De bron voor een clientcomputer wijzigen van een bijgewerkt beheerdersinstallatiepunt in een Office 2000 Service Pack 3 (SP3)-bron

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 932889 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Dit artikel is gearchiveerd. Het wordt aangeboden in de huidige vorm en wordt niet meer bijgewerkt.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Inleiding

In dit artikel wordt beschreven hoe u binnen een organisatie waar Microsoft Office 2000 wordt gebruikt, de bron voor een clientcomputer kunt wijzigen van een bijgewerkt beheerdersinstallatiepunt naar een bron voor Office 2000 Service Pack 3 (SP3).

Een populaire methode voor de implementatie en het onderhoud van Office 2000 binnen een organisatie is het gebruik van een beheerdersinstallatiepunt. Voor het bijwerken van de clientcomputers is de volgende methode meestal het meest efficiënt: eerst wordt het beheerdersinstallatiepunt bijgewerkt, en vervolgens wordt de installatie van Office 2000 opnieuw in de cache geplaatst op de clientcomputers.

Bij deze methode voor herinstallatie wordt het in de cache geplaatste MSI-bestand op de clientcomputer vervangen, en worden vervolgens alle Office 2000-bestanden vervangen waar dit nodig is. Nieuwe clientcomputers waarbij de installatie met de bijgewerkte beheerdersinstallatie wordt uitgevoerd, ontvangen automatisch de nieuwere versie van het MSI-bestand. U hoeft geen updates te koppelen aan de hoofdinstallatie van Office 2000.

Een andere distributiemethode voor updates is het direct toepassen van de update op een client. Als u echter probeert een update toe te passen op een Office 2000-product dat is geïnstalleerd vanaf een bijgewerkt beheerdersinstallatiepunt, wordt het volgende foutbericht weergegeven:
De update kan niet worden toegepast.

Meer informatie

Als het beheerdersinstallatiepunt voor Office 2000 eerder is bijgewerkt met een update die geen Office 2000-servicepackupdate was, wordt een latere verwante update geblokkeerd. Er kunnen onverwachte resultaten optreden als u een update toepast op de clientcomputer, en een verwante update die geen Office 2000-servicepackupdate was, eerder is toegepast op het beheerdersinstallatiepunt.

Als u onverwachte resultaten wilt vermijden, maakt u het beheerdersinstallatiepunt voor Office 2000 opnieuw met Office 2000, en past u vervolgens de update Office 2000 SP3 opnieuw toe op het beheerdersinstallatiepunt voor Office 2000. Pas geen updates toe die geen servicepackupdates zijn.

Voor meer informatie raadpleegt u het document 'How to Create an Administrative Installation Point' (Een beheerdersinstallatiepunt maken). Hiertoe gaat u naar de volgende website van Microsoft:
http://office.microsoft.com/en-us/ork2000/HA011380221033.aspx
Sla vanaf het beheerdersinstallatiepunt het programma opnieuw op in de cache van de clientcomputers, en pas vervolgens de aanvullende updates toe op de client waar dit nodig is. Raadpleeg voor meer informatie het document 'Distributing Office 2000 Client Updates to Users' (Office 2000-clientupdates distribueren onder gebruikers). Hiertoe gaat u naar de volgende website van Microsoft:
http://office.microsoft.com/en-us/ork2000/HA011525651033.aspx

Eigenschappen

Artikel ID: 932889 - Laatste beoordeling: maandag 10 februari 2014 - Wijziging: 1.1
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Microsoft Office 2000 Premium Edition
  • Microsoft Office 2000 Professional Edition
  • Microsoft Office 2000 Small Business Edition
  • Microsoft Office 2000 Standard Edition
Trefwoorden: 
kbnosurvey kbarchive kbinstalllocations kbsetup kbdeployment kbexpertiseinter kbhowto kbinfo KB932889

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com