Hibaüzenet jelenik meg a 923689. számú (MS06-078) biztonsági frissítés Windows XP SP2 rendszeren való telepítésekor, illetve a Qfecheck.exe programnak a biztonsági frissítés telepítését követő futtatásakor

A cikk fordítása A cikk fordítása
Cikk azonosítója: 933066 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
Fontos: A cikk a beállításjegyzék (korábbi nevén rendszerleíró adatbázis) módosításával is foglalkozik. A beállításjegyzékről módosítása előtt készítsen biztonsági másolatot, illetve győződjön meg arról, hogy szükség esetén helyre tudja állítani azt. A beállításjegyzék biztonsági mentéséről, visszaállításáról és módosításáról a Microsoft Tudásbázis alábbi cikkében tájékozódhat:
256986 Beskrivelse af Microsoft Windows-registreringsdatabasen
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

A jelenség

A 923689. számú (MS06-078) biztonsági frissítés Windows XP Service Pack 2 (SP2) rendszerre való telepítésekor, illetve a Qfecheck.exe program e biztonsági frissítés telepítését követő futtatásakor hibaüzenet jelenhet meg.

A megoldás

A hiba megoldását 2007. július 10-én adták ki. Ezt az MS06-078. jelű biztonsági közlemény 3.0 változata dokumentálja. Azokon a rendszereken, ahol a biztonsági frissítés telepítése sikeres volt, nincs egyéb teendő. Ha a problémát tapasztaló felhasználók nem telepítik a biztonsági frissítést, a rendszer ismét fel fogja ajánlani az MS06-078. jelű biztonsági közleményben található biztonsági frissítést. További információt a Microsoft alábbi webhelyén talál:
http://www.microsoft.com/hun/biztonsag/2006/MS06-078.mspx


Figyelmeztetés: A beállításszerkesztővel (Rendszerleíróadatbázis-szerkesztő) vagy más eszközzel helytelenül módosított beállításjegyzék komoly problémákat okozhat, amelyek akár az operációs rendszer újratelepítését is szükségessé tehetik. A Microsoft nem garantálja az ilyen jellegű problémák megoldhatóságát, ezért a beállításjegyzéket csak saját felelősségére módosíthatja.

A következő hibaüzenetet kaphatja a 923689. számú (MS06-078) biztonsági frissítés Windows XP Service Pack 2 rendszeren való telepítésekor:
A telepítés alatt álló szoftver nem ment át a Windows Logo tesztelésen, amely a Windows XP-vel való kompatibilitást vizsgálja.
Ha e a hiba fellépésekor folytatja a telepítést, a rendszer a Microsoft Windows Media Format összetevő Runtime változatát frissíti a helyes verzióra. A hiba elkerülhető, ha a Policy duplaszó értékét nullára módosítja a következő beállításkulcsban:
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Non-Driver Signing
Előfordulhat, hogy a Policy bináris értéket is nullára kell módosítania a következő beállításkulcsban:
HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Non-Driver Signing
A problémáról a Microsoft Tudásbázis alábbi cikkében tájékozódhat:
822798 Du kan ikke installere visse opdateringer eller programmer
Ha a Qfecheck.exe eszközt a 923689. számú (MS06-078) biztonsági frissítés Windows XP Service Pack 2 rendszeren való telepítését követően futtatja, a következő hibaüzenetet kaphatja:
KB923689: This hotfix should be reinstalled. (Telepítse újra a gyorsjavítást.)
The following files are not valid in the system catalog: (A rendszerkatalógus szerint a következő fájlok érvénytelenek)
C:\WINDOWS\SYSTEM32\WMVCORE.DLL
A hibaüzenet megjelenése esetén ellenőrizze a MS06-078 jelű biztonsági közleményben megadott verziószám és időbélyegző alapján, hogy a megfelelő Wmvcore.dll fájl van-e telepítve. Helyes fájlverzió és időbélyegző esetén a Wmvcore.dll fájl frissítése megfelelően történt, és a Qfecheck.exe eszköz üzenete nyugodtan figyelmen kívül hagyható.

Megjegyzés: A biztonsági frissítés újratelepítése nem küszöböli ki a Qfecheck.exe eszköz figyelmeztetését.

További információ

A cikk a Microsoft Windows XP Service Pack 2 következő verzióin használt Microsoft Windows Media Format 7.1-től 9.5-ig terjedő sorozat Runtime változatára vonatkozik:
  • Microsoft Windows XP Professional
  • Microsoft Windows XP Home Edition

Hivatkozások

923689 MS06-078: En svaghed i Windows Media Format kan tillade fjernk?rsel af programkode

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 933066 - Utolsó ellenőrzés: 2007. július 13. - Verziószám: 2.1
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
  • Customer Service and Support Information
Kulcsszavak: 
kbtshoot kbsecurity kbprb kmcustomerservice KB933066
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com