Υπάρχει διαθέσιμη μια επείγουσα επιδιόρθωση που βελτιώνει τη σταθερότητα του αρχείου φύλαξης των οργάνων διαχείρισης των Windows στα Windows XP

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 933062 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

Περίληψη

Μια επείγουσα επιδιόρθωση είναι διαθέσιμη για διαχείριση οργάνων των Windows (WMI) στα Microsoft Windows XP. Αυτή η επείγουσα επιδιόρθωση βελτιώνει τη σταθερότητα του αρχείου φύλαξης WMI. Η επείγουσα επιδιόρθωση περιλαμβάνει πολλές από τις βελτιώσεις που είναι διαθέσιμες στο WMI στα Windows Vista.

Περισσότερες πληροφορίες

ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ

Τα Windows Vista περιλαμβάνει πολλές βελτιώσεις στο WMI. Αυτές οι βελτιώσεις αποτρέψει την καταστροφή του αρχείου φύλαξης WMI. Το αποθετήριο δεδομένων χρησιμοποιείται για την αποθήκευση πληροφοριών WMI. Ενδέχεται να αντιμετωπίσετε καταστροφή του αρχείου φύλαξης εξαιτίας ενός σφάλματος λογισμικού, εξαιτίας ενός ζητήματος, λόγω του ρεύματος ή για άλλους λόγους.

Γενικά, τα ζητήματα καταστροφής μπορεί να οριστεί ως περιπτώσεις όπου ισχύουν οι ακόλουθες συνθήκες:
  • Λείπουν δεδομένα που αναμένεται στο αρχείο φύλαξης.
  • Λείπουν δεδομένα δεν μπορούν να ανακτηθούν ή να προστεθεί στο αρχείο φύλαξης.
Σε αυτές τις περιπτώσεις, η υπηρεσία Οργάνων διαχείρισης των Windows μπορεί να εντοπίσει ένα πρόβλημα με τα αρχεία φύλαξης. Επίσης, ένα εργαλείο αντιμετώπισης προβλημάτων όπως το WMI διάγνωση Utility (WMIDiag.vbs) μπορεί να εντοπίσει το πρόβλημα. Η υπηρεσία Οργάνων διαχείρισης των Windows ενδέχεται να κατόπιν αυτόματα επαναφέρει ένα αντίγραφο ασφαλείας των πληροφοριών αρχείου φύλαξης για να προσπαθήσετε να επιλύσετε το πρόβλημα. Αυτή η ενέργεια δεν μπορεί να επιλύσει το ζήτημα.

ΣΗΜΕΙΩΣΗΕνδέχεται να αντιμετωπίσετε συμπτώματα που σχετίζονται με αποτυχίες φόρτωσης υπηρεσίας παροχής ή με θέματα δικαιωμάτων, όπως σφάλματα "Δεν επιτρέπεται η πρόσβαση". Αυτά τα συμπτώματα δεν σημαίνει απαραίτητα ότι είναι κατεστραμμένο το αρχείο φύλαξης WMI. Σε αυτές τις περιπτώσεις, συνιστάται να χρησιμοποιείτε εργαλεία αντιμετώπισης προβλημάτων και την τεκμηρίωση για να προσδιορίσετε την αιτία του προβλήματος. Για να αποκτήσετε τη δέσμη ενεργειών WMIDiag.vbs, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web:
http://go.Microsoft.com/fwlink/?LinkId=62562
Να μεταφερθούν οι βελτιώσεις WMI που περιλαμβάνει τα Windows Vista έχουν γίνει για τα Windows XP και Microsoft Windows Server 2003. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την επείγουσα επιδιόρθωση που αναφέρεται σε αυτό το άρθρο, για να βελτιώσετε τη σταθερότητα του αρχείου φύλαξης σε υπολογιστές που εκτελούν τα Windows XP. Αυτή η επείγουσα επιδιόρθωση σάς βοηθά να αυξάνουν την πιθανότητα ότι το αρχείο φύλαξης παραμένει σταθερό, εάν αντιμετωπίζετε ένα μη αναμενόμενο πρόβλημα στα Windows.

ΣΗΜΕΙΩΣΗΗ επείγουσα επιδιόρθωση που αναφέρεται σε αυτό το άρθρο δεν έχει σχεδιαστεί για να ανακτήσετε ή να επιδιορθώσετε το αρχείο φύλαξης σε υπολογιστές που έχουν ήδη αντιμετώπισε ένα πρόβλημα καταστροφή. Έχει σχεδιαστεί μόνο για να μειώσετε την πιθανότητα ότι θα μπορούσε να είναι κατεστραμμένο το αρχείο φύλαξης με κάποιο πρόβλημα στον υπολογιστή.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την έκδοση των Windows Server 2003 αυτής της επείγουσας επιδιόρθωσης, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
933061Υπάρχει διαθέσιμη μια επείγουσα επιδιόρθωση που βελτιώνει τη σταθερότητα του αρχείου φύλαξης των οργάνων διαχείρισης των Windows στον Windows Server 2003

ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

Για να εγκαταστήσετε αυτήν την επείγουσα επιδιόρθωση, πρέπει να έχετε εγκατεστημένο το Windows XP Service Pack 2 (SP2).Για περισσότερες πληροφορίες, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft (Knowledge Base):
322389τρόπος λήψης του τελευταίου Service Pack των Windows XP

Απαιτήσεις επανεκκίνησης

Πρέπει να κάνετε επανεκκίνηση του υπολογιστή σας μετά την εγκατάσταση αυτής της επείγουσας επιδιόρθωσης.

Πληροφορίες αντικατάστασης άμεσης επιδιόρθωσης

Αυτή η επείγουσα επιδιόρθωση δεν αντικαθιστά άλλες επείγουσες επιδιορθώσεις.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΡΧΕΙΟΥ

Η αγγλική έκδοση αυτής της άμεσης επιδιόρθωσης έχει τα χαρακτηριστικά αρχείου (ή νεότερα χαρακτηριστικά αρχείου) που παρατίθενται στον παρακάτω πίνακα. Οι ημερομηνίες και οι ώρες για τα αρχεία αυτά αναφέρονται σε συντονισμένη παγκόσμια ώρα (UTC). Όταν προβάλλετε τις πληροφορίες του αρχείου, αυτές μετατρέπονται στην τοπική ώρα. Για να βρείτε τη διαφορά μεταξύ της ώρας UTC και της τοπικής ώρας, χρησιμοποιήστε τηνΖώνη ώραςκαρτέλα με τοΗμερομηνία και ώρατο στοιχείο του πίνακα ελέγχου.
Σύμπτυξη αυτού του πίνακαΑνάπτυξη αυτού του πίνακα
Όνομα αρχείουΈκδοση αρχείουΜέγεθος αρχείουΗμερομηνίαΏραΠλατφόρμα
Repdrvfs.dll5.1.2600.3384178,17605-Ιουν-200813: 38X86

Κατάσταση

Η Microsoft έχει επιβεβαιώσει ότι πρόκειται για ένα θέμα το οποίο παρουσιάζεται στα προϊόντα της που αναφέρονται στην ενότητα "Ισχύει για".

Περισσότερες πληροφορίες

Για πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με τους όρους που χρησιμοποιούνται για την περιγραφή των ενημερωμένων εκδόσεων λογισμικού της Microsoft, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft (Knowledge Base):
824684Περιγραφή της βασικής ορολογίας που χρησιμοποιείται για την περιγραφή ενημερώσεων λογισμικού της Microsoft

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 933062 - Τελευταία αναθεώρηση: Τετάρτη, 12 Οκτωβρίου 2011 - Αναθεώρηση: 5.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Windows XP Home Edition
  • Microsoft Windows XP Professional
Λέξεις-κλειδιά: 
kbautohotfix kbbug kbfix kbqfe kbmt KB933062 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:933062

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com