στο Web:
http://support.microsoft.com/contactus/?ws=support
ΣΗΜΕΙΩΣΗΗ φόρμα "Λήψης επείγουσας επιδιόρθωσης είναι διαθέσιμες" εμφανίζει τις γλώσσες για τις οποίες η επείγουσα επιδιόρθωση είναι διαθέσιμη. Εάν δεν βλέπετε τη γλώσσα σας, τότε η άμεση επιδιόρθωση δεν είναι διαθέσιμη σε αυτήν τη γλώσσα.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΡΧΕΙΟΥ

Η αγγλική έκδοση αυτής της άμεσης επιδιόρθωσης έχει τα χαρακτηριστικά αρχείου (ή νεότερα χαρακτηριστικά αρχείου) που παρατίθενται στον παρακάτω πίνακα. Οι ημερομηνίες και οι ώρες για τα αρχεία αυτά αναφέρονται σε συντονισμένη παγκόσμια ώρα (UTC). Όταν προβάλλετε τις πληροφορίες του αρχείου, αυτές μετατρέπονται στην τοπική ώρα. Για να βρείτε τη διαφορά μεταξύ της ώρας UTC και της τοπικής ώρας, χρησιμοποιήστε τηνΖώνη ώραςστην καρτέλα με το στοιχείο "ημερομηνία και ώρα" στον πίνακα ελέγχου.
Εκδόσεις που βασίζονται στα Windows Vista x86
Σύμπτυξη αυτού του πίνακαΑνάπτυξη αυτού του πίνακα
Όνομα αρχείουΈκδοση αρχείουΜέγεθος αρχείουΗμερομηνίαΏραΠλατφόρμα
Udfs.sys6.0.6000.20528225,28002 Φεβρουαρίου 200702: 04X86
Update.mumΔεν εφαρμόζεται1,98402 Φεβρουαρίου 200723: 21Δεν εφαρμόζεται
X86_microsoft παράθυρα udfs.d_31bf3856ad364e35_6.0.6000.20528_none_7fc9b855de5a62e7.manifestΔεν εφαρμόζεται68502 Φεβρουαρίου 200723: 21Δεν εφαρμόζεται
X86_microsoft παράθυρα udfs_31bf3856ad364e35_6.0.6000.20528_none_a50f551438e3c809.manifestΔεν εφαρμόζεται6,02002 Φεβρουαρίου 200723: 22Δεν εφαρμόζεται
Windows Vista, εκδόσεις 64 bit
Σύμπτυξη αυτού του πίνακαΑνάπτυξη αυτού του πίνακα
Όνομα αρχείουΈκδοση αρχείουΜέγεθος αρχείουΗμερομηνίαΏραΠλατφόρμα
Amd64_microsoft παράθυρα udfs.d_31bf3856ad364e35_6.0.6000.20528_none_dbe853d996b7d41d.manifestΔεν εφαρμόζεται68902 Φεβρουαρίου 200723: 21Δεν εφαρμόζεται
Amd64_microsoft παράθυρα udfs_31bf3856ad364e35_6.0.6000.20528_none_012df097f141393f.manifestΔεν εφαρμόζεται6,27502 Φεβρουαρίου 200723: 27Δεν εφαρμόζεται
Udfs.sys6.0.6000.20528299,00802 Φεβρουαρίου 200702: 20X64
Update.mumΔεν εφαρμόζεται1,98402 Φεβρουαρίου 200723: 21Δεν εφαρμόζεται

Εναλλακτικός τρόπος αντιμετώπισης

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, περιμένετε τουλάχιστον τρία λεπτά μετά από οποιαδήποτε λειτουργία δίσκου εκτελείται πριν από την εξαγωγή του δίσκου.

Κατάσταση

Η Microsoft έχει επιβεβαιώσει ότι πρόκειται για ένα θέμα το οποίο παρουσιάζεται στα προϊόντα της που αναφέρονται στην ενότητα "Ισχύει για". Το ζήτημα αυτό διορθώθηκε αρχικά στα Windows Vista Service Pack 1.

Περισσότερες πληροφορίες

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πώς μπορείτε να εγγράψετε σε CD ή DVD σε υπολογιστή που βασίζεται στα Windows Vista, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web:
http://windowshelp.Microsoft.com/Windows/EN-US/Help/b47eb51a-ea6d-4d97-97b0-2d07a59316981033.mspx
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο ονομασίας των πακέτων επειγουσών επιδιορθώσεων, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft (Knowledge Base):
816915Νέα διάταξη ονομασίας αρχείων για πακέτα ενημερωμένων εκδόσεων λογισμικού των Microsoft Windows
Για περισσότερες πληροφορίες, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft (Knowledge Base):
824684Περιγραφή της βασικής ορολογίας που χρησιμοποιείται για την περιγραφή ενημερώσεων λογισμικού της Microsoft

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 930917 - Τελευταία αναθεώρηση: Πέμπτη, 30 Σεπτεμβρίου 2010 - Αναθεώρηση: 2.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Windows Vista Ultimate
 • Windows Vista Starter
 • Windows Vista Home Premium
 • Windows Vista Home Basic
 • Windows Vista Enterprise
 • Windows Vista Business
 • Windows Vista Ultimate 64-bit edition
 • Windows Vista Home Premium 64-bit edition
 • Windows Vista Home Basic 64-bit edition
 • Windows Vista Enterprise 64-bit edition
Λέξεις-κλειδιά: 
kbautohotfix kbvistasp1fix kbfix kbbug kbhotfixserver kbqfe kberrmsg kbexpertisebeginner kbmt KB930917 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:930917

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com