De inhoud van een webpagina wordt niet bijgewerkt zoals verwacht wanneer u de aanwijzer verplaatst naar een inlineframe in Internet Explorer 7

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 932537
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Symptomen

Neem bijvoorbeeld het volgende scenario. U bekijkt een webpagina in Windows Internet Explorer 7. De webpagina bevat een inlineframe dat gemaakt is met een <iframe>-element. De inhoud van de webpagina verandert wanneer u de aanwijzer op een sectie van de webpagina plaatst. Er verschijnt bijvoorbeeld aanvullende tekst. In dit scenario wordt de inhoud van de webpagina mogelijk niet bijgewerkt wanneer u de aanwijzer weer verplaatst. De aanvullende tekst blijft bijvoorbeeld onverwacht op het scherm staan wanneer u de aanwijzer op het inlineframe plaatst.

Oorzaak

Dit probleem is het gevolg van een codefout in het bestand Mshtml.dll.

Oplossing

U kunt dit probleem oplossen door de meest recente cumulatieve beveiligingsupdates voor Internet Explorer te installeren. U kunt de meest recente updates installeren vanaf de volgende website van Microsoft:
http://update.microsoft.com
Opmerking Deze update werd voor het eerst opgenomen in beveiligingsupdate 931768 (beveiligingsbulletin MS07-027). Klik voor meer informatie op het volgende artikelnummer in de Microsoft Knowledge Base:
931768MS07-027: Cumulatieve beveiligingsupdate voor Internet Explorer

Eigenschappen

Artikel ID: 932537 - Laatste beoordeling: donderdag 3 februari 2011 - Wijziging: 1.1
Trefwoorden: 
kbdisplay kbweb kbframe kbtshoot kbprb KB932537

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com