Internet Explorer-favorieten van een eerdere versie van Windows verplaatsen naar de map Favorieten van Internet Explorer in Windows Vista

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 933210 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

INLEIDING

In dit artikel wordt beschreven hoe u Microsoft Internet Explorer-favorieten verplaatsen uit een eerdere versie van Microsoft Windows naar de map Favorieten van Internet Explorer in Windows Vista.

Meer informatie

Wanneer u een aangepaste installatie van Windows Vista uitvoert, worden gebruikt in de eerdere versie van Windows Internet Explorer-favorieten opgeslagen in de map Favorieten. De map Favorieten bevindt zich in de map Windows.old in Windows Vista. De map Windows.old wordt gegenereerd wanneer u een aangepaste installatie van Windows Vista uitvoeren.

Internet Explorer-favorieten van de eerdere versie van Windows verplaatsen naar de map Favorieten van Internet Explorer in Windows Vista, de volgende stappen uit:
 1. Klik opStart
  Deze afbeelding samenvouwenDeze afbeelding uitklappen
  de knop Start
  , en klik vervolgens opInternet Explorer.
 2. Druk op ALT + C Favorietencentrum weergeven, klikt u opFavorieten, en klik op de pijl links pictogram Favorietencentrum vastmaken.
 3. Klik opStart
  Deze afbeelding samenvouwenDeze afbeelding uitklappen
  de knop Start
  , typ% systemdrive %\Windows.oldin deStart zoekenhet vak en druk op ENTER.

  OpmerkingIn deze stap% systemdrive %is een tijdelijke aanduiding voor het station waar Windows Vista is geïnstalleerd. Meestal is Windows Vista geïnstalleerd op station C.
 4. Dubbelklik opDocumenten en instellingen, dubbelklik op deGebruikersnaammap en vervolgens opFavorieten.

  OpmerkingIn deze stapGebruikersnaamis een tijdelijke aanduiding voor de naam van de gebruikersaccount waarmee u zich aanmeldt bij de computer.
 5. Gebruik slepen en neerzetten verplaatsen van alle bestanden uit deFavorietende map naar het gedeelte Favorieten van Internet Explorer die u in stap 2 hebt vastgemaakt.
 6. Nadat u alle bestanden verplaatsen, klikt u op dexknop in het midden van de Favorieten in Internet Explorer sluit het Favorietencentrum.
Klik op het volgende artikelnummer in de Microsoft Knowledge Base voor meer informatie:
933209Hoe bestanden ophalen uit een eerdere versie van Windows in Windows Vista
933212Het verwijderen van de map Windows.old die niet langer nodig in Windows Vista is

Eigenschappen

Artikel ID: 933210 - Laatste beoordeling: maandag 26 september 2011 - Wijziging: 3.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
 • Windows Vista Business
 • Windows Vista Enterprise
 • Windows Vista Home Basic
 • Windows Vista Home Premium
 • Windows Vista Ultimate
Trefwoorden: 
kbharmony kbexpertisebeginner kbhowto kbmt KB933210 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:933210

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com