A 2007-es Microsoft Office rendszer telepítése után egyes nyelvek esetén nem használhatók a helyesírás-ellenőrzési lehetőségek az Outlook Express 6.0 alkalmazásban

A cikk fordítása A cikk fordítása
Cikk azonosítója: 932974 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

Összefoglaló

A 2007-es Microsoft Office rendszer telepítése után egyes nyelvek esetén nem használhatók többé a helyesírás-ellenőrzési lehetőségek az Outlook Express 6.0 alkalmazásban.

További információ

Az Office egy korábbi verziójának 2007-es Office rendszerre történő frissítésekor a rendszer a következő nyelvek esetén eltávolítja a helyesírás-ellenőrzési fájlokat:
  • Angol
  • Spanyol
  • Német
E fájlokat a rendszer a 2007-es Office rendszerben megtalálható újabb verziókra cseréli. Az új fájlok azonban nem kompatibilisek az Outlook Express alkalmazással.

Az interneten számos, külső gyártóktól származó, ingyenes helyesírás-ellenőrző program áll rendelkezésre. E programokról a Microsoft közösségi webhelyén kaphat bővebb tájékoztatást. E webhelyen tanácsokat kaphat más felhasználóktól és az MVP-programtagoktól (Most Valuable Professionals; a Microsoft technológiáiban jártas szakértők). A Microsoft közösségi webhelyét az alábbi címen találja:
http://www.microsoft.com/communities/default.mspx
A helyesírás-ellenőrző programok kereséséhez keresési webhelyeket is használhat. A helyesírás-ellenőrző programok kereséséhez ellátogathat például a következő webhelyre:
http://www.live.com

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 932974 - Utolsó ellenőrzés: 2007. június 26. - Verziószám: 1.3
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
  • Microsoft Outlook Express 6.0
  • Microsoft Windows XP Service Pack 2
  • Microsoft Windows Server 2003 Service Pack 1
Kulcsszavak: 
kbtshoot kbprb kbexpertisebeginner KB932974
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com