Δεν μπορείτε να ακούσετε τον ήχο στη ζωντανή Τηλεόραση ή σε ένα DVD στο Windows Media Center, μετά την επαναφορά ενός υπολογιστή που εκτελεί τα Windows Vista Home Premium ή Windows Vista Ultimate

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 931967 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

Συμπτώματα

Ας εξετάσουμε το ακόλουθο σενάριο. Μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανή Τηλεόραση ή ένα DVD στο Windows Media Center σε υπολογιστή που εκτελεί τα Windows Vista Home Premium ή Windows Vista Ultimate. Παύση του βίντεο. Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε τηStartμενού, ένα κουμπί αναστολής λειτουργίας σε ένα πληκτρολόγιο ή ένα τηλεχειριστήριο Windows Media Center για να θέσετε τον υπολογιστή σε αναστολή λειτουργίας. Τέλος, ενεργοποιούν τον υπολογιστή και, στη συνέχεια, προσπαθήστε να συνεχίσετε να παρακολουθείτε μια ζωντανή τηλεοπτική Εκπομπή ή το ίδιο DVD. Σε αυτό το σενάριο, μπορείτε να δείτε το βίντεο στη ζωντανή Τηλεόραση ή στο DVD. Ωστόσο, δεν μπορείτε να ακούσετε τον ήχο που συνοδεύει.

ΣΗΜΕΙΩΣΗΑκόμη, μπορείτε να ακούσετε ήχο στα Windows Vista, το Windows Media Center και σε άλλα προγράμματα.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Πληροφορίες για το Service Pack

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, αποκτήστε το τελευταίο Service Pack για τα Windows Vista. Για περισσότερες πληροφορίες, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft (Knowledge Base):
935791Τρόπος λήψης του τελευταίου service pack των Windows Vista

Εναλλακτικός τρόπος αντιμετώπισης

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα και να επαναφέρετε τον ήχο, χρησιμοποιήστε μία από τις ακόλουθες μεθόδους:
  • Πατήστε το κουμπί "Αναπαραγωγή" του τηλεχειριστηρίου του Windows Media Center ή το πληκτρολόγιο πολυμέσων.
  • Χρησιμοποιήστε το ποντίκι για να κάνετε κλικ στο κουμπί Άμεση λειτουργία στο κάτω μέρος της οθόνης του βίντεο.
  • Πατήστε το κουμπί "Διακοπή" και στη συνέχεια πατήστε το κουμπί άμεσης, σε απομακρυσμένα το Κέντρο πολυμέσων των Windows ή το πληκτρολόγιο πολυμέσων.
  • Αλλαγή μεγέθους του παραθύρου του Windows Media Center, από την κατάσταση λειτουργίας πλήρους οθόνης σε κατάσταση λειτουργίας παραθύρου ή κατάσταση λειτουργίας παραθύρου στην κατάσταση λειτουργίας πλήρους οθόνης.

Κατάσταση

Η Microsoft έχει επιβεβαιώσει ότι πρόκειται για ένα θέμα το οποίο παρουσιάζεται στα προϊόντα της που αναφέρονται στην ενότητα "Ισχύει για". Το ζήτημα αυτό διορθώθηκε αρχικά στα Windows Vista Service Pack 1.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 931967 - Τελευταία αναθεώρηση: Πέμπτη, 30 Σεπτεμβρίου 2010 - Αναθεώρηση: 2.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Windows Vista Ultimate
  • Windows Vista Home Premium
Λέξεις-κλειδιά: 
kbvistasp1fix kbbug kbtshoot kbprb kbexpertisebeginner kbmt KB931967 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:931967

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com