Τον τρόπο επίλυσης ενός Windows Genuine Advantage προϊόν κλειδί ή τόμος άδεια κλειδί επικύρωσης θέματος

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 932300 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

Περίληψη

Εάν συναντήσετε ένα μήνυμα των Windows Genuine Advantage (WGA) ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τον αριθμό-κλειδί ή το κλειδί άδειας χρήσης τόμου για την εγκατάσταση των Microsoft Windows XP ή Windows Vista, χρησιμοποιήστε μία από τις ακόλουθες μεθόδους για να επιλύσετε το ζήτημα.

Windows XP

 • Εάν έχετε το αρχικό μέσο αποθήκευσης ή το πιστοποιητικό αυθεντικότητας (COA) με αριθμό-κλειδί προϊόντος, επισκεφθείτε την τοποθεσία σύγκριση Web κλειδί προϊόντος για την ανάλυση:
  http://www.Microsoft.com/Genuine/selfhelp/comparekeys.aspx
  Ή, όταν η επικύρωση αποτύχει στην ακόλουθη τοποθεσία Web, επιλέξτε Ενημερώστε τον αριθμό-κλειδί προϊόντος:
  http://www.Microsoft.com/Genuine/Default.aspx
 • Επικοινωνήστε με το μεταπωλητή από τον οποίο αγοράσατε το λογισμικό και να ζητήσετε λογισμικό γνήσια Windows. Η Microsoft μπορεί να παρέχει μια αναφορά για να σας εξηγήσουν το γεγονός αυτό ο μεταπωλητής. Εάν σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την επιλογή, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία Web για να προσπαθήσετε επικύρωσης:
  http://www.Microsoft.com/Genuine/
  Εάν η επικύρωση αποτύχει, επιλέξτε δείτε όλες τις επιλογές, και στη συνέχεια επιλέξτε Επιστροφή στη σας μεταπωλητή. Στη συνέχεια, ακολουθήστε τις οδηγίες για την επιστροφή προς τον μεταπωλητή για τη λήψη λογισμικού γνήσια Windows XP.
 • Αγοράσετε μια έκδοση πλήρους συσκευασμένο προϊόν (FPP) των Windows XP από ένα κατάστημα λιανικής πώλησης.
 • Η Microsoft θα στείλει ένα δωρεάν αντίγραφο των Windows XP σε πελάτες που έχουν πωληθεί ένα υψηλής ποιότητας παραποίησης/απομίμησης έκδοση των Windows XP. Πρέπει να προσκομίσει απόδειξη αγοράς, το πλαστό CD και ένα πλαστό έκθεση που περιέχει λεπτομέρειες σχετικά με την αγορά. Για να λάβετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη συμπληρωματική Κιτ WGA και να εφαρμόσετε, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία Web για να προσπαθήσετε να επικυρώσετε το λογισμικό και στη συνέχεια επιλέξτε Δείτε όλες τις επιλογές
  http://www.Microsoft.com/Genuine/
  Μετά την επικύρωση είναι επιτυχής, κάντε κλικ στο κουμπί Κιτ συμπληρωματική WGA.
 • Αγοράσετε τα Windows XP Home ή Pro κιτ WGA ηλεκτρονικά σε μια μειωμένη τιμή (κατά προσέγγιση σε $99 για τα Windows XP Home, $149 για τα Windows XP Pro). Με αυτήν την επιλογή, ένα νέο αριθμό-κλειδί προϊόντος θα σταλεί μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε εσάς μετά την επιβεβαίωση της πληρωμής. Θα λάβετε επίσης το CD των Windows XP και πολυμέσων μέσω ταχυδρομείου εντός τεσσάρων έως έξι εβδομάδες. Το κιτ θα περιλαμβάνει τα Windows XP Service Pack 2. Όταν χρησιμοποιείτε το κιτ, ίσως χρειαστεί να επανεγκαταστήσετε το λειτουργικό σύστημα. Για να αγοράσετε το Κιτ του legalization WGA, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία Web για να επικυρώσει το λογισμικό σας και, στη συνέχεια, επιλέξτε Αγοράστε τώρα Όταν αποτύχει η επικύρωση:
  http://www.Microsoft.com/Genuine/
  Σημείωση Κιτ δεν είναι διαθέσιμη για τα Windows XP Media Center Edition.
 • Εάν είστε βέβαιοι ότι χρησιμοποιείτε λογισμικό γνήσια Windows και ότι χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια, επισκεφθείτε μία από τις ακόλουθες τοποθεσίες Web για να επικοινωνήσετε με την τεχνική υποστήριξη WGA:
  http://go.Microsoft.com/fwlink/?LinkId=52029
  http://support.Microsoft.com/default.aspx
  Κάντε κλικ στο κουμπί Επιλέξτε ένα προϊόν, και στη συνέχεια επιλέξτε Windows Genuine Advantage.

Windows Vista

Πρώτα, βεβαιωθείτε ότι έχει εγκατασταθεί το λογισμικό σας, χρησιμοποιώντας τον σωστό αριθμό-κλειδί. Εάν ένα κλειδί προϊόντος εσφαλμένες ενδέχεται να έχουν χρησιμοποιηθεί, προσπαθήστε να ενημερώσετε τον αριθμό-κλειδί προϊόντος και στη συνέχεια προσπαθήστε να επικυρώσει πάλι. Για να ενημερώσετε τον αριθμό-κλειδί προϊόντος, προσπαθήστε να επικυρώσει το λογισμικό, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία Web:
http://www.Microsoft.com/genuinesupport
Επιλέξτε Επικύρωση τώρα. Μετά την επικύρωση είναι επιτυχής, ακολουθήστε τις οδηγίες για να ενημερώσετε τον αριθμό-κλειδί του προϊόντος σας και να επικυρώσετε ξανά.

Οι ακόλουθες επιλογές είναι διαθέσιμες κατά την επικύρωση Genuine Windows Vista δεν είναι επιτυχής:
 • Επικοινωνήστε με το μεταπωλητή από τον οποίο αγοράσατε το λογισμικό και να ζητήσετε λογισμικό γνήσια Windows.
 • Αγοράστε μια πλήρη συσκευασμένο προϊόν (FPP) έκδοση των Windows Vista από ένα κατάστημα λιανικής πώλησης. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την αγορά των Windows Vista από ένα κατάστημα λιανικής πώλησης, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web:
  http://www.Microsoft.com/windowsVista/getready
 • Λάβετε τεχνική υποστήριξη. Σε σπάνιες περιπτώσεις, ίσως χρειάζεται τεχνική υποστήριξη για να προσδιορίσετε και να επιλύσετε το θέμα της επικύρωσης. Για να προσδιορίσετε την καλύτερη επιλογή τεχνικής υποστήριξης για το θέμα σας, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web γνήσιο πλεονέκτημα και ανατρέξτε στην ενότητα "Λήψη τεχνικής υποστήριξης":
  http://www.Microsoft.com/genuinesupport

Περισσότερες πληροφορίες

Για μια λίστα με συνήθεις ερωτήσεις και απαντήσεις, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web:
http://www.Microsoft.com/Genuine/downloads/FAQ.aspx?displaylang=en

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 932300 - Τελευταία αναθεώρηση: Παρασκευή, 28 Ιουνίου 2013 - Αναθεώρηση: 3.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Windows Genuine Advantage
 • Microsoft Windows XP Home Edition
 • Microsoft Windows XP Professional
 • Microsoft Windows XP Tablet PC Edition
 • Microsoft Windows XP Media Center Edition 2005 Update Rollup 2
 • Windows Vista Starter
 • Windows Vista Home Basic
 • Windows Vista Home Basic N
 • Windows Vista Home Premium
 • Windows Vista Business
 • Windows Vista Enterprise
 • Windows Vista Ultimate
Λέξεις-κλειδιά: 
kmcustomerservice kbtshoot kbinfo kbmt KB932300 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο έχει μεταφραστεί χρησιμοποιώντας λογισμικό μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και μπορείτε να το διορθώσετε χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Community Translation Framework (CTF) (Πλαίσιο μετάφρασης κοινότητας). Η Microsoft παρέχει μηχανική μετάφραση, επεξεργασία μετά τη μηχανική μετάφραση από την κοινότητα και άρθρα μεταφρασμένα από επαγγελματίες προκειμένου να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής βάσης σε πολλές γλώσσες. Τα άρθρα μηχανικής μετάφρασης και αυτά που επεξεργάζονται ύστερα από μηχανική μετάφραση ενδέχεται να περιέχουν σφάλματα στο λεξιλόγιο, στη σύνταξη ή/και στη γραμματική. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες μας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το CTF, μεταβείτε στην τοποθεσία http://support.microsoft.com/gp/machine-translation-corrections/el.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη: 932300

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com