Hvordan du endrer kilden til en klientdatamaskin fra et oppdatert administrativt installasjonspunkt til en kilde for Office 2000 Service Pack 3 (SP3)

Artikkeloversettelser Artikkeloversettelser
Artikkel-ID: 932889 - Vis produkter som denne artikkelen gjelder for.
Denne artikkelen er arkivert. Den tilbys "som den er" og vil ikke bli oppdatert.
Vis alt | Skjul alt

INNLEDNING

Denne artikkelen beskriver hvordan du endrer kilden til en klientdatamaskin fra et oppdatert administrativt installasjonspunkt til en kilde for Microsoft Office 2000 Service Pack 3 (SP3) i en organisasjon som bruker Microsoft Office 2000.

En populær metode som kan brukes til å distribuere og vedlikeholde Office 2000 i en organisasjon, er ved hjelp av et administrativt installasjonspunkt. I øyeblikket er den mest effektive metoden å oppdatere klientdatamaskiner, å oppdatere det administrative installasjonspunktet, og deretter utføre rebufret ny installasjon av Office 2000 på klientdatamaskinene.

Metoden for rebufring av ny installasjon erstatter den bufrede MSI-filen på klientdatamaskinen, og oppdaterer deretter alle Office 2000-filene etter behov. Nye klientdatamaskiner som er installert ved hjelp av det oppdaterte administrative bildet, mottar automatisk den nye versjonen av MSI-filen. Du trenger ikke å koble oppdateringer til kjerneinstallasjonen av Office 2000.

En annen måte å distribuere en oppdatering på, er å bruke oppdateringen direkte på en klient. Når du imidlertid prøver å bruke en oppdatering på et Office 2000-produkt som ble installert fra et oppdatert administrativt installasjonspunkt, kan du motta følgende feilmelding:
Kan ikke bruke oppdateringen.

Mer informasjon

Hvis det administrative installasjonspunktet for Office 2000 tidligere ble oppdatert ved hjelp av en oppdatering som ikke var en oppdateringspakke for Office 2000, blokkeres en senere relatert oppdatering. Det kan oppstå uventede resultater når du bruker en oppdatering på klientdatamaskinen hvis en relatert oppdatering som ikke er en oppdateringspakke for Office 2000, tidligere ble brukt på det administrative installasjonspunktet.

Hvis du vil unngå uventede resultater, kan du bygge det administrative installasjonspunket for Office 2000 på nytt ved hjelp av Office 2000, og deretter bruke oppdateringen for Office 2003 SP3 for det administrative installasjonspunktet for Office 2000. Ikke bruk noen oppdateringer som ikke er en oppdateringspakke.

Hvis du vil ha mer informasjon, kan du lese dokumentet "Hvordan opprette et administrativt installasjonspunkt". Dette gjør du ved å gå til følgende Microsoft-webområde:
http://office.microsoft.com/en-us/ork2000/HA011380221033.aspx
Deretter kan du rebufre klientdatamaskinene fra det oppdaterte administrative installasjonspunktet, og deretter bruke tilleggsoppdateringene på klienten etter behov. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du lese dokumentet "Distribuere Office 2000-klientoppdateringer til brukere". Dette gjør du ved å gå til følgende Microsoft-webområde:
http://office.microsoft.com/en-us/ork2000/HA011525651033.aspx

Egenskaper

Artikkel-ID: 932889 - Forrige gjennomgang: 30. januar 2014 - Gjennomgang: 1.2
Informasjonen i denne artikkelen gjelder:
  • Microsoft Office 2000 Premium Edition
  • Microsoft Office 2000 Professional Edition
  • Microsoft Office 2000 Small Business Edition
  • Microsoft Office 2000 Standard Edition
Nøkkelord: 
kbnosurvey kbarchive kbinstalllocations kbsetup kbdeployment kbexpertiseinter kbhowto kbinfo KB932889

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com