Egyes esetekben a Windows Small Business Server 2003 teljes kereskedelmi verziójára való frissítés vagy a Windows Server 2003 rendszerre történő áttérés előtt a Windows Server 2003 SP2 rendszert el kell távolítani

A cikk fordítása A cikk fordítása
Cikk azonosítója: 932600 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

BEVEZETÉS

A cikk olyan eseteket ismertet, amelyekben a Microsoft Windows Small Business Server 2003 teljes kereskedelmi verziójára való frissítés vagy a Microsoft Windows Server 2003 rendszerre történő áttérés előtt a Microsoft Windows Server 2003 Service Pack 2 (SP2) rendszert el kell távolítani.

További információ

A következőkben leírt esetekben a Windows Server 2003 SP2 rendszert nem szabad addig telepíteni, amíg a frissítés, illetve az áttelepítés le nem zajlott. Ha a Windows Server 2003 SP2 már telepítve van, távolítsa el azt arra az időre, amíg a frissítéssel vagy az áttelepítéssel el nem készült.
  • A Windows Small Business Server 2003 próbaverziójának frissítése a teljes kereskedelmi verzióra
  • A Windows Server 2003 frissítése a Windows Small Business Server 2003 teljes kereskedelmi verziójára
  • Áttérés Windows Small Business Server rendszerről Windows Server 2003 rendszerre a Windows Small Business Server 2003 R2 áttelepítési csomagja segítségével
Ha végzett a frissítéssel vagy az áttelepítéssel, telepítheti a Windows Server 2003 SP2 rendszert. Ha azonban a későbbiekben megkísérli eltávolítani a Windows Server 2003 SP2 rendszert, a következőhöz hasonló hibaüzenet jelenhet meg:
Ha eltávolítja a szoftverfrissítést, előfordulhat, hogy ezek a programok nem futtathatók megfelelően.
A Microsoft Tudásbázis kapcsolódó cikke:
823836 A Windows-szoftverfrissítések helytelen sorrendben történő eltávolítása az operációs rendszer működésképtelenségét eredményezheti (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)
Ha a Windows Server 2003 SP2 rendszer telepítését követően megkísérli a rendszert a Windows Small Business Server 2003 teljes kereskedelmi verziójára frissíteni, vagy használni próbálja a Windows Small Business Server 2003 R2 áttelepítési csomagot, az alábbi hibaüzenetet kaphatja:
A telepítés nem folytatható, mivel a Windows számítógépen található verziója újabb a CD-n levőnél.
Ha ezzel a hibaüzenettel találkozik, kérje a Microsoft támogatási szolgálatának segítségét. A Microsoft támogatási szolgálatának elérhetőségéről a Microsoft következő webhelyén talál tájékoztatást:
http://www.microsoft.com/services/microsoftservices/srv_support.mspx
Az itt ismertetett problémával akkor is találkozhat, ha a Windows Small Business Server rendszer Setup.exe parancsát a Windows Small Business Server következő verzióinak valamelyikén futtatja. A Windows Small Business Server e verziói között a Windows Server 2003 SP2 nem szerepel.
  • Microsoft Windows Server 2003 for Small Business Server
  • Microsoft Windows Server 2003 for Small Business Server with SP1
A probléma nem jelentkezik abban az esetben, ha azt a Setup.exe parancsot futtatja, amely a Windows Small Business Server 2003 SP2 integrált verziójában található.

A Windows Small Business Server 2003 SP2 rendszer telepítőprogramja az operációs rendszer Windows Small Business Server 2003 SP2 verziójának újratelepítését csak a termékkel azonos verziójú vagy annál újabb termékeken teszi lehetővé.

A Windows Server 2003 SP2 rendszerről a Microsoft következő webhelye nyújt részletes információt:
http://www.microsoft.com/technet/windowsserver/sp2.mspx

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 932600 - Utolsó ellenőrzés: 2007. december 3. - Verziószám: 2.2
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
  • Microsoft Windows Small Business Server 2003, Standard Edition Service Pack 1 (SP1)
  • Microsoft Windows Small Business Server 2003, Premium Edition Service Pack 1 (SP1)
  • Microsoft Windows Small Business Server 2003 Standard Edition
  • Microsoft Windows Small Business Server 2003 Premium Edition
  • Microsoft Windows Server 2003, Standard Edition (32-bit x86)
Kulcsszavak: 
kbinfo kbtshoot kbexpertiseinter KB932600
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com