Ügyfélszámítógép telepítési forrásának módosítása frissített felügyeleti telepítési pontról Office 2000 Service Pack 3 (SP3) forrásra

A cikk fordítása A cikk fordítása
Cikk azonosítója: 932889 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
A cikket archiválták. A továbbiakban a tartalma már nem frissül, csak jelenlegi állapotában lesz elérhető.
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

BEVEZETÉS

Ez a cikk azt ismerteti, hogy miként lehet az ügyfélszámítógépek telepítési forrását frissített felügyeleti telepítési pontról Microsoft Office 2000 Service Pack 3 (SP3) forrásra módosítani Microsoft Office 2000 szoftvercsomagot használó szervezetekben.

Az Office 2000 szervezeti telepítésének és karbantartásának népszerű módja a felügyeleti telepítési pont alkalmazása. Az ügyfélszámítógépek frissítését gyakran úgy lehet a leghatékonyabban elvégezni, hogy frissítjük a felügyeleti telepítési pontot, majd ismételt gyorsítótárazással újratelepítjük az Office 2000 szoftvert az ügyfélszámítógépekre.

Az ismételt gyorsítótárazási újratelepítés lecseréli az ügyfeleken a gyorsítótárazott .msi fájlt, majd a kívánt módon frissíti az Office 2000 fájljait. A frissített felügyeleti rendszerkép használatával telepített új ügyfélszámítógépek automatikusan az .msi fájl frissített verzióját kapják. Az Office 2000 eredeti telepítésére nem kell frissítéssorozatokat alkalmazni.

A frissítések terjesztésének másik módja az ügyfelekre való közvetlen telepítésük. Ha azonban egy frissített felügyeleti telepítési pontból telepített Office 2000-termékhez megkísérel frissítést adni, a következő hibaüzenet jelenhet meg:
A frissítés nem telepíthető.

További információ

Ha az Office 2000 felügyeleti telepítési pontjára korábban egy olyan frissítést alkalmazott, amely nem az Office 2000 egyik szervizcsomagjának volt a része, a későbbi frissítést a rendszer meggátolja. Nem várt eredménye lehet annak, ha egy frissítést telepít az ügyfélszámítógépre, miközben a vonatkozó frissítést, amely nem az Office 2000 szervizcsomag-frissítés része, korábban a felügyeleti telepítési pontra alkalmazta.

Az ilyen váratlan eredmények elkerülése érdekében az Office 2000 használatával telepítse újra az Office 2000 felügyeleti telepítési pontját, majd alkalmazza az Office 2000 SP3 frissítést az Office 2000 felügyeleti telepítési pontjára. Ne telepítsen olyan frissítést, amely nem része valamelyik szervizcsomag-frissítésnek.

További információért olvassa el a felügyeleti telepítési pontok létrehozását ismertető dokumentumot. Ehhez látogasson el a Microsoft következő webhelyére:
http://office.microsoft.com/en-us/ork2000/HA011380221033.aspx
Ezután a frissített felügyeleti telepítési pontról gyorsítótárazza újra az ügyfélszámítógépeket, majd szükség szerint alkalmazza a további frissítéseket az ügyfelekre. További információt az Office 2000 ügyfélfrissítéseinek a felhasználókhoz való terjesztését tárgyaló dokumentumban olvashat. Ehhez látogasson el a Microsoft következő webhelyére:
http://office.microsoft.com/en-us/ork2000/HA011525651033.aspx

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 932889 - Utolsó ellenőrzés: 2014. január 28. - Verziószám: 1.2
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
  • Microsoft Office 2000 Premium Edition
  • Microsoft Office 2000 Professional Edition
  • Microsoft Office 2000 Small Business Edition
  • Microsoft Office 2000 Standard Edition
Kulcsszavak: 
kbnosurvey kbarchive kbhowto kbinfo kbinstalllocations kbsetup kbdeployment kbexpertiseinter KB932889
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com