Δεν μπορείτε να εγκαταστήσετε τα Windows XP με επιτυχία μετά τη χρήση των Windows Vista ή Windows PE 2.0 για να δημιουργήσετε διαμερίσματα στον σκληρό δίσκο

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 931760 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

Συμπτώματα

Χρησιμοποιήστε τα Windows Vista ή προεγκατάστασης των Windows Περιβάλλον (Windows PE) 2.0 για να δημιουργήσετε διαμερίσματα στον σκληρό δίσκο. Αφού το κάνετε αυτό, δοκιμάστε να εγκαταστήσετε το Microsoft Windows XP σε σκληρό δίσκο χωρίς τη χρήση Τα Windows XP για να δημιουργήσετε διαμερίσματα στο δίσκο. Στην περίπτωση αυτή, δεν μπορείτε να εγκαταστήσετε τα Windows XP με επιτυχία.

Ολοκληρωθεί με επιτυχία η εγκατάσταση των Windows XP το τμήμα λειτουργίας κειμένου της εγκατάστασης. Ωστόσο, μετά το τμήμα λειτουργίας κειμένου της εγκατάστασης ολοκλήρωση, επανεκκίνηση του υπολογιστή δεν είναι δυνατή με επιτυχία για την εισαγωγή γραφικών περιβάλλον εργασίας χρήστη (GUI)-λειτουργία τμήματος της εγκατάστασης. Επιπλέον, ο υπολογιστής ενδέχεται να σταματήσει να ανταποκρίνεται. Ενδέχεται να λάβετε ένα μήνυμα λάθους που μοιάζει με ένα από τα ακολουθεί:
Παρουσιάστηκε σφάλμα ανάγνωσης στο δίσκο
Δεν είναι δυνατή η φόρτωση του λειτουργικού συστήματος
Σφάλμα φόρτωσης λειτουργικού συστήματος
Όταν Μπορείτε να αναπτύξετε ένα είδωλο sysprep του Windows XP Professional σε ένα σύστημα, το σύστημα μπορεί να κάνει συνεχώς επανεκκίνηση μετά την εκκίνηση του συστήματος για πρώτη φορά. Εάν έχετε πιέστε το πλήκτρο F8 και στη συνέχεια απενεργοποιήστε την επιλογή "Αυτόματη επανεκκίνηση", ενδέχεται να λάβετε το ακόλουθο μήνυμα λάθους Stop:
STOP: 0x000000ED (0X81F85678, 0xC000014F, 0x00000000, 0x00000000)
Unmountable_boot_volume
Επιπλέον, εάν προβάλετε το δίσκο Windows PE 2.0, ο δίσκος ενδέχεται να εμφανίζονται ως "νωπό".

Αιτία

Αυτό το ζήτημα παρουσιάζεται επειδή τα Windows Vista και Windows PE 2.0 Δημιουργία διαμερισμάτων δίσκου διαφορετικά από τα Windows XP. Αυτό το ζήτημα παρουσιάζεται μόνο σε Οι υπολογιστές που χρησιμοποιούν ορισμένες υλικολογισμικό BIOS.

Εναλλακτικός τρόπος αντιμετώπισης

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, χρησιμοποιήστε μία από τις ακόλουθες μέθοδοι.

Μέθοδος 1: Απενεργοποίηση της δυνατότητας "Αυτόματο δίσκος μετάφραση"

Πριν δημιουργήσετε διαμερίσματα στον σκληρό δίσκο, μπορείτε να απενεργοποιήσετε το δυνατότητα "Μετάφραση αυτόματο δίσκος" των παραμέτρων του BIOS. Για παράδειγμα, Μπορείτε να αλλάξετε τον τύπο του δίσκου από Αυτόματη Για να Μεγάλο.

Μέθοδος 2: Τροποποίηση του μητρώου για να χρησιμοποιήσετε τη διαδικασία διαμέρισμα δίσκου των Windows XP

Σημαντικό Αυτή η ενότητα, μέθοδος ή εργασία περιέχει βήματα που σας καθοδηγούν να τροποποιήσετε το μητρώο. Ωστόσο, ενδέχεται να προκύψουν σοβαρά προβλήματα εάν δεν τροποποιήσετε σωστά το μητρώο. Επομένως, βεβαιωθείτε ότι ακολουθείτε προσεκτικά αυτά τα βήματα. Για επιπλέον προστασία, αντίγραφο ασφαλείας του μητρώου πριν το τροποποιήσετε. Στη συνέχεια, μπορείτε να επαναφέρετε το μητρώο εάν προκύψει κάποιο πρόβλημα. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και επαναφοράς του μητρώου, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
322756 Τρόπος δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και επαναφοράς του μητρώου στα Windows


Πριν διαμερίσματα στον σκληρό δίσκο στα Windows Vista ή σε Windows PE 2.0, τροποποιήστε το μητρώο ώστε να είναι τα διαμερίσματα δημιουργήθηκε χρησιμοποιώντας τη διαδικασία των Windows XP. Ακολουθήστε τα εξής βήματα:
 1. Κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη, κάντε κλικ στο κουμπί Εκτέλεση, Τύπος Regedit, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί OK.
 2. Εντοπίστε και κατόπιν κάντε κλικ στο ακόλουθο δευτερεύον κλειδί μητρώου:
  HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CURRENTCONTROLSET\SERVICES\VDS\ALIGNMENT
 3. Από το Επεξεργασία μενού, σημείοΝέα, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί DWORD η τιμή.
 4. Τύπος LessThan4GB ως νέα εγγραφή το όνομα.
 5. Κάντε δεξιό κλικ LessThan4GB, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπίΤροποποίηση.
 6. Με το Επεξεργασία τιμής DWORD στο παράθυρο διαλόγου, κάντε κλικ στο κουμπίΔεκαδικών.
 7. Με το Η τιμή δεδομένων πλαίσιο, πληκτρολογήστε0, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί OK.
 8. Επαναλάβετε τα βήματα 3 έως 7 για να προσθέσετε την ακόλουθη στο μητρώο εγγραφές:
  • Between4_8GB
  • Between8_32GB
  • GreaterThan32GB
  Κάθε καταχώρηση μητρώου πρέπει να έχει την τιμή 0.
 9. Κλείστε τον Επεξεργαστή μητρώου.

Μέθοδος 3

Εάν χρησιμοποιείτε Microsoft 2008 κιτ εργαλείων ανάπτυξης για την ανάπτυξη των Windows XP, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
 1. Στις ιδιότητες της ακολουθίας εργασιών, κάντε κλικ στην επιλογή του Η ακολουθία εργασιών στην καρτέλα.
 2. Κάντε κλικ στο κουμπί Προεγκατάσταση, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί Νέο υπολογιστή μόνο.
 3. Κάντε κλικ στο κουμπί Λειτουργία συμβατότητας BIOS Diskpart σύνολο.
 4. Από το Επιλογές καρτέλα, καταργήστε την επιλογή του Απενεργοποιήστε αυτό το βήμα το πλαίσιο ελέγχου.

Περισσότερες πληροφορίες

Όταν χρησιμοποιείτε τη διαδικασία διαμέρισμα των Windows Vista ή Windows PE 2.0 για να δημιουργήσετε ένα διαμέρισμα, το περίγραμμα του διαμερίσματος είναι κατασκευασμένος με βάση τη ρύθμιση του μητρώου του συστήματος. Ωστόσο, όταν χρησιμοποιείτε τη διαδικασία διαμέρισμα των Windows XP για να δημιουργήσετε ένα διαμέρισμα, σύμφωνα με το όριο κυλίνδρου Στοίχιση περιγράμματος διαμέρισμα.

Όταν δημιουργήσετε ένα διαμέρισμα, ελεύθερος χώρος που ακολουθείται από το πρώτο διαμέρισμα δημιουργείται στην αρχή του δίσκου. Το μέγεθος του ελεύθερου χώρου καθορίζεται βάσει πώς κατασκευάζονται περίγραμμα διαμέρισμα. Επομένως, το μέγεθος μπορεί να ποικίλλουν, ανάλογα με τον τρόπο δημιουργίας του διαμερίσματος.

Όταν δημιουργήσετε ένα διαμέρισμα χρησιμοποιώντας τη διαδικασία των Windows XP, αυτός ο ελεύθερος χώρος είναι ίση με μία κυλίνδρου. Ωστόσο, όταν δημιουργήσετε ένα διαμέρισμα χρησιμοποιώντας τη διαδικασία των Windows Vista ή Windows PE 2.0, ο ελεύθερος χώρος ποικίλλει, ανάλογα με τη ρύθμιση του μητρώου.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, πρέπει να ενσωματώσετε την επείγουσα επιδιόρθωση σε τα αρχεία προέλευσης της εγκατάστασης των Windows XP, πριν να εγκαταστήσετε τα Windows XP. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο ενοποίησης αυτήν την επείγουσα επιδιόρθωση σε αρχεία προέλευσης εγκατάστασης των Windows, Κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο στη Microsoft (Knowledge Base):
828930Τρόπος ενσωμάτωσης ενημερωμένων εκδόσεων λογισμικού στα αρχεία προέλευσης εγκατάστασης των Windows

Πληροφορίες επείγουσας επιδιόρθωσης

Μια υποστηριζόμενη επείγουσα επιδιόρθωση είναι διαθέσιμη από τη Microsoft. Ωστόσο, αυτή η επείγουσα επιδιόρθωση προορίζεται για τη διόρθωση μόνο το ζήτημα που περιγράφεται σε αυτό το άρθρο. Εφαρμόστε αυτήν την επείγουσα επιδιόρθωση μόνο σε συστήματα που αντιμετωπίζουν το συγκεκριμένο ζήτημα. Αυτή η επείγουσα επιδιόρθωση μπορεί να λάβετε πρόσθετες δοκιμές. Επομένως, εάν αυτό το ζήτημα δεν σας επηρεάζει ιδιαίτερα, συνιστάται να περιμένετε έως την επόμενη ενημερωμένη έκδοση λογισμικού που περιέχει αυτήν την επείγουσα επιδιόρθωση.

Εάν η επείγουσα επιδιόρθωση είναι διαθέσιμη για λήψη, υπάρχει μια ενότητα "Επείγουσα επιδιόρθωση διαθέσιμη λήψη" στο επάνω μέρος αυτού του άρθρου της Γνωσιακής βάσης. Εάν αυτή η ενότητα δεν εμφανίζεται, επικοινωνήστε με την υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών της Microsoft και υποστήριξη για να αποκτήσετε την επείγουσα επιδιόρθωση.

Σημείωση Εάν προκύψουν πρόσθετα ζητήματα ή απαιτείται αντιμετώπιση προβλημάτων, ίσως χρειαστεί να δημιουργήσετε ξεχωριστή αίτηση υπηρεσίας. Για πρόσθετες ερωτήσεις υποστήριξης και θέματα που αφορούν τη συγκεκριμένη επείγουσα επιδιόρθωση, θα ισχύσουν οι συνηθισμένες χρεώσεις υποστήριξης. Για μια πλήρη λίστα αριθμών τηλεφώνου υποστήριξης και εξυπηρέτησης πελατών Microsoft ή για να δημιουργήσετε ξεχωριστή αίτηση υπηρεσίας, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web:
http://support.Microsoft.com/contactus/?ws=support
Σημείωση Η φόρμα "Επείγουσα επιδιόρθωση διαθέσιμη λήψη" εμφανίζει τις γλώσσες για τις οποίες η επείγουσα επιδιόρθωση είναι διαθέσιμη. Εάν δεν βλέπετε τη γλώσσα σας, είναι επειδή μια επείγουσα επιδιόρθωση δεν είναι διαθέσιμη για αυτήν τη γλώσσα.

Προϋποθέσεις

Αυτή η επείγουσα επιδιόρθωση απαιτεί το Windows XP Service Pack 2 (SP2).

322389 Τρόπος απόκτησης του τελευταίου service pack των Windows XP

Απαιτήσεις επανεκκίνησης

Πρέπει να κάνετε επανεκκίνηση του υπολογιστή μετά την εφαρμογή αυτής της επείγουσας επιδιόρθωσης.

Πληροφορίες αντικατάστασης επείγουσας επιδιόρθωσης

Αυτή η επείγουσα επιδιόρθωση δεν αντικαθιστά άλλες επείγουσες επιδιορθώσεις.

Πληροφορίες αρχείου

Η αγγλική έκδοση αυτής της επείγουσας επιδιόρθωσης έχει τα χαρακτηριστικά αρχείου (ή νεότερα χαρακτηριστικά αρχείου) που παρατίθενται στον παρακάτω πίνακα. Οι ημερομηνίες και οι ώρες για αυτά τα αρχεία αναφέρονται σε Συντονισμένη παγκόσμια ώρα (UTC). Όταν προβάλετε τις πληροφορίες του αρχείου, μετατρέπεται σε τοπική ώρα. Για να βρείτε τη διαφορά μεταξύ της ώρας UTC και της τοπικής ώρας, χρησιμοποιήστε την Ζώνη ώρας στο το Ημερομηνία και ώρα το στοιχείο του πίνακα ελέγχου.
Τα Windows XP με SP2, εκδόσεις 86 x
Σύμπτυξη αυτού του πίνακαΑνάπτυξη αυτού του πίνακα
Όνομα αρχείουΈκδοση αρχείουΤο αρχείο μέγεθοςΗμερομηνίαΏραΠλατφόρμα
Ntoskrnl.exe5.1.2600.30862,182,14419-Φεβ-2007 10: 44x 86

Κατάσταση

Microsoft έχει επιβεβαιώσει ότι πρόκειται για ένα ζήτημα στα προϊόντα της Microsoft που παρατίθενται στην ενότητα "Ισχύει για".

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 931760 - Τελευταία αναθεώρηση: Τετάρτη, 12 Οκτωβρίου 2011 - Αναθεώρηση: 7.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Windows XP Professional
 • Microsoft Windows XP Home Edition
 • Microsoft Windows XP Media Center Edition 2005 Update Rollup 2
Λέξεις-κλειδιά: 
kbautohotfix kbfix kbexpertiseinter kbhotfixserver kbqfe kbmt KB931760 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:931760

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com