Windows SideShow -yhteensopiva laite tai siihen liittyvät pienoisohjelmat eivät toimi luotettavasti Windows Vistassa

Artikkeleiden käännökset Artikkeleiden käännökset
Artikkelin tunnus: 932652 - Näytä tuotteet, joita tämä artikkeli koskee.
Laajenna kaikki | Kutista kaikki

Tällä sivulla

Oire

Saatat kohdata seuraavia ongelmia, kun käytät Windows SideShow -yhteensopivaa laitetta Windows Vistassa:
 • Kun käynnistät tietokoneen tai kun nollaat Windows SideShow -yhteensopivan laitteen, aiemmin käyttöön otettuja pienoisohjelmia ei ladata Windows SideShow -yhteensopivassa laitteessa.
 • Kun avaat Ohjauspaneelin Windows SideShow -kohteen, näkyviin saattaa tulla seuraava sanoma laitetta vastaavassa sarakkeessa kunkin pienoisohjelman kohdalla:
  Yhteensopimaton
 • Muuta laitteen asetuksia -valintaikkunan Kieli- ja Teema-ruudut ovat tyhjät.
 • Kun yrität synkronoida musiikkia tai valokuvia SideShow-yhteensopivaan laitteeseen Windows Media Player 11:n avulla, SideShow-laitteet saattavat kohdata virheen, eivätkä ne enää toimi.
 • Kun yrität ottaa SideShow-pienoisohjelmat käyttöön tai poistaa ne käytöstä, näyttöön saattaa tulla seuraavankaltainen virhesanoma:
  Yhtä tai useampaa pienoisohjelmaa ei voitu ottaa käyttöön tai poistaa käytöstä

Syy

Nämä ongelmat ilmenevät SideShow-ohjaimessa olevan ongelman vuoksi. Kun laitteelle annetaan komento, MTP (Media Transfer Protocol) -ohjain palauttaa odottamatta ERROR_BUSY-virheen.

Ratkaisu

Service Pack -tiedot

Voit ratkaista tämän ongelman hankkimalla Windows Vistan uusimman Service Pack -paketin. Saat lisätietoja napsauttamalla seuraavaa artikkelin numeroa, jolloin pääset lukemaan artikkelin Microsoft Knowledge Base -tietokannassa:
935791 Uusimman Windows Vista Service Packin hankkiminen

Hotfix-korjauksen tiedot

Tuettu hotfix-korjaus on saatavana Microsoftilta. Tämä hotfix-korjaus on kuitenkin tarkoitettu korjaamaan vain tässä artikkelissa kuvattu ongelma. Asenna tämä hotfix-korjaus vain järjestelmiin, joissa ilmenee tämä tietty ongelma. Tämä hotfix-korjaus saatetaan testata vielä perusteellisemmin. Jos ongelma ei ole vakava, Microsoft suosittelee odottamaan seuraavaa ohjelmistopäivitystä, joka sisältää tämän hotfix-korjauksen.

Jos hotfix-korjaus on ladattavissa, tämän Knowledge Base -tietokannan artikkelin yläosassa on hotfix-latauksen saatavuudesta kertova osa. Jos kyseistä osaa ei ole, ota yhteyttä Microsoftin asiakaspalveluun ja tukeen, jotta saat hotfix-korjauksen.

Huomautus Saatat joutua luomaan erillisen palvelupyynnön, jos ilmenee muita ongelmia tai jos on tehtävä vianmääritystoimia. Tavalliset tukikustannukset pätevät lisäkysymyksiin ja ongelmiin, jotka eivät liity tähän tiettyyn hotfix-korjaukseen. Jos haluat tarkastella täydellistä luetteloa Microsoftin asiakaspalvelun ja tuen puhelinnumeroista tai luoda erillisen palvelupyynnön, käy seuraavassa Microsoftin WWW-sivustossa:
http://support.microsoft.com/contactus/?ws=support
Huomautus Hotfix-latauksen saatavuudesta kertovassa osassa näkyvät kieliversiot, joille hotfix-korjaus on saatavana. Jos et näe kieliversiotasi, hotfix-korjausta ei ole saatavana kyseiselle kieliversiolle.

Edellytykset

Ennen kuin asennat tämän hotfix-korjauksen, sinun on ensin asennettava seuraavassa Microsoft Knowledge Base -artikkelissa kuvattu hotfix-korjaus:
933607 Windows SideShow -luokkalaajennusta käyttävät UMDF-käyttäjätilaohjaimet palauttavat virheitä, kun komentoja käsitellään asynkronisesti

Tiedostojen tiedot

Tämän hotfix-korjauksen englanninkielisessä versiossa on seuraavassa taulukossa luetellut tiedostomääritteet (tai uudemmat). Tiedostojen päivämäärät ja kellonajat ovat UTC (Coordinated Universal Time) -ajan mukaisia. Kun tarkastelet tiedoston tietoja, sen aika muunnetaan paikalliseksi ajaksi. Voit selvittää UTC-ajan ja paikallisen ajan välisen eron Ohjauspaneelin Päivämäärä ja aika -työkalun Aikavyöhyke-välilehdessä.
Windows Vistan x86-versiot
Kutista tämä taulukkoLaajenna tämä taulukko
File nameFile versionFile sizeDateTimePlatform
Auxiliarydisplayenhanceddriver.dll6.0.6000.2054673,21628-Feb-200703:04x86
Update.mumNot applicable1,88128-Feb-200710:20Not applicable
X86_windowssideshowenhanceddriver.inf_31bf3856ad364e35_6.0.6000.20546_none_a33bf7e8eabff1c5.manifestNot applicable1,59428-Feb-200710:21Not applicable
Windows Vistan 64-bittiset versiot
Kutista tämä taulukkoLaajenna tämä taulukko
File nameFile versionFile sizeDateTimePlatform
Amd64_windowssideshowenhanceddriver.inf_31bf3856ad364e35_6.0.6000.20546_none_ff5a936ca31d62fb.manifestNot applicable1,59628-Feb-200710:26Not applicable
Auxiliarydisplayenhanceddriver.dll6.0.6000.2054683,96828-Feb-200704:16x64
Update.mumNot applicable1,88128-Feb-200710:20Not applicable

Tila

Microsoft on vahvistanut, että tämä ongelma esiintyy artikkelin alussa luetelluissa Microsoftin tuotteissa. Tämä ongelma korjattiin Windows Vista Service Pack 1:ssä.

Enemmän tietoa

Saat lisätietoja hotfix-korjauspakettien nimeämiskäytännöstä napsauttamalla seuraavaa artikkelin numeroa, jolloin pääset lukemaan artikkelin Microsoft Knowledge Base -tietokannassa:
816915 Microsoft Windows -ohjelmistopäivityspakettien tiedostojen uusi nimeämiskäytäntö (tämä artikkeli saattaa olla englanninkielinen)
Saat lisätietoja napsauttamalla seuraavaa artikkelin numeroa, jolloin pääset lukemaan artikkelin Microsoft Knowledge Base -tietokannassa:
824684 Microsoftin ohjelmistopäivitystiedoissa käytettävien vakiotermien kuvaus

Ominaisuudet

Artikkelin tunnus: 932652 - Viimeisin tarkistus: 1. joulukuuta 2008 - Versio: 3.1
Artikkelin tiedot koskevat seuraavia tuotteita:
 • Windows Vista Ultimate
 • Windows Vista Home Premium
 • Windows Vista Enterprise
 • Windows Vista Business
 • Windows Vista Ultimate 64-bit edition
 • Windows Vista Home Premium 64-bit edition
 • Windows Vista Enterprise 64-bit edition
 • Windows Vista Business 64-bit edition
Hakusanat: 
kbautohotfix kbvistasp1fix kbwinvistapostrtmfix kbfix kbhotfixserver kbqfe kberrmsg kbexpertisebeginner KB932652

Anna palautetta

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com