U ontvangt een 5.2.0 non-delivery report (NDR) weergegeven wanneer u een e-mailbericht verzenden naar een Exchange 2007-server waarop het hulpprogramma Isinteg.exe in ontkoppeld postbusarchief

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 932515 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Symptomen

Het hulpprogramma Isinteg.exe wordt uitgevoerd in een postbus ontkoppeld opslaan op een server waarop Microsoft Exchange Server 2007. Bovendien de service Microsoft Exchange Transport wordt uitgevoerd op Exchange 2007 Server. Wanneer u een e-mailbericht verzendt naar een postbus is opgenomen in de het postbusarchief is ontkoppeld, wordt het volgende bericht non-delivery report (NDR):
Uw bericht heeft enkele of alle van de beoogde bereikt geadresseerden.
Onderwerp: xxxx
Verzonden:<time> </time>
De volgende geadresseerde(n) kan niet worden bereikt:
test01@test.com op<time> </time>
Het bericht bereikt de geadresseerde e-mail systeem, maar is geweigerd. Probeer het bericht opnieuw te verzenden. Als u nog steeds mislukt, kunt u contact opnemen met uw systeem beheerder.
<test.com #5.2.0="" smtp;550="" 5.2.0="" storedrv.deliver:="" the="" microsoft="" exchange="" information="" store="" service="" reported="" an="" error.="" the="" following="" information="" should="" help="" identify="" the="" cause="" of="" this="" error:="" ......=""></test.com>

Oorzaak

Wanneer het postbusarchief van het postvak is het hulpprogramma Isinteg.exe ontkoppeld, wordt het bericht wachtrij in lokale ontvanger wachtrij voor levering. Exchange 2007 markeert echter levering als een permanente fout. Dit wordt de 5.2.0 NDR-bericht.

Oplossing

Dit probleem oplossen door updatepakket 3 voor Exchange Server 2007 te installeren. Zie de volgende Exchange Help-onderwerp voor meer informatie over updatepakket 3 voor Exchange Server 2007:
Beschrijving van updatepakket 3 voor Exchange Server 2007
Zie de volgende Exchange Help-onderwerp voor meer informatie over het installeren van het meest recente servicepack voor Exchange of updatepakket:
Hoe u het meest recente servicepack of updatepakket voor Exchange 2007

Status

Microsoft heeft bevestigd dat dit probleem in de Microsoft-producten die worden vermeld is in de sectie 'Van toepassing op'.

Eigenschappen

Artikel ID: 932515 - Laatste beoordeling: vrijdag 18 maart 2011 - Wijziging: 2.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Microsoft Exchange Server 2007 Standard Edition
  • Microsoft Exchange Server 2007 Enterprise Edition
Trefwoorden: 
kbexpertiseinter kbqfe kbmt KB932515 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:932515

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com