Afspraken die zijn verzonden vanaf één Exchange-organisatie naar de andere met behulp van Exchange 2007 mogelijk onjuist één uur als één organisatie in de tijdzone West-Australië

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 932561 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Symptomen

Verzenden van een afspraak uit een Microsoft Exchange Server organisatie naar een andere Exchange-organisatie met Microsoft Exchange Server 2007. Als een van de organisaties in de tijdzone West-Australië de afspraak is mogelijk onjuist één uur.

Oorzaak

Dit probleem treedt op omdat de Exchange 2007 Collaboration Data Objects (CDO) tabellen bevatten niet bijgewerkt Overgangstijden Zomertijd voor de tijdzone West-Australië als updatepakket voor Microsoft Exchange Server 2007 niet is geïnstalleerd.

OpmerkingZomertijd (DST) geïntroduceerd om West Australië voor een proefperiode van drie jaar die op 3 December 2006 gestart.

Oplossing

Naar Dit probleem kunt oplossen, Update Rollup 4 voor Exchange Server 2007 installeren op de server waarop Exchange Server 2007. Zie de volgende Exchange Help-onderwerp voor meer informatie over Update Rollup 4 voor Exchange Server 2007:
Beschrijving van Update Rollup 4 voor Exchange Server 2007
Zie de volgende Exchange Help-onderwerp voor meer informatie over het installeren van het meest recente servicepack voor Exchange of updatepakket:
Hoe u het meest recente servicepack of updatepakket voor Exchange 2007

Status

Microsoft heeft bevestigd dat dit probleem in de Microsoft-producten die worden vermeld is in de sectie 'Van toepassing op'.

Meer informatie

Voor meer informatie over terminologie voor software-update, klikt u op het volgende artikel, zodat de artikel in de Microsoft Knowledge Base:
824684Beschrijving van de standaardterminologie die wordt gebruikt om software-updates voor Microsoft te beschrijven
Voor meer informatie, klikt u op het volgende artikelnummer in de Microsoft Knowledge Base:
817903Nieuw naamgevingsschema voor software-updatepakketten voor Exchange Server

Eigenschappen

Artikel ID: 932561 - Laatste beoordeling: vrijdag 18 maart 2011 - Wijziging: 2.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Microsoft Exchange Server 2007 Standard Edition
  • Microsoft Exchange Server 2007 Enterprise Edition
Trefwoorden: 
kbexpertiseinter kbqfe kbmt KB932561 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:932561

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com