Δεν μπορείτε να τροποποιήσετε τις μεταβλητές περιβάλλοντος χρήστη στο παράθυρο διαλόγου Ιδιότητες συστήματος αν συνδεθείτε χρησιμοποιώντας έναν τυπικό λογαριασμό χρήστη στα Windows Vista

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 931715 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Εάν συνδεθείτε χρησιμοποιώντας έναν τυπικό λογαριασμό χρήστη στα Windows Vista, δεν μπορείτε να τροποποιήσετε τις μεταβλητές περιβάλλοντος χρήστη σε το Ιδιότητες συστήματος στο παράθυρο διαλόγου.

Για παράδειγμα, εάν προσπαθήσετε να αποκτήσετε πρόσβαση στο παράθυρο διαλόγου "Ιδιότητες συστήματος", κάνοντας κλικ στο Ρυθμίσεις συστήματος για προχωρημένους στο στοιχείο "σύστημα" στον πίνακα ελέγχου, ζητούνται πιστοποιήσεις λογαριασμού διαχειριστή. Εάν πληκτρολογήσετε τα διαπιστευτήρια για το λογαριασμό διαχειριστή, οι μεταβλητές περιβάλλοντος χρήστη που μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση για το λογαριασμό διαχειριστή μόνο.

Αιτία

Αυτό το ζήτημα παρουσιάζεται εξαιτίας αυξημένη ασφάλεια στα Windows Vista. Η μέθοδος που πρέπει να χρησιμοποιήσετε για να τροποποιήσετε τις μεταβλητές περιβάλλοντος χρήστη στα Windows Vista διαφέρει από παλαιότερες εκδόσεις των Microsoft Windows.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, τροποποιήστε τις μεταβλητές περιβάλλοντος χρήστη, χρησιμοποιώντας το στοιχείο λογαριασμούς χρήστη στον πίνακα ελέγχου. Ακολουθήστε τα εξής βήματα:
 1. Κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη
  Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
  Κουμπί "Έναρξη"
  , πληκτρολογήστε Λογαριασμοί με το Έναρξη αναζήτησης πλαίσιο και στη συνέχεια κάντε κλικ Λογαριασμοί χρήστη στην περιοχή Προγράμματα.

  Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
  Δικαιώματα ελέγχου λογαριασμού χρήστη
  Εάν σας ζητηθεί κωδικός πρόσβασης διαχειριστή ή επιβεβαίωση, πληκτρολογήστε τον κωδικό πρόσβασης ή κάντε κλικ στο κουμπί Να επιτρέπεται.
 2. Με το Λογαριασμοί χρήστη στο παράθυρο διαλόγου, κάντε κλικ στο κουμπί Αλλαγή μου μεταβλητές περιβάλλοντος στην περιοχή Εργασίες.
 3. Κάντε τις αλλαγές που θέλετε να τις μεταβλητές περιβάλλοντος χρήστη για το λογαριασμό χρήστη και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί OK.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 931715 - Τελευταία αναθεώρηση: Κυριακή, 25 Σεπτεμβρίου 2011 - Αναθεώρηση: 7.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Windows Vista Business
 • Windows Vista Enterprise
 • Windows Vista Home Basic
 • Windows Vista Home Premium
 • Windows Vista Ultimate
 • Windows Vista Business 64-bit edition
 • Windows Vista Enterprise 64-bit edition
 • Windows Vista Home Basic 64-bit edition
 • Windows Vista Home Premium 64-bit edition
 • Windows Vista Ultimate 64-bit edition
Λέξεις-κλειδιά: 
kbexpertisebeginner kbtshoot kbprb kbmt KB931715 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:931715

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com