"Det er et problem med dette webområdets sikkerhetssertifikat" når du prøver å besøke et sikkert webområde i Internet Explorer

Artikkeloversettelser Artikkeloversettelser

I denne artikkelen

Show all imageVis altHide all imageSkjul alt

Symptom

En bruker som forsøker å koble til et sikkert webområde ved hjelp av Windows Internet Explorer kan få følgende feilmelding:
Det er et problem med dette webområdets sikkerhetssertifikat. Sikkerhetssertifikatet som ble presentert fra dette webområdet ble ikke utstedt av en klarert sertifiseringsinstans.

Problemer med sikkerhetssertifikatet kan tyde på et forsøk på å lure deg eller fange opp data du sender til serveren.
Vi anbefaler at du lukker denne websiden og ikke fortsette til dette webområdet.

Løsning

Hvis du vil løse dette problemet, kan en organisasjon som er vert for det sikre webområdet kjøpe et sertifikat for hver Web-server fra en tredjepartsleverandør. Du kan eventuelt organisasjonen kan installere en Microsoft Enterprise-sertifiseringsinstansen i Active Directory-skogen. Organisasjonen kan deretter bruke denne sertifiseringsinstansen til å generere et sertifikat for hver Web-server.

Merk Brukere av klientdatamaskiner som ikke hører til organisasjonens Active Directory-skogen kan besøke certification authority-webområde for å laste ned sertifikatet.

Workaround

Du kan omgå dette problemet ved å installere Microsoft Windows Small Business Server 2003 (Windows SBS) selvsignerte sertifikatet på klientdatamaskinen. Følg disse trinnene:
  1. I Windows Internet Explorer, klikker du Fortsett til dette webområdet (anbefales ikke).

    Det vises en rød adresselinjen og en advarsel om sertifikatfeil.
  2. Klikk knappen for å åpne vinduet informasjon om Sertifikatfeil .
  3. Klikk Vis sertifikater, og klikk deretter Installer sertifikat.
  4. Klikk Ja for å installere sertifikatet på advarselen som vises.
Notater
  • I Windows Vista, er det samme problemet oppstår med selvsignerte sertifikater. Muligheten til å installere sertifikatene er imidlertid ikke tilgjengelig med mindre du kjører Windows Internet Explorer med administratorrettigheter. Hvis du vil gjøre dette, høyreklikker du Internet Explorer-ikonet, og velg deretter Kjør som Administrator.
  • Når klienten kobler til en Web-server som kjører Windows Server 2003, bruker klientdatamaskinen på nytt sertifikat for sertifiseringsinstans. Klienten bruker ikke et annet sertifikat som er signert av sertifiseringsinstansen.

For mer informasjon

Årsak

Dette problemet kan oppstå hvis klientdatamaskinens klokke er satt slik at dato og klokkeslett er senere enn utløpsdatoen for web-serverens SSL-sertifikat.

Referanser

Hvis du vil ha mer informasjon om webområdets sertifikat sikkerhetsproblemet, går du til følgende Microsoft-Websites:
Sertifikatfeil (Windows Vista)
Sertifikater: vanlige spørsmål (Windows Vista)
Sertifikatfeil (Windows 7)
Sertifikater: vanlige spørsmål (Windows 7)

Om denne artikkelen

Artikkel-ID: 931850
Forrige gjennomgang: 14. juni 2014
Informasjonen i denne artikkelen gjelder:: Windows Internet Explorer 9, Windows Internet Explorer 8, Windows Internet Explorer 7
Maskinoversatt
VIKTIG: Denne artikkelen ble oversatt med maskinoversettelsesprogramvare fra Microsoft og muligens redigert av Microsoft Community via CTF-teknologi i stedet for av en oversetter. Microsoft tilbyr både menneskelig oversatte og maskinoversatte/Community-redigerte artikler, slik at du får tilgang til alle artiklene i vår Knowledge Base på ditt eget språk. En maskinoversatt eller Community-redigert artikkel er imidlertid ikke alltid perfekt. Den kan inneholde feil i vokabular, syntaks eller grammatikk, mye likt en fremmedspråklig som forsøker å snakke språket ditt. Microsoft har ikke ansvar for unøyaktige opplysninger, feil eller skade forårsaket av feilaktig oversettelse av innholdet eller kundenes bruk av informasjonen. Microsoft oppdaterer jevnlig maskinoversettelsesprogramvaren og -verktøyene for å forbedre redigering av maskinoversatte tekster.
Den engelske versjonen av denne artikkelen er den følgende: 931850
Vil du gi tilbakemelding på denne artikkelen?
 

Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.