Διαφορές χρόνου σε εικονικό Office Groove 3.x και εργαλεία Groove 2007 που προκαλούνται από τις αλλαγές στη θερινή ώρα περιόδων

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 932607 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

Περίληψη

Αυτό το άρθρο περιγράφει τον τρόπο διόρθωσης διαφορές χρόνου στα εργαλεία του Microsoft Office Groove που προκαλούνται από τις αλλαγές θερινής ώρας (DST) περιόδους. Αυτό το ζήτημα επηρεάζει πιο σημαντικά τις εκδόσεις του εργαλείου ημερολογίου και το εργαλείο σύσκεψης που κυκλοφόρησαν με το εικονικό 3 Office Groove.x και του Microsoft Office Groove 2007. Αυτό το ζήτημα επηρεάζει επίσης οποιοδήποτε εργαλείο του Groove από αυτές τις εκδόσεις που αυτόματα δημιουργεί και εμφανίζει μια χρονική σήμανση για νέες εγγραφές ή την επεξεργασία εγγραφών. Αυτές οι καταχωρήσεις περιλαμβάνουν άμεσα μηνύματα, καταχωρήσεις συνομιλίας, καταχωρήσεις εργαλείου συζήτησης ή εγγραφές εργαλείο φορμών.

Τα εργαλεία αυτά μπορεί να υπάρχουν στο 2010 χώρο εργασίας SharePoint, αν ισχύει μία ή περισσότερες από τις ακόλουθες συνθήκες είναι αληθής:
 • Δημιουργία χώρου εργασίας του Groove της έκδοσης 2007 2010 χώρου εργασίας του SharePoint.
 • Κάνατε αναβάθμιση από το Office Groove 2007 και έχετε χώρους εργασίας από την έκδοση ή παλαιότερες εκδόσεις.
 • Έχετε αποδεχτεί προσκλήσεις που στάλθηκαν από το Groove 2007.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ Αυτά τα θέματα δεν παρουσιάζονται 2010 Groove χώρους εργασίας 2010 χώρου εργασίας του SharePoint. Χώροι εργασίας του groove 2010 περιλαμβάνουν υποστήριξη δυναμικών ζώνης ώρας.

ΕΙΣΑΓΩΓΉ

Περιστασιακά, χώρες ή περιοχές αλλαγή πώς αυτά τηρούν χειμερινής / θερινής ώρας. Για παράδειγμα, το 2007, οι Ηνωμένες Πολιτείες ξεκίνησε εναλλαγή σε θερινή ώρα τρεις εβδομάδες παλαιότερες και επιστροφής με τη χειμερινή ώρα μία εβδομάδα αργότερα. Τα εργαλεία του Groove 2007 και σε προηγούμενες εκδόσεις του Groove αναμένουν κανόνες θερινής ώρας που χρησιμοποιήθηκαν στο τέλος του 2006. Για χρήστες του Groove που επικοινωνούν σε διαφορετικές ζώνες ώρας, αλλαγές των κανόνων αυτών μπορεί να δημιουργήσει διαφορές χρόνου σε οποιοδήποτε εργαλείο του χώρου εργασίας που διαθέτει καταχωρήσεις δεδομένων που εμφανίζουν ώρες.

Αυτή η συνθήκη ισχύει για καταχωρήσεις που έχουν ημερομηνίες και ώρες που έχουν εισαχθεί από το χρήστη, όπως συμβάντα ημερολογίου ή συσκέψεις στο εργαλείο συσκέψεις. Αυτή η συνθήκη ισχύει επίσης για εγγραφές που δημιουργεί αυτόματα μια σφραγίδα ώρας, όπως άμεσων μηνυμάτων ή καταχωρήσεις συνομιλίας.

Εκτός από για Groove Enterprise Backup υπηρεσία 3.1 και παλιότερες εκδόσεις του Groove Enterprise αντιγράφων ασφαλείας υπηρεσίας, προϊόντα διακομιστή Groove δεν επηρεάζονται από αλλαγές της θερινής ώρας. Το μόνο θέμα στο Groove Enterprise Backup υπηρεσία 3.1 είναι ότι το χρονοδιάγραμμα αντιγράφων ασφαλείας πραγματοποιούνται σύμφωνα με τους κανόνες θερινής ώρας που χρησιμοποιήθηκαν 2006.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις αλλαγές θερινής ώρας του 2007, ανατρέξτε στην ενότητα "Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις αλλαγές θερινής οικονομίες".

Τους όρους υπό τους οποίους μπορείτε να παραβλέψετε αυτό το ζήτημα

Μπορείτε να παραβλέψετε αυτό το ζήτημα για οποιοδήποτε από τα ακόλουθα είδη χώρους εργασίας:
 • Χώροι εργασίας που περιέχουν μόνο ένα μέλος
 • Χώροι εργασίας που περιέχει το εργαλείο ημερολογίου, το εργαλείο συσκέψεις, το εργαλείο συζήτησης ή το εργαλείο φορμών και στις οποίες δεν χρησιμοποιείται η δυνατότητα "Συνομιλία"
 • Τους χώρους εργασίας όπου όλα τα μέλη που είναι στην ίδια ζώνη ώρας
 • Τους χώρους εργασίας όπου όλα τα μέλη που βρίσκονται σε ζώνες ώρας των η.π.α. που αλλάζει με τον ίδιο τρόπο
 • Τους χώρους εργασίας όπου όλα τα μέλη που είναι σε ζώνες ώρας δεν έχουν αλλάξει
 • Χώροι εργασίας που χρησιμοποιούν το πρότυπο χώρου εργασίας του Groove 2010

Συνθήκες υπό τις οποίες αυτό το ζήτημα ενδέχεται να επηρεάσει μπορείτε

Αυτό το ζήτημα μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά τη χρήση του Groove εάν ισχύουν οι ακόλουθες συνθήκες:
 • Χρησιμοποιείτε ένα χώρο εργασίας που περιέχει ένα εργαλείο ημερολόγιο ή τις συσκέψεις.
 • Τα εργαλεία αυτά περιλαμβάνουν εγγραφές που προκύπτουν κατά τη διάρκεια της θερινής περιόδους που δεν είχαν περιόδων θερινής εξοικονόμηση 2006.
 • Ένα τουλάχιστον μέλος υπολογιστής βρίσκεται σε μια ζώνη ώρας που άλλαξαν και άλλου μέλους υπολογιστής βρίσκεται σε μια ζώνη ώρας αλλάξει ή έχει αλλάξει με διαφορετικό τρόπο. Για παράδειγμα, από τις αλλαγές του 2007, αυτό το ζήτημα επηρεάζει ένα χώρο εργασίας που περιέχει ένα μέλος Κεντρική ώρα η.π.α. και ένα άλλο μέλος Ώρα Δυτικής Ευρώπης (για παράδειγμα, ένα μέλος του Άμστερνταμ).
Όταν ισχύουν όλες αυτές οι συνθήκες, θα υπάρχει μια διαφορά στην ώρα που βλέπουν τα μέλη σε διαφορετικές ζώνες ώρας εμφανίζεται ενός συμβάντος ή μιας σύσκεψης.

Επιπλέον, αυτό το ζήτημα μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά τη χρήση του Groove εάν ισχύουν οι ακόλουθες συνθήκες:
 • Για να δημιουργήσετε ένα από τα παρακάτω στοιχεία κατά τις νέες περιόδους θερινής ώρας:
  • Οι καταχωρήσεις συζητήσεων
  • Μια εγγραφή εργαλείο φορμών που περιλαμβάνει μια χρονική σήμανση
  • Καταχωρήσεις συνομιλίας
  • Άμεσα μηνύματα
 • Ένα τουλάχιστον μέλος υπολογιστής βρίσκεται σε μια ζώνη ώρας που άλλαξαν και άλλου μέλους υπολογιστής βρίσκεται σε μια ζώνη ώρας αλλάξει ή έχει αλλάξει με διαφορετικό τρόπο.
Όταν αυτές οι συνθήκες, θα υπάρχει μια διαφορά με τις σημάνσεις χρόνου που βλέπουν τα μέλη σε διαφορετικές ζώνες ώρας εμφανίζονται για τα είδη.

Παράδειγμα

Ο Πέτρος είναι στο Σικάγο και Anders βρίσκεται στο Άμστερνταμ. Που χρησιμοποιούν ένα εργαλείο συσκέψεις του Groove. Ο Βασίλης δημιουργεί μια σύσκεψη για 12 Μαρτίου 2007, 9: 00 π.μ., ο Βασίλης αναμένει Anders για να δείτε μια διαφορά έξι ωρών και δείτε την ώρα της σύσκεψης του εργαλείου συνεδριάσεις ως 3: 00 μ.μ. Ωστόσο, η ώρα της σύσκεψης εμφανίζεται εσφαλμένα ως 4: 00 μ.μ. για Anders.

Αντίθετα, εάν Anders δημιουργεί μια σύσκεψη για 12 Μαρτίου 2007, στις 3: 00 μ.μ., ο Βασίλης βλέπει την ώρα της σύσκεψης ως 8: 00 π.μ., ώρα νωρίτερα.

Συστάσεις

Εάν μπορείτε να επαληθεύσετε ότι αυτό το ζήτημα επηρεάζει εργαλεία σε έναν ή περισσότερους από στους χώρους εργασίας του Groove, διαβάστε τις παρακάτω ενότητες. Τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για να διορθώσετε αυτό το ζήτημα εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, όπως η έκδοση των Microsoft Windows και την έκδοση του Groove που χρησιμοποιείται.

Υπήρξαν πολλές αλλαγές θερινής ώρας από το 2006. Αυτό το άρθρο περιγράφει βήματα διορθωτικών σε διάφορα σενάρια που επηρεάζονται από τις αλλαγές θερινής ώρας 2007 στις Ηνωμένες Πολιτείες. Διορθωτικών βήματα περιγράφονται για τα ακόλουθα σενάρια:
 • Όλα τα μέλη εκτελούν το Groove 2007. Χρησιμοποιούν επίσης ένα εργαλείο ημερολογίου ή ένα εργαλείο συσκέψεις σε ένα χώρο εργασίας του Groove που δημιουργήθηκε στο Groove 2007 με την προεπιλεγμένη έκδοση του χώρου εργασίας.
 • Όλα τα μέλη εκτελούν το Groove 2007 σε υπολογιστές που βασίζονται στα Windows Vista. Ωστόσο, τα μέλη χρησιμοποιούν ένα εργαλείο ημερολόγιο ή τις συσκέψεις σε ένα χώρο εργασίας του Groove που δημιουργήθηκε σε εικονικό 3 Office Groove.x.
 • Όλα τα μέλη του χώρου εργασίας εκτελούν το Groove 2007. Ωστόσο, τα μέλη χρησιμοποιούν ένα συνδυασμό από λειτουργικά συστήματα Windows. Χρησιμοποιήστε ένα εργαλείο ημερολόγιο ή τις συσκέψεις σε ένα χώρο εργασίας του Groove που δημιουργήθηκε σε εικονικό 3 Office Groove.x.
 • Όλα τα μέλη του χώρου εργασίας εκτελούνται εικονικού 3 Office Groove.x.

Περισσότερες πληροφορίες

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο επίλυσης ζητημάτων που σχετίζονται με τις αλλαγές της θερινής ώρας, βρείτε τη ρύθμιση παραμέτρων του χώρου εργασίας στα ακόλουθα σενάρια.

Για πληροφορίες σχετικά με ενημερωμένες εκδόσεις της Microsoft για να διορθώσετε προβλήματα χειμερινής / θερινής ώρας, ανατρέξτε στην ενότητα "Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις αλλαγές θερινής" κοντά στο τέλος αυτού του άρθρου.

Όλα τα μέλη εκτελούν το Groove 2007. Χρησιμοποιούν επίσης ένα εργαλείο ημερολόγιο ή τις συσκέψεις σε ένα χώρο εργασίας του Groove που δημιουργήθηκε στο Groove 2007.

Ένα μέλος του χώρου εργασίας που εκτελεί τα Windows XP εγκαθιστά την ενημερωμένη έκδοση ζώνης ώρας για τα Windows XP. Μετά από αυτήν την ενημερωμένη έκδοση, συναντήσεις και ώρας σύσκεψης που είναι προγραμματισμένες να γίνονται κατά τη διάρκεια των εκτεταμένων περιόδων θερινής ΏΡΑΣ ίσως δεν είναι σωστή για όλα τα μέλη του χώρου εργασίας σε διάφορες ζώνες ώρας.

Για να επαναφέρετε ώρες συνάντησης συνεπή και ώρας σύσκεψης, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
 1. Άμεση όλα τα μέλη του χώρου εργασίας που εκτελούν Windows XP ή Windows Server 2003 για να εγκαταστήσετε την ενημερωμένη έκδοση ζώνης ώρας 2007 για λειτουργικά συστήματα Microsoft Windows.
 2. Μόλις έχει εγκατασταθεί η ενημερωμένη έκδοση ζώνης ώρας 2007, με μη αυτόματο τρόπο επεξεργασία όλα εργαλείο συναντήσεις και τις συσκέψεις εργαλείο καταχωρήσεις των εκτεταμένων περιόδων θερινής ΏΡΑΣ για να βεβαιωθείτε ότι είναι ακριβής.
Όλα τα μέλη εκτελούν το Groove 2007 σε υπολογιστές που βασίζονται στα Windows Vista. Ωστόσο, τα μέλη χρησιμοποιούν ένα εργαλείο ημερολόγιο ή τις συσκέψεις σε ένα χώρο εργασίας του Groove που δημιουργήθηκε σε εικονικό 3 Office Groove.x.

Συναντήσεις ημερολογίου και ώρας σύσκεψης που είναι προγραμματισμένες να γίνονται κατά τη διάρκεια των εκτεταμένων περιόδων θερινής ΏΡΑΣ μπορεί να μην είναι σωστές για όλα τα μέλη του χώρου εργασίας σε διάφορες ζώνες ώρας.

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, επεξεργαστείτε με μη αυτόματο τρόπο όλες τις συναντήσεις και οι ώρες σύσκεψη των εκτεταμένων περιόδων θερινής ΏΡΑΣ για να βεβαιωθείτε ότι είναι ακριβής.

Όλα τα μέλη του χώρου εργασίας εκτελούν το Groove 2007. Ωστόσο, τα μέλη χρησιμοποιούν ένα συνδυασμό από λειτουργικά συστήματα Windows. Μπορούν να χρησιμοποιήσουν ένα εργαλείο ημερολόγιο ή τις συσκέψεις σε ένα χώρο εργασίας του Groove που δημιουργήθηκε σε εικονικό 3 Office Groove.x.

Συναντήσεις ημερολογίου και ώρας σύσκεψης που είναι προγραμματισμένες να γίνονται κατά τη διάρκεια των εκτεταμένων περιόδων θερινής ΏΡΑΣ μπορεί να μην είναι σωστές για όλα τα μέλη του χώρου εργασίας σε διάφορες ζώνες ώρας. Αυτό μπορεί να ισχύει, ακόμα και αφού εγκαταστήσουν την ενημερωμένη έκδοση ζώνης ώρας για τα λειτουργικά συστήματα Windows.

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, ένας διαχειριστής του χώρου εργασίας πρέπει να ακολουθήσετε τα εξής βήματα:
 1. Άμεση όλα τα μέλη του χώρου εργασίας που εκτελούν Windows XP ή Windows Server 2003 για να εγκαταστήσετε την ενημερωμένη έκδοση ζώνης ώρας για τα λειτουργικά συστήματα Windows.
 2. Εξαγωγή δεδομένων ημερολογίου από το εργαλείο "Ημερολόγιο" του Groove Εικονικό γραφείο 3.x χώρος εργασίας.

  ΣΗΜΕΙΩΣΗ Δεν είναι δυνατό να εξαχθούν δεδομένα εργαλείο συσκέψεις.
 3. Δημιουργία νέου χώρου εργασίας του Groove 2007 που περιέχει ένα εργαλείο ημερολογίου και το εργαλείο συσκέψεις, αν είναι απαραίτητο.
 4. Εισαγάγετε τα δεδομένα του ημερολογίου στο το νέο εργαλείο Groove 2007 ημερολόγιο.
 5. Μη αυτόματη επεξεργασία συναντήσεις που είναι λάθος στο των εκτεταμένων περιόδων θερινής ΏΡΑΣ. Δημιουργήστε ξανά συσκέψεις, ανάλογα με το νέο εργαλείο συσκέψεις.
 6. Καλεί τα υπόλοιπα μέλη του χώρου εργασίας για να συμμετάσχετε στο νέο χώρο εργασίας.
Όλα τα μέλη του χώρου εργασίας εκτελούνται εικονικού 3 Office Groove.x.

Συναντήσεις ημερολογίου και ώρας σύσκεψης που είναι προγραμματισμένες να γίνονται κατά τη διάρκεια των εκτεταμένων περιόδων θερινής ΏΡΑΣ μπορεί να μην είναι σωστές για όλα τα μέλη του χώρου εργασίας σε διάφορες ζώνες ώρας.

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, πρέπει να αναβαθμίσετε όλα τα μέλη του χώρου εργασίας σε Groove 2007.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ Εάν η εταιρεία σας είναι αυτήν τη στιγμή, δεν είναι δυνατή η αναβάθμιση του Groove 2007, ανατρέξτε στην ενότητα "συστάσεις για εικονική Office Groove 3.x Οι χρήστες που δεν είναι δυνατή η αναβάθμιση"ενότητα.

Επιπλέον, ένας διαχειριστής του χώρου εργασίας πρέπει να ακολουθήσετε τα εξής βήματα:
 1. Άμεση όλα τα μέλη του χώρου εργασίας που εκτελούν Windows XP ή Windows Server 2003 για να εγκαταστήσετε την ενημερωμένη έκδοση ζώνης ώρας για τα λειτουργικά συστήματα Windows.
 2. Εξαγωγή δεδομένων ημερολογίου από το εργαλείο ημερολογίου από το εικονικό 3 Office Groove.x χώρος εργασίας.

  ΣΗΜΕΙΩΣΗ Δεν είναι δυνατό να εξαχθούν δεδομένα εργαλείο συσκέψεις.
 3. Δημιουργία νέου χώρου εργασίας του Groove 2007 που περιέχει ένα εργαλείο ημερολογίου και το εργαλείο συσκέψεις, αν είναι απαραίτητο.
 4. Εισαγάγετε τα δεδομένα του ημερολογίου στο το νέο εργαλείο Groove 2007 ημερολόγιο.
 5. Μη αυτόματη επεξεργασία συναντήσεις που είναι λάθος στο των εκτεταμένων περιόδων θερινής ΏΡΑΣ. Δημιουργήστε ξανά συσκέψεις, ανάλογα με το νέο εργαλείο συσκέψεις.
 6. Καλεί τα υπόλοιπα μέλη του χώρου εργασίας για να συμμετάσχετε στο νέο χώρο εργασίας.

Συστάσεις για Groove εικονικού 3.x Οι χρήστες που δεν είναι δυνατή η αναβάθμιση

Εάν η εταιρεία σας είναι αυτήν τη στιγμή, δεν είναι δυνατή η αναβάθμιση του Groove 2007, διαβάστε τις παρακάτω συστάσεις για να επιλύσετε το ζήτημα της χειμερινής / θερινής ώρας.

Πάντα φορές εγγραφή εμφανίζονται σωστά για το μέλος που προσθέτει την καταχώρηση. Επομένως, μέλη που προσθέτουν καταχωρήσεις κατά τη συμπληρωματική περίοδο τεσσάρων εβδομάδων θα πρέπει να σκεφτείτε τις θέσεις της ζώνης ώρας από άλλα μέλη του χώρου εργασίας και, στη συνέχεια, να λάβετε πρόσθετα μέτρα για να βεβαιωθείτε ότι αυτά τα μέλη γνωρίζουν την ακριβή ώρα, ειδικά εάν η εμφανιζόμενη φορές είναι πολύ σημαντικές.

Συστάσεις εργαλείο συσκέψεις

 • Όταν δημιουργείτε μια σύσκεψη, προσθέστε τις λεπτομέρειες της ζώνης ώρας για το θέμα της σύσκεψης και τις λεπτομέρειες της σύσκεψης, όπως στο ακόλουθο παράδειγμα:

  Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
  Λεπτομέρειες ζώνης ώρας

 • Εάν θέλετε να βεβαιωθείτε ότι τα μέλη κατανοήσει ώρες συγκεκριμένο συμβάν ή τη σύσκεψη ώρες, στείλτε ένα μήνυμα που περιέχει τις λεπτομέρειες του χρόνου.

Συστάσεις εργαλείο ημερολόγιο

Γενικά, μπορείτε να προσθέσετε ένα προειδοποιητικό συμβάν σε όλα τα εργαλεία ημερολόγιο για να σας υπενθυμίζει τα μέλη να γνωρίζετε δυνατό χρόνο διαφορές στα συμβάντα που προκύπτουν κατά την περίοδο εκτεταμένης θερινής ώρας. Μπορείτε να συμπεριλάβετε οδηγίες που εξηγούν πώς μπορείτε να δημιουργήσετε άλλα συμβάντα προειδοποίησης απευθείας στο συμβάν. Για να γίνει αυτό, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
 1. Κάντε κλικ στο κουμπί Προσθήκη συμβάντος.
 2. Με το Θέμα το πεδίο Τύπος Προσοχή: Το συμβάν φορές ενδέχεται να εμφανιστεί σωστά για αυτήν την περίοδο.
 3. Με το Έναρξη Κάντε κλικ το Ημερολόγιο εικονίδιο και στη συνέχεια κάντε κλικ 11 Μαρτίου 2007.
 4. Με το Τέλος Κάντε κλικ το Ημερολόγιο εικονίδιο και στη συνέχεια κάντε κλικ 31 Μαρτίου 2007.
 5. Κάντε κλικ στο κουμπί Ολοήμερο συμβάν.
Με το Λεπτομέρειες πεδίο, περιγράφουν τον τρόπο για να δημιουργήσετε αυτό το συμβάν προειδοποίησης σε άλλα εργαλεία ημερολογίου, όπως στο ακόλουθο παράδειγμα:

Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
Το πεδίο λεπτομερειών


Κάντε κλικ στο κουμπί OK. Το προειδοποιητικό συμβάν εμφανίζεται στην προβολή μήνα του εργαλείου ημερολογίου ως εξής:

Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
Προβολή του εργαλείου μήνα του ημερολογίου


Τα μέλη να ανοίξετε αυτό το συμβάν για να διαβάσετε τις λεπτομέρειες. Επίσης μπορεί να κατευθύνονται προς το συμβάν για να εμφανίσετε ένα παράθυρο λεπτομερειών που εμφανίζει τα περισσότερα από τα στοιχεία, όπως στο ακόλουθο παράδειγμα:

Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
Συμβάντα ημερολογίου λεπτομερώς κειμένου


ΣΗΜΕΙΩΣΗ Επαναλάβετε τη διαδικασία για να δημιουργήσετε ένα προειδοποιητικό συμβάν για την εβδομάδα την 28 Οκτωβρίου 2007 με 4 Νοεμβρίου 2007.

Επιπλέον, εξετάστε αν είναι σημαντικό να γνωρίζετε την ώρα ακριβώς έναρξης και ώρα λήξης για ένα συμβάν μελών. Εάν αποφασίσετε ότι τα στοιχεία αυτά δεν είναι σημαντικά, μπορείτε να ορίσετε το συμβάν ως ένα ολοήμερο συμβάν, χωρίς να εμφανίζει την ώρα έναρξης και την ώρα λήξης για το συμβάν. Για παράδειγμα, δείτε το ακόλουθο συμβάν ημερολογίου:

Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
Συμβάν ημερολογίου


Το συμβάν ημερολογίου θα εμφανίζονται στην προβολή εβδομάδας του εργαλείου ημερολογίου χωρίς την ώρα έναρξης και την ώρα λήξης, όπως στο ακόλουθο παράδειγμα:

Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
 Προβολή εβδομάδας του εργαλείου ημερολόγιο

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις αλλαγές θερινής

Ξεκινώντας από την άνοιξη του 2007, DST ημερομηνίες έναρξης και λήξης για τις Ηνωμένες Πολιτείες άλλαξε για να συμμορφωθούν με την πράξη ενεργειακής πολιτικής του 2005. Ημερομηνίες θερινής ΏΡΑΣ στις Ηνωμένες Πολιτείες αρχή τρεις εβδομάδες παλαιότερη (2: 00 π.μ. τη δεύτερη Κυριακή του Μαρτίου) και το τέλος μία εβδομάδα αργότερα (2: 00 π.μ. την πρώτη Κυριακή του Νοεμβρίου) από πριν την αλλαγή άρχισαν να εφαρμόζονται. Πολλές άλλες χώρες έχουν επίσης κάνει αλλαγές θερινής ΏΡΑΣ ημερομηνίες έναρξης και λήξης.

Για να βοηθήσει τους πελάτες να αντιμετωπίσουν αυτές τις αλλαγές, η Microsoft παρέχει μια ενημερωμένη έκδοση για λειτουργικά συστήματα των Windows Κύρια υποστήριξη. Επιπλέον, Microsoft ανάπτυξη ενημερωμένων εκδόσεων και εργαλεία για άλλα προϊόντα της Microsoft που επηρεάζονται από τις αλλαγές στις ημερομηνίες μετάβασης θερινής ΏΡΑΣ.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο ενημέρωσης των λειτουργικών συστημάτων των Windows για αλλαγές θερινής ΏΡΑΣ, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
942763 Ενημερωμένη έκδοση ζώνης ώρας αθροιστική Δεκεμβρίου 2007 για λειτουργικά συστήματα Microsoft Windows
Για πληροφορίες σχετικά με άλλες ενημερωμένες εκδόσεις προϊόντων της Microsoft και τις συστάσεις για την αντιμετώπιση της αλλαγής της θερινής ΏΡΑΣ, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία Web της Microsoft:
http://support.Microsoft.com/gp/dst_overview

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 932607 - Τελευταία αναθεώρηση: Τετάρτη, 14 Σεπτεμβρίου 2011 - Αναθεώρηση: 1.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Office Groove 2007
 • Groove Virtual Office 3.0 File Sharing Edition
 • Groove Virtual Office 3.0 Professional Edition
 • Groove Virtual Office 3.0 Project Edition
 • Groove Virtual Office 3.0 Trial Edition
 • Groove Virtual Office 3.1 File Sharing Edition
 • Groove Virtual Office 3.1 Professional Edition
 • Groove Virtual Office 3.1 Project Edition
 • Groove Virtual Office 3.1 Trial Edition
 • Microsoft Office Groove 2010 Office Groove
Λέξεις-κλειδιά: 
kbinfo kbtshoot kbexpertiseinter kbprb kbmt KB932607 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:932607

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com