Η κεφαλίδα του μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου δεν εκτυπώνεται όταν επιχειρείτε να εκτυπώσετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου χρησιμοποιώντας το Microsoft Office Outlook 2003 ή το Microsoft Outlook Express

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 931657 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Όταν προσπαθείτε να εκτυπώσετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου χρησιμοποιώντας το Microsoft Office Outlook 2003 ή το Microsoft Outlook Express, δεν εκτυπώνει πληροφορίες κεφαλίδας του μηνύματος. Αυτό το ζήτημα προκύπτει μόνο όταν είναι εγκατεστημένο το Windows Internet Explorer 7.

ΣημείωσηΑυτό το ζήτημα ενδέχεται να προκύψει σε παλαιότερες εκδόσεις του Office Outlook. Ωστόσο, αυτό το ζήτημα παρουσιάζεται στο Microsoft Office Outlook 2007.

Αιτία

Αυτό το ζήτημα παρουσιάζεται όταν είναι ενεργοποιημένη η δυνατότητα "Αυτόματη Προσαρμογή" και το μέγεθος του μηνύματος μειωθεί ώστε να ταιριάζει στην εκτυπωμένη σελίδα. Όταν συμβεί αυτό, η κεφαλίδα του μηνύματος δεν εκτυπώνεται.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, εφαρμόστε την πιο πρόσφατη αθροιστική ενημερωμένη έκδοση ασφαλείας για τον Internet Explorer. Για να αποκτήσετε την πιο πρόσφατη ενημερωμένη έκδοση, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web:
http://windowsupdate.Microsoft.com
ΣημείωσηΑυτή η ενημερωμένη έκδοση συμπεριλήφθηκε πρώτη φορά στην ενημερωμένη έκδοση ασφαλείας 931768 (MS07-027).Για περισσότερες πληροφορίες, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
931768MS07-027: Αθροιστική ενημερωμένη έκδοση ασφαλείας για τον Internet Explorer

Κατάσταση

Η Microsoft έχει επιβεβαιώσει ότι πρόκειται για ένα ζήτημα στα προϊόντα της Microsoft που παρατίθενται στην ενότητα "Ισχύει για".

Περισσότερες πληροφορίες

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους όρους που χρησιμοποιούνται για την περιγραφή ενημερωμένων εκδόσεων λογισμικού, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
824684Περιγραφή της βασικής ορολογίας που χρησιμοποιείται για την περιγραφή ενημερωμένων εκδόσεων λογισμικού της Microsoft

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 931657 - Τελευταία αναθεώρηση: Τετάρτη, 12 Οκτωβρίου 2011 - Αναθεώρηση: 4.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Windows Internet Explorer 7
  • Microsoft Office Outlook 2003
  • Microsoft Outlook Express 5.5
Λέξεις-κλειδιά: 
kbvistasp1fix kbexpertisebeginner kbprb kbfix kbbug kbqfe kbmt KB931657 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:931657

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com