Instrumentul Debug Diagnostic 1.1 este acum disponibil

Traduceri articole Traduceri articole
ID articol: 931370 - View products that this article applies to.
 
Măriți totul | Reduceți totul

În această pagină

REZUMAT

Acest articol descrie caracteristicile și disponibilitatea instrumentului Debug diagnostice 1.1. În plus, acest articol descrie cum se utilizează instrumentul de diagnosticare Debug 1.1 pentru analiza și rezolvarea problemelor de aplicare.

INTRODUCERE

Instrumentul de diagnosticare Debug 1.1 este proiectat pentru a ajuta la depanarea problemelor de performanță în orice proces de user-mode Win32. De exemplu, instrumentul de diagnosticare Debug 1.1 poate ajuta Depanarea unei aplicații care nu mai răspunde (se blochează) sau se blochează, efectuează lent, pierderi de memorie sau are probleme de fragmentarea de memorie. Instrumentul de diagnosticare Debug 1.1 include, de asemenea, depanare script-uri pentru aplicații Microsoft Internet Information Services (IIS) Web componente de accesare a datelor, Microsoft COM + cererile ?i tehnologii Microsoft conexe.

Instrumentul de diagnosticare Debug (DebugDiag) traducere 1.2 is acum folositor. Pentru a obține v1.2 Debug instrumentul de diagnosticare, vizitați următorul site Web Microsoft:
Debug instrumentul de diagnosticare v1.2
Notă Instrumentul de diagnosticare Debug 1.0 este disponibilă ca parte a IIS diagnostice Toolkit 1.0 sau ca un instrument de sine stătătoare.

INFORMAȚII SUPLIMENTARE

Instrumentul de diagnosticare Debug 1.1 utilizează obiecte Microsoft Component Object Model (COM) pentru a furniza un model obiect de extensibil. Instrumentul de diagnosticare Debug 1.1 include o serie de script și un cadru de raportare built-in.

Componente de instrumentul de diagnosticare Debug 1.1

Serviciul de depanare

Serviciul de depanare (Dbghost.exe) efectuează următoarele acțiuni:
 • Atașează gazdă la și detașează gazdă la procesele
 • Colectează date performance monitor
 • Contactează un server și utilizează enumerare HttpStatusCode pentru a determina starea serverului. Această operație este, de asemenea, cunoscut ca un ping HTTP.
 • Pierderi de memorie, monitoare în procesele
 • Colectează informațiile de stat sesiune de depanare
 • Afișează starea de fiecare regulă definite

Depanator gazdă

Depanator gazdă (Dbghost.exe) găzduiește Windows simbolic depanator motorul (Dbgeng.dll). Depanator gazdă procesele se atașează la motorul simbolic de depanatorul Windows și generează gropilor de memorie. Depanator gazdă, de asemenea, găzduiește modulul primar care este utilizat pentru a analiza gropilor de memorie.

Notă Depanator gazdă nu este dependentă de serviciul de Debug Diagnostic (Dbgsvc.exe).

Interfe?ele utilizator

Interfețe utilizator (Debugdiag.exe ?i Debugdiaganalysisonly.exe) din instrumentul Diagnostice Debug 1.1 sunt interfețe care sunt utilizate pentru a analiza memorie dumps, automatiza crearea script-uri de control, și afișa starea procesele. Aceste procese include consolidare servicii.

Instrumentul de diagnosticare Debug 1.1 include trei vizualizări:
 • Norme
  Utilizează un expert pentru a crea script-uri de control pentru depanator gazdă
 • Analiză avansate
  Se execută scriptul de analiză selectată pe una sau mai multe memorie dump files
 • Procese
  Afișează starea de execută procese și script-uri

Cum se utilizează instrumentul de diagnosticare Debug 1.1

Înainte de a porni instrumentul Diagnostice Debug 1.1, trebuie să identitatea fel de problema care vă confruntați. De exemplu, a determina dacă aplicația nu mai răspunde, crashes, efectuează încet sau pierderi de memorie. După ce cunoașteți tipul de problema, puteți configura instrumentul Diagnostice Debug 1.1 să adune datele corect. Apoi, puteți utiliza datele pentru a determina și Rezolvarea cauzei problemei.

Debug un accident de proces

De obicei, un accident de proces indică faptul că o excep?ie netratată într-un proces sau cod care se execută într-un proces a reziliat procesul. Pentru a depana un accident de proces, creați o regulă de accident pe procesul. Aveți posibilitatea să atașați instrumentul Diagnostice Debug 1.1 la un anumit proces. Instrumentul de diagnosticare Debug 1.1 monitorizează procesul pentru orice excepție sau întrerupere particularizate care cauzează procesul pentru a pune capăt în mod neașteptat. Atunci când se produce un accident, un fișier de imagine de memorie este creat în folderul în care este specificat în regulă.

Pentru mai multe informații despre cum să creați o regulă de accident, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în bază de cunoștințe Microsoft:
919789Cum se utilizează instrumentul de diagnosticare Debug depanare un proces IIS care dezactivare în mod neașteptat

Debug un proces care nu mai răspunde sau o problemă de funcționare lentă

Utilizați una dintre următoarele metode.
Metoda 1: Creați o regulă hang
Hang monitorizare caracteristică este proiectat pentru a depana probleme de performanță IIS proces. De exemplu, se poate crea o regulă hang pentru a depana o problemă în care ia mai mult de așteptat pentru a încărca paginile într-o aplicație web sau nu încărca la toate.

Atunci când creați o regulă hang și apoi specificați un proces și URL-ul pentru a monitoriza, de asemenea, trebuie să specificați un interval de ping și o valoare de amânare răspuns. Instrumentul de diagnosticare Debug 1.1 trimite o solicitare la server la intervale de marcă de timp configurat. Dacă serverul nu răspunde înainte de expirare configurat, un fișier de imagine de memorie este generată pentru procesul specificate.

Pentru mai multe informații despre cum să creați o regulă hang, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în bază de cunoștințe Microsoft:
919791Cum se utilizează instrumentul de diagnosticare Debug depanare high CPU usage de un proces în IIS
Metoda 2: Creați manual un fișier de imagine de memorie pentru procesul de
Când procesul nu mai răspunde sau se efectuează încet, puteți crea manual un fișier de imagine memorie. Pentru a crea manual un fișier de imagine de memorie pentru un proces de, faceți clic-dreapta pe procesul în Procese Vizualizați și apoi faceți clic pe Creați complet Userdump.

Debug memorie sau ocupa de utilizare

Utilizați una dintre următoarele metode.
Metoda 1: Creați o regulă de scurgere
Când creați o regulă de scurgere împotriva un proces, fișierul de Leaktrack.dll este injectat în procesul de a urmări Utilizare memorie și gestiona utilizarea în marcă de timp. Când configurați o regulă de scurgere de memorie sau regulă de scurgere mâner, puteți configura instrumentul Diagnostice Debug 1.1 pentru a genera fișier de imagine memorie pe care este bazat pe marcă de timp sau Utilizare memorie.
Metoda 2: Creați manual un fișier de imagine memorie
Pentru aceasta, faceți clic-dreapta pe procesul în Procese Vizualizați și apoi faceți clic pe Monitor pentru scurgeri. Când procesul crește la o dimensiune de problemă, faceți clic dreapta pe procesul, și apoi faceți clic pe Creați complet Userdump.

Pentru mai multe informații despre cum să creați o regulă de scurgere de memorie și mâner, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în bază de cunoștințe Microsoft:
919790Cum să utilizați instrumentul Diagnostice Debug IIS pentru a depana o irosire de memorie într-un proces de IIS

Analiza fișierele de imagine memorie parțială

Instrumentul de diagnosticare Debug 1.1 poate analiza un fișier de imagine memorie și generează un fișier de raport, care include analiza. În plus, fișierul raport include recomandări pentru a rezolva problemele care sunt identificate.

Instrumentul de diagnosticare Debug 1.1 utilizează analiza script-uri pentru a analiza procesul de dump dosar. Următorul script-uri de analiză sunt utilizate cel mai frecvent:
 • Crash/hang analizoare
  Script-ul crash/hang analizează excepție informațiile din fișierul de imagine de memorie dacă este detectat un accident. Crash/hang script-ul, de asemenea, analizează fișierul imagine de memorie pentru problemele care sunt cunoscute de a provoca o condiție hang. Acest script include IIS, componente de accesare a datelor Microsoft, COM + și informa?ii Windows Socket legate de procesul.
 • Analizoare de presiune memorie
  Script-ul de memorie presiune analiza analizează Utilizare memorie de un proces și afișează datele pe care este colectate de către fișierul Leaktrack.dll.

Proprietă?i

ID articol: 931370 - Ultima examinare: 7 mai 2012 - Revizie: 1.0
SE APLICĂ LA:
 • Windows Vista Ultimate
 • Windows Vista Ultimate 64-bit edition
 • Windows Vista Enterprise
 • Windows Vista Enterprise 64-bit edition
 • Windows Vista Business
 • Windows Vista Business 64-bit edition
 • Windows Vista Home Premium
 • Windows Vista Home Premium 64-bit edition
 • Windows Vista Home Basic
 • Windows Vista Home Basic 64-bit edition
 • Windows Vista Starter
 • Microsoft Windows Server 2003, Standard Edition (32-bit x86)
 • Microsoft Windows Server 2003, Standard x64 Edition
 • Microsoft Windows Server 2003, Enterprise Edition (32-bit x86)
 • Microsoft Windows Server 2003, Enterprise Edition for Itanium-based Systems
 • Microsoft Windows Server 2003, Enterprise x64 Edition
 • Microsoft Windows Server 2003, Datacenter Edition (32-bit x86)
 • Microsoft Windows Server 2003, Datacenter Edition for Itanium-Based Systems
 • Microsoft Windows Server 2003, Datacenter x64 Edition
 • Microsoft Windows XP Professional
 • Microsoft Windows XP Home Edition
 • Microsoft Windows 2000 Server
 • Microsoft Windows 2000 Professional Edition
Cuvinte cheie: 
kbwebserver kbtshoot kbinfo kbmt KB931370 KbMtro
Traducere automată
IMPORTANT: Acest articol a fost tradus de software-ul de traducere automată Microsoft, si nu de un traducător. Microsoft vă oferă atât articole traduse de persoane, cât și articole traduse automat, astfel incat aveti access la toate articolele din Baza noastră de informatii în limba dvs. materna. Totuși, un articol tradus automat nu este întotdeauna perfect. Acesta poate conține greșeli de vocabular, sintaxă sau gramatică, la fel cum un vorbitor străin poate face greșeli vorbind limba dvs. materna. Compania Microsoft nu este responsabilă pentru nici o inexactitate, eroare sau daună cauzată de traducerea necorespunzătoare a conținutului sau de utilizarea traducerii necorespunzătoare de către clienții nostri. De asemenea, Microsoft actualizează frecvent software-ul de traducere automată.
Face?i clic aici pentru a vizualiza versiunea în limba engleză a acestui articol:931370

Trimite?i feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com