A Windows Vista Ultimate rendszerhez kiadott Windows DreamScene csomag letölthető a Windows Update webhelyről

A cikk fordítása A cikk fordítása
Cikk azonosítója: 931133 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

BEVEZETÉS

A Windows DreamScene csomag háttérvideo-tartalmat biztosít a Windows DreamScene szolgáltatáshoz. A Windows DreamScene a Windows Vista Ultimate felhasználói számára elérhető Windows Ultimate-extra. A Windows DreamScene csomag a Microsoft Windows Update webhelyről tölthető le.

További információ

A Windows DreamScene csomag négy jó minőségű, folyamatosan ismétlődő videót tartalmaz a Windows DreamScene szolgáltatásban történő felhasználásra. A folyamatosan ismétlődő videók dinamikus asztali háttérképként használhatók a Windows Vista Ultimate rendszerben.

A Windows DreamScene csomagban megtalálható négy videó leírása:
 • Mezei bogáncs körül repkedő méh
 • Utcai lámpa tükröződik egy eső permetezte víztócsában
 • Zubogó erdei forrás
 • Számítógépes animáció narancssárga fényeffektusokkal
A Windows DreamScene csomagot azok a felhasználók használhatják, akik már telepítették a Windows DreamScene próbaverzióját. A Windows DreamScene csomag a Windows DreamScene végleges verziójának megjelenése után is elérhető lesz.

A Windows Vista Ultimate rendszer Windows DreamScene próbaverziós összetevője nem támogatott kiadás, amelynek használata a próbaverziós szoftverektől idegenkedő felhasználók számára nem ajánlott.

Ha telepítette a Windows Vista Ultimate rendszer Windows DreamScene összetevőjének próbaverzióját, és telepíteni kívánja a Windows DreamScene csomagot, kövesse az alábbi lépéseket:
 1. Keresse fel a Microsoft következő webhelyét:
  http://update.microsoft.com/microsoftupdate/v6/default.aspx?ln=hu-hu
 2. Kattintson a Frissítések keresése hivatkozásra.
 3. A Windows Ultimate extrák tölthetők le területen kattintson az Elérhető extrák megtekintése hivatkozásra.
 4. A Windows Ultimate extrák területen jelölje be a Windows DreamScene Content Pack (Windows DreamScene csomag) jelölőnégyzetet, majd kattintson a Telepítés elemre.
A Windows DreamScene próbaverziójáról a Microsoft Tudásbázis alábbi cikkében tájékozódhat:
929327 Elérhető a Windows DreamScene próbaverziója Windows Vista Ultimate rendszerhez (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 931133 - Utolsó ellenőrzés: 2008. március 27. - Verziószám: 1.1
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
 • Windows Vista Ultimate 64-bit edition
 • Windows Vista Ultimate
Kulcsszavak: 
kbhowto kbinfo kbexpertisebeginner KB931133
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com