Amikor az egérmutatót az Internet Explorer 7 egy beágyazott keretén belülre húzza, a weblap tartalma nem a várt módon frissül

A cikk fordítása A cikk fordítása
Cikk azonosítója: 932537 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

A jelenség

Tételezzük fel az alábbiakat: A Windows Internet Explorer 7 programban megjelenít egy weblapot. A weblapon egy olyan beágyazott keret található, amelyet egy <iframe>-összetevő használatával hoztak létre. Amikor az egérmutatót a weblap egy adott területére húzza, a weblap tartalma megváltozik (például további szöveg jelenik meg). Ebben az esetben előfordulhat, hogy az egérmutató ismételt húzásakor a weblap tartalma nem frissül. Az egérmutató beágyazott kereten belülre való húzásakor például a további szöveg a képernyőn maradhat.

Oka

A hiba oka az Mshtml.dll fájlban található kódhiba.

A megoldás

A hiba megoldásához telepítse az Internet Explorer legfrissebb összegző biztonsági frissítéseit. A legújabb frissítések telepítéséhez keresse fel a Microsoft következő webhelyét:
http://update.microsoft.com/windowsupdate/v6/default.aspx?ln=hu-hu
Megjegyzés: A frissítés először a 931768. számú biztonsági frissítés (MS07-027. számú biztonsági közlemény) részeként jelent meg. A Microsoft Tudásbázis kapcsolódó cikke:
931768 MS07-027: Összegző biztonsági frissítés az Internet Explorer programhoz

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 932537 - Utolsó ellenőrzés: 2007. május 16. - Verziószám: 1.0
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
  • Windows Internet Explorer 7 in Windows Vista
  • Windows Internet Explorer 7 for Windows XP
  • Windows Internet Explorer 7 for Windows Server 2003
Kulcsszavak: 
kbtshoot kbframe kbweb kbprb kbdisplay KB932537
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com