Cum pentru a determina dacă computerul dumneavoastră este gata să ruleze Windows Vista, și cum să găsească programe care sunt certificate pentru a lucra la Windows Vista

Traduceri articole Traduceri articole
ID articol: 933305 - View products that this article applies to.
Măriți totul | Reduceți totul

În această pagină

INTRODUCERE

Acest articol conține informații pentru a vă ajuta să selectați de programe care sunt compatibile cu Windows Vista. Acest articol discută despre următoarele subiecte:
 • Determina dacă computerul poate rula Windows Vista
 • Cum de a găsi programe de Windows-compatibil
 • Găsi programe care sunt oficial supported on Ferestre Vista
 • Găsi programe care au câștigat sigla "Certified for Windows Vista"
 • Găsi programe care au câștigat logo-ul "Works cu Ferestre Vista"
 • Permite programe mai vechi pentru a rula în Windows Vista
 • Utilizați Microsoft ACT pentru a vă ajuta să implementați Windows Vista
 • Aflați mai multe despre Windows Logo Program pentru producător independent de software
Deși cele mai multe dintre informațiile din acest articol este destinat pentru un utilizator de computer intermediare, unele informații este destinat pentru un advanced calculator user.

Informații suplimentare

Determina dacă computerul poate rula Windows Vista

Dacă aveți în vedere upgrade al tău calculator la spre Ferestre Vista, puteți utiliza Consultant de upgrade Windows Vista pentru a ajuta la a determina dacă computerul dumneavoastră este gata pentru versiunea de Windows Vista pe care doriți.

Pentru mai multe informații despre cum să descărcați și să instalați Consultant de upgrade Windows Vista, vizitați următorul site Web Microsoft:
http://www.Microsoft.com/windows/products/windowsvista/buyorupgrade/upgradeadvisor.mspx

Cum de a găsi programe de Windows-compatibil

Știu ce funcționează. Centrul de compatibilitate Windows Vista este un site Web care are statut de compatibilitate pe mii de aplicatii si produse hardware, astfel încât puteți să faceți upgrade la Windows Vista cu încredere. Găsi link-uri la cele mai recente drivere și software-ul upgrade-uri si lasa feedback-ul pe experiența dumneavoastră. Pentru mai multe informații, vizitați următorul site Web Microsoft:
Centrul de compatibilitate Windows Vista

Găsi programe care sunt oficial supported on Ferestre Vista

Programe care au câștigat logo "Certified for Windows Vista" sau "Works cu Ferestre Vista" logo-ul oficial sunt acceptate pe Windows Vista de partenerii nostri independenți de software (ISV) furnizor. Sigla "Certified for Windows Vista" identifică produsele care sunt concepute și testate pentru a oferi o experiență superioară cu Windows Vista. Logo-ul "Works cu Ferestre Vista" vă permite să știu ce software și dispozitive de oferta de bază de compatibilitate cu Windows Vista.

Notă Există multe programe care sunt compatibile și munca bine cu Windows Vista, dar care nu sunt incluse în site-urile Web enumerate în următoarele două secțiuni. Unele programe nu sunt incluse, deoarece ei nu au trecut încă prin programul logo-ul Windows Vista, sau acestea sunt încă terminarea programului. Programele noi sunt adăugate în continuu la program.

Găsi programe care au câștigat sigla "Certified for Windows Vista"

Sigla "Certified for Windows Vista" este o desemnare de compatibilitate pentru programe și dispozitive care au trecut de un program de testare riguroasă pe computere care execută Windows Vista. Cerin?ele tehnice pentru această desemnare țintă patru domenii de bază: fiabilitate, securitate, compatibilitate cu Windows Vista și viitoarele sisteme de operare, și de instalare și eliminare.

Permite programe mai vechi pentru a rula în Windows Vista

Cele mai multe programe care sunt scrise pentru Windows XP, de asemenea, de lucru în Windows Vista. Cu toate acestea, unele programe mai vechi ar putea rula slab sau nu s-ar putea rula la toate. Puteți rula programe care au fost scrise pentru versiunile anterioare de Windows folosind mod de compatibilitate a programului. Dacă un program mai vechi nu se execută corect, porni Expertul compatibilitate Program pentru a simula versiuni anterioare de Windows.

Pentru mai multe informații despre programul de compatibilitate, vizitați următorul site Web Microsoft:
http://windowshelp.Microsoft.com/Windows/en-us/help/bf416877-c83f-4476-a3da-8ec98dcf5f101033.mspx

Utilizați Microsoft ACT pentru a vă ajuta să implementați Windows Vista

Notă Această secțiune este destinat pentru un advanced calculator user.

Microsoft Cerere Compatibility Toolkit (ACT) 5.0 este un instrument de gestionare a ciclului de viață care ajută la identificarea și gestionarea portofoliul de generală aplicare, reducerea costurilor și de marcă de timp implicate în rezolvarea problemelor de compatibilitate aplicației, și ajutându-vă să implementați rapid Windows Vista și Windows Updates.

Pentru mai multe informații despre cum să descărcați și să instalați Microsoft Cerere Compatibility Toolkit 5.0, vizitați următorul site Web Microsoft:
http://technet.Microsoft.com/en-us/windowsvista/aa905102.aspx
Dacă aveți un software care este programul nu Windows Vista compatibil, tu încă poate fi capabil să facă rula pe Windows Vista utilizând fila de compatibilitate individual program. Dacă aceasta nu funcționează, încercați una dintre următoarele resurse. Pentru mai multe informații despre cum se depanează problemele de compatibilitate, faceți clic pe următoarele numere de articol pentru a vedea articolele în bază de cunoștințe Microsoft:
931362Metode avansate pentru a depana un program care se execută după cum era de așteptat după ce este instalat pe Windows Vista
931360 Cum se depanează problemele de programul-incompatibilitate care poate opri program de instalare Windows Vista

Aflați mai multe despre Windows Logo Program pentru producător independent de software

Dacă sunteți un furnizor de independenți de software (ISV) și sunt interesat în procesul de învățare mai multe despre programele de sigla "Certified for Windows Vista" ?i "Works cu Ferestre Vista", vizitați următorul site Web Microsoft:
http://www.Microsoft.com/whdc/winlogo/WLP30program.mspx
Dacă sunteți interesat în găsirea de modalități de ușor pentru programele existente de lucru pe Windows Vista și a obține denumirea "Works cu Ferestre Vista", vizitați următorul site Web Microsoft:
http://msdn2.Microsoft.com/en-us/windowsvista/aa904987.aspx

Referințe

Pentru mai multe informații despre cum se depanează problemele de compatibilitate, faceți clic pe următoarele numere de articol pentru a vedea articolele în bază de cunoștințe Microsoft:
931361Cum se depanează problemele care pot împiedica un program instalat corect pe un computer Windows Vista
927386 Cum se depanează problemele de compatibilitate program în Windows Vista
931359 Cum de a determina dacă există probleme de compatibilitate de programul înainte de a instala Windows Vista
Notă Dacă încă aveți probleme de incompatibilitate programul, ați putea dori să cineva cere ajutor sau contactați asistența. Pentru informații despre cum să contactați asistența, vizitați următorul site Web Microsoft:
http://support.Microsoft.com/contactus/
Dacă sunteți în căutarea de informații despre anti AVG-Virus de compatibilitate cu Windows Vista, vizitați site web produse AVG.

Pentru a vedea centrul de compatibilitate Windows 7, vizitați următorul site Web Microsoft: http://www.Microsoft.com/Windows/compatibility/Windows-7/default.aspx

Pentru informații despre logo-ul Windows 7 ar Listă tabel, vizitați următorul site Web Microsoft:Logo-ul 'd Listă tabel produselor

Proprietă?i

ID articol: 933305 - Ultima examinare: 30 aprilie 2013 - Revizie: 7.0
Se aplică la:
 • Windows Vista Enterprise 64-bit edition
 • Windows Vista Enterprise
 • Windows Vista Ultimate 64-bit edition
 • Windows Vista Ultimate
 • Windows Vista Business 64-bit edition
 • Windows Vista Business
 • Windows Vista Home Premium 64-bit edition
 • Windows Vista Home Premium
 • Windows Vista Home Basic 64-bit edition
 • Windows Vista Home Basic
 • Windows Vista Starter
Cuvinte cheie: 
kbresolve kbappcompatibility kb3rdpartysoftware kbtshoot kbinterop kbexpertisebeginner kbinfo kbmt KB933305 KbMtro
Traducere automată
IMPORTANT: Acest articol a fost tradus de software-ul de traducere automată Microsoft, si nu de un traducător. Microsoft vă oferă atât articole traduse de persoane, cât și articole traduse automat, astfel incat aveti access la toate articolele din Baza noastră de informatii în limba dvs. materna. Totuși, un articol tradus automat nu este întotdeauna perfect. Acesta poate conține greșeli de vocabular, sintaxă sau gramatică, la fel cum un vorbitor străin poate face greșeli vorbind limba dvs. materna. Compania Microsoft nu este responsabilă pentru nici o inexactitate, eroare sau daună cauzată de traducerea necorespunzătoare a conținutului sau de utilizarea traducerii necorespunzătoare de către clienții nostri. De asemenea, Microsoft actualizează frecvent software-ul de traducere automată.
Face?i clic aici pentru a vizualiza versiunea în limba engleză a acestui articol: 933305

Trimite?i feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com