"Υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το πιστοποιητικό ασφαλείας αυτής της τοποθεσίας Web" κατά την προσπάθειά σας να επισκεφθείτε μια ασφαλή τοποθεσία Web στον Internet Explorer

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων

Σε αυτό το άρθρο

Show all imageΕμφάνιση όλωνHide all imageΑπόκρυψη όλων

Συμπτώματα

Ένας χρήστης που προσπαθεί να συνδεθεί σε μια ασφαλή τοποθεσία Web χρησιμοποιώντας τον Windows Internet Explorer, ενδέχεται να εμφανιστεί το ακόλουθο προειδοποιητικό μήνυμα:
Υπάρχει πρόβλημα με το πιστοποιητικό ασφαλείας αυτής της τοποθεσίας Web. Το πιστοποιητικό ασφαλείας που παρουσιάστηκε από αυτήν την τοποθεσία Web δεν έχει εκδοθεί από μια αξιόπιστη αρχή έκδοσης πιστοποιητικών.

Προβλήματα πιστοποιητικού ασφαλείας μπορεί να υποδεικνύει μια προσπάθεια παραπλάνησής σας ή ανάσχεσης των δεδομένων που έχετε στείλει στο διακομιστή.
Συνιστάται να κλείσετε αυτήν την ιστοσελίδα και να μην συνεχίσετε σε αυτήν την τοποθεσία Web.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, μια εταιρεία που φιλοξενεί την ασφαλή τοποθεσία Web να αγοράσετε ένα πιστοποιητικό για κάθε διακομιστή Web από μια υπηρεσία παροχής τρίτων κατασκευαστών. Ή, ο οργανισμός να εγκαταστήσετε ένα Microsoft εταιρική αρχή έκδοσης πιστοποιητικών του συμπλέγματος δομών της υπηρεσίας καταλόγου Active Directory. Στη συνέχεια, ο οργανισμός να χρησιμοποιήσετε αυτήν την αρχή έκδοσης πιστοποιητικών, για να δημιουργήσετε ένα πιστοποιητικό για κάθε διακομιστή Web.

Σημείωση Οι χρήστες των υπολογιστών-πελατών που δεν ανήκουν στο σύμπλεγμα δομών της υπηρεσίας καταλόγου Active Directory του οργανισμού μπορούν να επισκεφθούν την τοποθεσία Web της αρχής έκδοσης πιστοποιητικών για να κάνετε λήψη του πιστοποιητικού.

Εναλλακτικός τρόπος αντιμετώπισης

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, εγκαταστήστε το πιστοποιητικό αυτόματης υπογραφής του Microsoft Windows Small Business Server 2003 (Windows SBS) του υπολογιστή-πελάτη. Για να το κάνετε αυτό, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
  1. Στον Windows Internet Explorer, κάντε κλικ στο κουμπί συνέχεια για αυτήν την τοποθεσία Web (δεν συνιστάται).

    Εμφανίζεται μια κόκκινη γραμμή διευθύνσεων και μια προειδοποίηση πιστοποιητικού.
  2. Κάντε κλικ στο κουμπί " Σφάλμα πιστοποιητικού " για να ανοίξετε το παράθυρο "πληροφορίες".
  3. Κάντε κλικ στο κουμπί Προβολή πιστοποιητικώνκαι, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Εγκατάσταση πιστοποιητικού.
  4. Στο προειδοποιητικό μήνυμα που εμφανίζεται, κάντε κλικ στο κουμπί Ναι για να εγκαταστήσετε το πιστοποιητικό.
Σημειώσεις
  • Στα Windows Vista, το ίδιο ζήτημα συμβαίνει με αυτο-υπογεγραμμένα πιστοποιητικά. Ωστόσο, η επιλογή εγκατάστασης πιστοποιητικών δεν είναι διαθέσιμη, εκτός εάν εκτελείτε τον Windows Internet Explorer με δικαιώματα διαχειριστή. Για να γίνει αυτό, κάντε δεξιό κλικ στο εικονίδιο του Internet Explorer και, στη συνέχεια, επιλέξτε Εκτέλεση ως διαχειριστής.
  • Όταν ο υπολογιστής-πελάτης συνδέεται σε ένα διακομιστή Web που εκτελεί Windows Server 2003, ο υπολογιστής-πελάτης χρησιμοποιεί εκ νέου το πιστοποιητικό της αρχής έκδοσης πιστοποιητικών. Ο υπολογιστής-πελάτης δεν χρησιμοποιεί ένα άλλο πιστοποιητικό, το οποίο έχει υπογραφεί από την αρχή έκδοσης πιστοποιητικών.

Για περισσότερες πληροφορίες

Αιτία

Αυτό το ζήτημα μπορεί να προκύψει, εάν το ρολόι του υπολογιστή-πελάτη έχει ρυθμιστεί έτσι ώστε η ημερομηνία/ώρα είναι μεταγενέστερη από την ημερομηνία λήξεως του πιστοποιητικού SSL του διακομιστή web.

Αναφορές

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το θέμα πιστοποιητικού ασφαλείας της τοποθεσίας Web, επισκεφθείτε τις ακόλουθες τοποθεσίες της Microsoft στο Web:
Πληροφορίες για σφάλματα πιστοποιητικού (Windows Vista)
Πιστοποιητικά: συνήθεις ερωτήσεις (Windows Vista)
Πληροφορίες για σφάλματα πιστοποιητικού (Windows 7)
Πιστοποιητικά: συνήθεις ερωτήσεις (Windows 7)

Σχετικά με αυτό το άρθρο

Αναγν. άρθρου: 931850
Τελευταία αναθεώρηση: Παρασκευή, 4 Απριλίου 2014
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:: Windows Internet Explorer 9, Windows Internet Explorer 8, Windows Internet Explorer 7
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο έχει μεταφραστεί χρησιμοποιώντας λογισμικό μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και μπορείτε να το διορθώσετε χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Community Translation Framework (CTF) (Πλαίσιο μετάφρασης κοινότητας). Η Microsoft παρέχει μηχανική μετάφραση, επεξεργασία μετά τη μηχανική μετάφραση από την κοινότητα και άρθρα μεταφρασμένα από επαγγελματίες προκειμένου να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής βάσης σε πολλές γλώσσες. Τα άρθρα μηχανικής μετάφρασης και αυτά που επεξεργάζονται ύστερα από μηχανική μετάφραση ενδέχεται να περιέχουν σφάλματα στο λεξιλόγιο, στη σύνταξη ή/και στη γραμματική. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες μας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το CTF, μεταβείτε στην τοποθεσία http://support.microsoft.com/gp/machine-translation-corrections/el.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη: 931850
Θέλετε να κάνετε σχόλια για αυτό το άρθρο;
 

Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.