Πώς μπορείτε να λάβετε μια ενημερωμένη έκδοση του πιστοποιητικού ρίζας για Windows

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 931125 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ενημέρωση
Το πακέτο KB 931125 που καταχωρήθηκε για το Windows Update και WSUS στις 11 Δεκεμβρίου 2012, προοριζόταν μόνο για το πρόγραμμα-πελάτη αποθηκευτικές μονάδες. Ωστόσο, το πακέτο ήταν επίσης προσφέρεται για διακομιστή SKU. Επειδή ορισμένοι πελάτες ανέφεραν προβλήματα μετά την εγκατάσταση του πακέτου σε διακομιστές του τους, τις ενημερωμένες εκδόσεις KB 931125 για μονάδες SKU διακομιστή έχουν λήξει από το Windows Update και WSUS. Συνιστάται να συγχρονίσετε το διακομιστή WSUS και εγκρίνει τη λήξη.

Εάν έχετε ήδη εφαρμόσει την ενημερωμένη έκδοση σε ένα διακομιστή και αντιμετωπίζετε προβλήματα, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε την αυτόματη επίλυση λύση στο ακόλουθο άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
2801679 Προβλήματα επικοινωνίας SSL/TLS, μετά την εγκατάσταση του KB 931125
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

Εισαγωγή

Αυτό το άρθρο περιέχει μια σύνδεση λήψης για μια λίστα κατασκευαστών αρχή έκδοσης πιστοποιητικών (CA) που θεωρούνται αξιόπιστες από τη Microsoft και των οποίων τα πιστοποιητικά ρίζας που διανέμονται μέσω του προγράμματος Microsoft Root Certificate Program. Αυτό το άρθρο περιέχει πληροφορίες σχετικά με τα διάφορα είδη πιστοποιητικών ρίζας ενημερωμένη έκδοση των Windows.

Αντιμετώπιση

Το πακέτο ενημερωμένης έκδοσης ρίζας θα ενημερώσει τη λίστα πιστοποιητικών ρίζας στον υπολογιστή του χρήστη στη λίστα που είναι αποδεκτή από τη Microsoft ως μέρος του προγράμματος πιστοποιητικών ρίζας των Windows. Το αρχείο αυτό ενημερώνεται περιοδικά για να προσθέσετε ή να καταργήσετε πιστοποιητικά ρίζας ή αρχές έκδοσης πιστοποιητικών από τη διανομή από το πρόγραμμα. Μπορείτε να λάβετε το πακέτο ενημερωμένης έκδοσης ρίζας από τις ακόλουθες μεθόδους:

Το Κέντρο λήψης της Microsoft (Windows XP)

Η ενημερωμένη έκδοση είναι διαθέσιμη για λήψη από το Κέντρο λήψης της Microsoft:

Ενημερωμένη έκδοση για πιστοποιητικά ρίζας για Windows XP [Νοεμβρίου 2013] (KB931125)

Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
Σημαντικό
Σημαντικό:Ενδέχεται να σας ζητηθεί να περάσει τη διαδικασία επικύρωσης γνήσιο λογισμικό της Microsoft, για να κάνετε λήψη του πακέτου.

Κατάλογο του Microsoft Update (όλες οι εκδόσεις των Windows)

Το πακέτο ενημερωμένης έκδοσης ρίζας διατίθενται μέσω τουΚατάλογο του Microsoft Update. Εκεί, οι χρήστες μπορούν να αναζητούν και ανεξάρτητα Άμεση λήψη του πακέτου της ενημερωμένης έκδοσης. Μπορείτε να κάνετε αναζήτηση για "ενημέρωση πιστοποιητικών ρίζας" ή το άρθρο της Γνωσιακής βάσης, "KB931125", και κάντε λήψη του πακέτου ενημερωμένης έκδοσης πιστοποιητικών ρίζας που τελευταία.

http://Catalog.Update.Microsoft.com/V7/Site/Search.aspx?q=Root%20certificate%20update

Το πακέτο ενημερωμένης έκδοσης ρίζας είναι διαθέσιμη για τις παρακάτω υποστηριζόμενες εκδόσεις των Windows σε αρχιτεκτονική x 86 και x 64:
Σύμπτυξη αυτού του πίνακαΑνάπτυξη αυτού του πίνακα
ΑρχιτεκτονικήΤίτλος
x 86Ενημερωμένη έκδοση για πιστοποιητικά ρίζας για Windows XP [Νοεμβρίου 2013] (KB931125)
x 64Ενημερωμένη έκδοση για πιστοποιητικά ρίζας για Windows XP x 64 Edition [Νοεμβρίου 2013] (KB931125)
x 86Ενημέρωση για τα πιστοποιητικά ρίζας για Windows Vista [Νοεμβρίου 2013] (KB931125)
x 64Ενημερωμένη έκδοση για πιστοποιητικά ρίζας για Windows Vista για συστήματα που βασίζονται σε επεξεργαστή x 64 [Νοεμβρίου 2013] (KB931125)
x 86Ενημερωμένη έκδοση για πιστοποιητικά ρίζας για Windows 7 [Νοεμβρίου 2013] (KB931125)
x 64Ενημερωμένη έκδοση για πιστοποιητικά ρίζας για Windows 7 για συστήματα που βασίζονται σε επεξεργαστή x 64 [Νοεμβρίου 2013] (KB931125)
x 86Ενημέρωση για πιστοποιητικά ρίζας για Windows 8 [Νοεμβρίου 2013] (KB931125)
x 64Ενημερωμένη έκδοση για πιστοποιητικά ρίζας για Windows 8 για συστήματα που βασίζονται σε επεξεργαστή x 64 [Νοεμβρίου 2013] (KB931125)
x 86Ενημέρωση για πιστοποιητικά ρίζας για Windows 8.1 [Νοεμβρίου 2013] (KB931125)
x 64Ενημερωμένη έκδοση για πιστοποιητικά ρίζας για Windows 8.1 για συστήματα που βασίζονται σε επεξεργαστή x 64 [Νοεμβρίου 2013] (KB931125)
Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
Σημείωση
Σημείωση: Τα πακέτα ενημερωμένης έκδοσης ρίζας είναι αθροιστικές. Επομένως, αρκεί να εγκαταστήσετε το πιο πρόσφατο πακέτο για να λάβετε όλα τα πιστοποιητικά ρίζας στο πρόγραμμα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον προσδιορισμό λειτουργικά συστήματα 32-bit και 64-bit, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
827218 Πώς να προσδιορίσετε αν ο υπολογιστής σας εκτελεί μια έκδοση 32-bit ή 64-bit έκδοση του λειτουργικού συστήματος των Windows

Υπηρεσίες Windows Software Update Services (WSUS)

Το πακέτο ενημερωμένης έκδοσης ρίζας είναι επίσης διαθέσιμο για λήψη από το Windows Server Update Services (WSUS). WSUS επιτρέπει στους διαχειριστές της τεχνολογίας πληροφοριών για να αναπτύξετε τις πιο πρόσφατες ενημερωμένες εκδόσεις προϊόντων της Microsoft σε υπολογιστές που εκτελούν το λειτουργικό σύστημα των Windows. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες WSUS, οι διαχειριστές πλήρως μπορεί να διαχειριστεί τη διανομή των ενημερωμένων εκδόσεων που κυκλοφόρησαν μέσω του Microsoft Update σε υπολογιστές στο δίκτυό τους.

Για περισσότερες πληροφορίες, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής βάσης της Microsoft:
919772 Πώς να ενεργοποιήσετε το διακομιστή Microsoft Windows Server Update Services (WSUS) για τη διανομή των ενημερωμένων εκδόσεων των Windows

Περισσότερες πληροφορίες

Πληροφορίες ενημερωμένης έκδοσης των Windows Root Certificate Program

Αρχές έκδοσης πιστοποιητικών ρίζας - Microsoft διατηρεί μια λίστα με τα πιστοποιητικά ρίζας που διανέμονται από το πρόγραμμα πιστοποιητικών ρίζας των Windows στην τοποθεσία Web της πρόγραμμα.
Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις αρχές έκδοσης πιστοποιητικών που είναι μέλη του προγράμματος, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία Web:
http://go.Microsoft.com/fwlink/?LinkId=269988

Απαιτήσεις του προγράμματος πιστοποιητικών ρίζας - για μια λίστα με όλες τις τρέχουσες γενικές και τεχνικές απαιτήσεις του προγράμματος πιστοποιητικών ρίζας των Windows, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft TechNet στο Web:
http://Social.TechNet.Microsoft.com/wiki/Contents/articles/3281.introduction-to-the-Microsoft-Root-Certificate-Program.aspx

Τα πιστοποιητικά εκτεταμένης επικύρωσης (EV SSL) - για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την υποστήριξη για τα πιστοποιητικά εκτεταμένης Επικύρωσης στο Internet Explorer 7 και νεότερες εκδόσεις, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία Web:
http://www.Microsoft.com/Windows/Products/winfamily/IE/EV/default.mspx

Πώς τα Windows ενημερώνει τα πιστοποιητικά ρίζας

Η Microsoft παρουσίασε νέα μηχανισμούς ενημέρωσης ρίζας σε διαφορετικές εκδόσεις των Microsoft Windows. Αυτοί οι μηχανισμοί έχουν σταδιακά να επικεντρώνεται στη διανομή λιγότερα πιστοποιητικά ρίζας, αλλά σχετικά με τη δημιουργία φύλλων μερισμού ως ενιαία όσο το δυνατόν, όταν ένα πιστοποιητικό ρίζας, απαιτείται και διανέμεται μέσω του προγράμματος πιστοποιητικών ρίζας των Windows. Για να κατανοήσετε τη διαφορά σε μηχανισμούς ενημέρωσης ρίζας, είναι πιο εύκολο να διασπάσετε εκδόσεις των Windows σε δύο κατηγορίες:
 • Εκδόσεις του λειτουργικού Συστήματος που υποστηρίζει ρίζας με αυτόματη ενημέρωση πιστοποιητικών ρίζας μεμονωμένα
 • Εκδόσεις του λειτουργικού Συστήματος που βασίζεται σε ένα πακέτο ενημερωμένης έκδοσης παλαιότερη, προαιρετική ρίζας (ένα πακέτο που περιέχει όλα τα πιστοποιητικά ρίζας κατανεμημένου αυτήν τη στιγμή)
Στον υπολογιστή-πελάτη Windows SKU, τα Windows Vista και νεότερες εκδόσεις υποστηρίζουν πλήρως ο μηχανισμός ενημέρωσης αυτόματη ρίζας. Τα Windows XP υποστηρίζουν ο μηχανισμός ενημέρωσης ρίζας με αυτόματη μόνο εν μέρει. (Ανατρέξτε στην ενότητα "Windows XP" για περισσότερες πληροφορίες.) Συνιστούμε ότι εκδόσεις των Windows πριν από τα Windows Vista, κάντε λήψη του πακέτου ενημερωμένης έκδοσης προαιρετική ρίζας που περιέχει όλα τα πιστοποιητικά ρίζας κατανεμημένου αυτήν τη στιγμή.
Τα Windows Vista και Windows 7
Πιστοποιητικά ρίζας για Windows Vista και νεότερες εκδόσεις διανέμονται μέσω του μηχανισμού update automatic ρίζας. Δηλαδή, διανέμονται μέσω του πιστοποιητικού ρίζας. Όταν ο χρήστης μετακινηθεί σε μια ασφαλή τοποθεσία Web (με τη χρήση HTTPS SSL), διαβάζει ένα ασφαλές μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μήνυμα (S/MIME) ή λήψεις ένα στοιχείο ActiveX ελέγχουν δηλαδή υπογραφή (υπογραφή κώδικα) και στη συνέχεια να συναντήσει ένα νέο πιστοποιητικό ρίζας, το λογισμικό Windows πιστοποιητικό αλυσίδα επαλήθευσης ελέγχει το Microsoft Update για το πιστοποιητικό ρίζας. Εάν το λογισμικό βρίσκει το πιστοποιητικό ρίζας, το λογισμικό θα λαμβάνει την τρέχουσα λίστα αξιόπιστων πιστοποιητικών (CTL). CTL περιέχει λίστα όλων των πιστοποιητικών αξιόπιστης ρίζας στο πρόγραμμα και επιβεβαιώνει ότι το πιστοποιητικό ρίζας εμφανίζεται εκεί. Στη συνέχεια, λαμβάνει το πιστοποιητικό ρίζας καθορισμένη στο σύστημα και εγκαθιστά το πιστοποιητικό με το Windows αξιόπιστων αρχών έκδοσης πιστοποιητικών ρίζας. Εάν δεν βρεθεί το πιστοποιητικό ρίζας, της αλληλουχίας πιστοποιητικών δεν έχει ολοκληρωθεί και το σύστημα επιστρέφει σφάλμα.

Στο χρήστη, μια ενημέρωση επιτυχής ρίζας είναι ομαλή. Ο χρήστης δεν βλέπει πλαίσια διαλόγου ασφαλείας ή προειδοποιήσεις. Η λήψη πραγματοποιείται αυτόματα. Επιπλέον, για τα Windows Vista και νεότερες εκδόσεις, SKU του προγράμματος-πελάτη υποστηρίζει κάθε εβδομάδα προ-λήψη από το Microsoft Update για να ελέγξετε για ενημερωμένα ρίζας Ιδιότητες πιστοποιητικού (για παράδειγμα, εκτεταμένης επικύρωσης (EV), υπογραφή κώδικα ή ιδιότητες ελέγχου ταυτότητας διακομιστή [δηλαδή, Ιδιότητες πιστοποιητικού που προστίθενται σε ένα πιστοποιητικό ρίζας]).

Για αναλυτικές τεχνικές πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο τα Windows ενημέρωσης πιστοποιητικών ρίζας των Windows Vista και νεότερες εκδόσεις, μεταβείτε στην ακόλουθη τοποθεσία Web:
http://TechNet.Microsoft.com/en-us/library/cc749331 (WS.10).aspx
Windows XP
Τα Windows XP δεν υποστηρίζει πλήρως το μηχανισμό ενημέρωσης ρίζας με αυτόματη. Όταν ένα πιστοποιητικό ρίζας υπάρχει ήδη στο σύστημα του χρήστη, αυτό δεν θα ενημερωθεί ακόμα και αν έχει αλλάξει το αντίγραφο του πιστοποιητικού ρίζας υπάρχουν στο Microsoft Update. Τα Windows XP επίσης δεν υποστηρίζει την εβδομαδιαία προ-λήψη ιδιοτήτων πιστοποιητικού από τη δυνατότητα Microsoft Update, και είναι ο μόνος τρόπος για να εγκαταστήσετε νέες ιδιότητες πιστοποιητικού ρίζας σε Windows XP, εγκαθιστώντας το πακέτο ενημερωμένης έκδοσης ρίζας.

Συνιστούμε ότι οι χρήστες που εκτελούν τα Windows XP, κάντε λήψη και εγκαταστήστε το πακέτο ενημερωμένης έκδοσης ρίζας για την ενημέρωση των πιστοποιητικών ρίζας. Πιστοποιητικά ρίζας παραδίδονται για τα Windows XP μέσω του Microsoft Update ως πακέτο ενημερωμένων προαιρετική ρίζας – ένα εκτελέσιμο αρχείο που περιέχει κάθε πιστοποιητικό ρίζας που διανέμεται από το πρόγραμμα πιστοποιητικού ρίζας των Windows. Οι χρήστες των Windows XP να επιλέξετε να κάνετε λήψη του πακέτου κάθε φορά, ώστε να είναι να ενημερώνονται και να προσκομίζονται από το Microsoft Update. Εναλλακτικά, μπορούν να επιλέγουν την αυτόματη λήψη τα πακέτα ενημερωμένης έκδοσης ρίζας, πότε ενημερώνονται. Το πακέτο ενημερωμένης έκδοσης ρίζας προαιρετική ενημερώνεται περίπου τρεις ή τέσσερις φορές ανά έτος ή ανά τρίμηνο.

Για περισσότερες τεχνικές πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο τα Windows ενημέρωσης πιστοποιητικών ρίζας στο Windows XP SP2 και το SP3, μεταβείτε στην ακόλουθη τοποθεσία Web:
http://TechNet.Microsoft.com/en-us/library/bb457160.aspx
Τα Windows Server 2003, Windows Server 2008 και Windows Server 2008 R2
Ο μηχανισμός ενημέρωσης αυτόματη ρίζας είναι ενεργοποιημένη στον Windows Server 2008 και νεότερες εκδόσεις, αλλά όχι στον Windows Server 2003. Τα Windows Server 2003 υποστηρίζει ο μηχανισμός ενημέρωσης ρίζας με αυτόματη μόνο εν μέρει. (Αυτή είναι η ίδια με την υποστήριξη στα Windows XP.) Και επειδή προορίζεται το πακέτο ενημερωμένης έκδοσης ρίζας για Windows XP μόνο-πελάτης SKU, δεν προορίζεται για τις μονάδες SKU διακομιστή των Windows. Ωστόσο, το πακέτο ενημερωμένης έκδοσης ρίζας ενδεχομένως να ληφθούν και να εγκατασταθεί στον Windows Server SKU, εντός των ακόλουθων ορίων.

Εάν εγκαθιστάτε το πακέτο ενημερωμένης έκδοσης ρίζας σε SKU διακομιστή των Windows, μπορεί να υπερβαίνει το όριο για τον αριθμό τα πιστοποιητικά ρίζας που Schannel μπορεί να χειριστεί όταν η λίστα των ριζών αναφοράς στους υπολογιστές-πελάτες σε μια χειραψία TLS ή SSL, όπως ο αριθμός των πιστοποιητικών ρίζας που διανέμονται με το πακέτο ενημερωμένης έκδοσης ρίζας υπερβαίνει αυτό το όριο. Κατά την ενημέρωση πιστοποιητικών ρίζας, η λίστα αξιόπιστων CA αυξάνεται σημαντικά και μπορεί να γίνει πολύ μεγάλο. Στη λίστα, στη συνέχεια, περικόπτεται και ενδέχεται να προκαλέσει προβλήματα εξουσιοδότησης. Αυτή η συμπεριφορά μπορεί επίσης να προκαλέσει Αναγνωριστικού συμβάντος Schannel 36885. Στον Windows Server 2003, η λίστα εκδότης δεν μπορεί να είναι μεγαλύτερη από 0x3000. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό το ζήτημα, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:

933430 Οι υπολογιστές-πελάτες δεν μπορούν να συνδεθούν, εάν απαιτούνται πιστοποιητικά προγράμματος-πελάτη σε μια τοποθεσία Web ή εάν χρησιμοποιείτε IAS στον Windows Server 2003.

Σημείωση Οι περιορισμοί ισχύουν μόνο εάν έχετε ενεργοποιημένη στον Windows Server έλεγχος ταυτότητας υπολογιστή-πελάτη SSL.
Εγκατάσταση του πακέτου ενημερωμένης έκδοσης ρίζας σε αποσυνδεδεμένες περιβάλλοντα
Συνιστούμε ότι τα συστήματα που εκτελούν Windows-πελάτη ή διακομιστή SKU σε αποσυνδεδεμένες περιβάλλοντα (για παράδειγμα, όπου ο μηχανισμός ενημέρωσης ρίζας με αυτόματη δεν λειτουργεί επειδή η σύνδεση με το Microsoft Update δεν είναι διαθέσιμο) θα πρέπει να εγκαταστήσουν το πακέτο ενημερωμένης έκδοσης ρίζας. Το πακέτο ενημερωμένης έκδοσης ρίζας θα εγκαταστήσετε στα Windows Vista και Windows 7 ως λύση σε αποσυνδεδεμένες περιβάλλοντα. Ωστόσο, δεν συνιστούμε ότι τα συστήματα που έχουν δυνατότητα σύνδεσης δικτύου στο Microsoft Update να εγκαταστήσετε το πακέτο ενημερωμένης έκδοσης ρίζας, επειδή ο μηχανισμός ενημέρωσης ρίζας με αυτόματη θα λειτουργήσει για τους.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την πολιτική ομάδας για για διανείμετε πιστοποιητικά ρίζας σε μια ομάδα διακομιστών σε ένα περιβάλλον χωρίς σύνδεση. Οδηγίες σχετικά με τον τρόπο εγκατάστασης πιστοποιητικών ρίζας χρησιμοποιώντας την πολιτική ομάδας είναι διαθέσιμες από τις ακόλουθες τοποθεσίες Web:

Τα Windows Server 2003: http://TechNet.Microsoft.com/en-us/library/cc738131 (WS.10).aspx

Windows Server 2008: http://TechNet.Microsoft.com/en-us/library/cc772491.aspx

Τα Windows Vista περιλαμβάνουν ένα σύνολο πιστοποιητικών αξιόπιστης ρίζας τρίτων κατασκευαστών στο αρχείο Crypt32.dll πόρων έτσι ώστε αυτά τα πιστοποιητικά μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως μια επιστροφή, όταν δεν υπάρχει σύνδεση με το Windows Update. Όταν ενεργοποιείται η αυτόματη ενημέρωση ρίζας, προσπαθεί να κάνει λήψη του πιστοποιητικού αξιόπιστης ρίζας τρίτων κατασκευαστών από το δίκτυο. Σε περιβάλλον χωρίς σύνδεση, ανάκτηση δικτύου αποτυγχάνει και CAPI ελέγχει τους πόρους στο Crypt32.dll για το πιστοποιητικό ρίζας. Στην περίπτωση που υπάρχει στη ρίζα, χρησιμοποιούνται και εγκατεστημένα στο χώρο αποθήκευσης ριζών. Τα Windows 7 διαθέτουν παρόμοια συμπεριφορά.

Εάν είναι απενεργοποιημένη η αυτόματη ενημέρωση ρίζας, γίνεται καμία προσπάθεια να ανακτήσει τη ρίζα. Επομένως, δεν εγκαθίστανται τους ριζικούς καταλόγους. Πρέπει να γνωρίζετε ότι οι πόροι στο Crypt32.dll περιλαμβάνουν μόνο τα πιστοποιητικά που υπήρχαν στο πρόγραμμα ρίζας κάθε φορά πριν από την έκδοση του λειτουργικού Συστήματος. Τα πιστοποιητικά ρίζας που προστέθηκαν αργότερα δεν υπάρχουν στον πόρο και τα πιστοποιητικά αυτά είναι διαθέσιμα μόνο μέσω του πακέτου ενημέρωσης ρίζας.

Τα προϊόντα τρίτων κατασκευαστών που αναφέρονται σε αυτό το άρθρο έχουν κατασκευαστεί από εταιρείες που είναι ανεξάρτητες από την Microsoft. Η Microsoft δεν παρέχει καμία εγγύηση, σιωπηρή ή άλλη, σχετικά με τις επιδόσεις ή την αξιοπιστία αυτών των προϊόντων.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 931125 - Τελευταία αναθεώρηση: Τρίτη, 29 Απριλίου 2014 - Αναθεώρηση: 5.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Windows Vista Enterprise 64-bit edition
 • Windows Vista Home Basic 64-bit edition
 • Windows Vista Home Premium 64-bit edition
 • Windows Vista Ultimate 64-bit edition
 • Windows Vista Business
 • Windows Vista Business 64-bit edition
 • Windows Vista Enterprise
 • Windows Vista Home Basic
 • Windows Vista Home Premium
 • Windows Vista Starter
 • Windows Vista Ultimate
 • Microsoft Windows XP Home Edition
 • Microsoft Windows XP Media Center Edition 2005 Update Rollup 2
 • Microsoft Windows XP Professional
 • Microsoft Windows XP Tablet PC Edition
 • Microsoft Windows Server 2003, Enterprise Edition for Itanium-based Systems
 • Microsoft Windows Server 2003, Enterprise x64 Edition
 • Microsoft Windows Server 2003, Datacenter Edition (32-bit x86)
 • Microsoft Windows Server 2003, Datacenter Edition for Itanium-Based Systems
 • Microsoft Windows Server 2003, Datacenter x64 Edition
 • Microsoft Windows Server 2003, Enterprise Edition (32-bit x86)
 • Microsoft Windows Server 2003, Standard Edition (32-bit x86)
 • Microsoft Windows Server 2003, Standard x64 Edition
 • Microsoft Windows Server 2003, Web Edition
 • Windows 7 Enterprise
 • Windows 7 Home Basic
 • Windows 7 Home Premium
 • Windows 7 Professional
 • Windows 7 Starter
 • Windows 7 Ultimate
 • Windows HPC Server 2008 R2
 • Windows Server 2008 R2 Datacenter
 • Windows Server 2008 R2 Enterprise
 • Windows Server 2008 R2 Standard
 • Windows Web Server 2008 R2
 • Windows 8
 • Windows 8 Pro
 • Windows 8 Enterprise
 • Windows Server 2012 Datacenter
 • Windows Server 2012 Essentials
 • Windows Server 2012 Foundation
 • Windows Server 2012 Standard
Λέξεις-κλειδιά: 
kbhowto kbexpertiseinter kbinfo kbmt KB931125 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο έχει μεταφραστεί χρησιμοποιώντας λογισμικό μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και μπορείτε να το διορθώσετε χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Community Translation Framework (CTF) (Πλαίσιο μετάφρασης κοινότητας). Η Microsoft παρέχει μηχανική μετάφραση, επεξεργασία μετά τη μηχανική μετάφραση από την κοινότητα και άρθρα μεταφρασμένα από επαγγελματίες προκειμένου να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής βάσης σε πολλές γλώσσες. Τα άρθρα μηχανικής μετάφρασης και αυτά που επεξεργάζονται ύστερα από μηχανική μετάφραση ενδέχεται να περιέχουν σφάλματα στο λεξιλόγιο, στη σύνταξη ή/και στη γραμματική. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες μας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το CTF, μεταβείτε στην τοποθεσία http://support.microsoft.com/gp/machine-translation-corrections/el.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη: 931125

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com