Εμφανίζεται μήνυμα λάθους όταν προσπαθείτε να αποθηκεύσετε σε μορφή or.docx in.doc εγγράφου του προγράμματος επεξεργασίας κειμένου λειτουργεί στο Works 8: "δεν είναι δυνατό να αποθηκεύσει το Works <path\filename>"</path\filename>

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 933427 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Αυτό το αρχείο έχει αρχειοθετηθεί. Προσφέρεται “ως έχει” και δεν θα ενημερώνεται πια.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Όταν κάνετε κλικΜορφή Word 2007 (*.docx)ή κάντε κλικ στο κουμπίΜορφή Word 97-2003 (* .doc)Για να αποθηκεύσετε ένα έγγραφο του Microsoft Works Word επεξεργαστή στο Microsoft Works 8, λαμβάνετε το ακόλουθο μήνυμα λάθους:
Δεν είναι δυνατή η αποθήκευση του Works"διαδρομή\όνομα_αρχείου." Μπορεί να μην υπάρχει αρκετός χώρος στον υπολογιστή ή το Works δεν μπορεί να αποθηκεύσει το αρχείο στον καθορισμένο προορισμό.

Εναλλακτικός τρόπος αντιμετώπισης

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, κάντε κλικ στο κουμπίΤο Word 97-2002 & 6.0/95 RTF (* .doc)Για να αποθηκεύσετε το έγγραφο του προγράμματος επεξεργασίας κειμένου Works.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 933427 - Τελευταία αναθεώρηση: Σάββατο, 2 Νοεμβρίου 2013 - Αναθεώρηση: 4.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Works 8
  • Microsoft Works Suite 2006
Λέξεις-κλειδιά: 
kbnosurvey kbarchive kberrmsg kbexpertisebeginner kbtshoot kbprb kbmt KB933427 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο έχει μεταφραστεί χρησιμοποιώντας λογισμικό μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και μπορείτε να το διορθώσετε χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Community Translation Framework (CTF) (Πλαίσιο μετάφρασης κοινότητας). Η Microsoft παρέχει μηχανική μετάφραση, επεξεργασία μετά τη μηχανική μετάφραση από την κοινότητα και άρθρα μεταφρασμένα από επαγγελματίες προκειμένου να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής βάσης σε πολλές γλώσσες. Τα άρθρα μηχανικής μετάφρασης και αυτά που επεξεργάζονται ύστερα από μηχανική μετάφραση ενδέχεται να περιέχουν σφάλματα στο λεξιλόγιο, στη σύνταξη ή/και στη γραμματική. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες μας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το CTF, μεταβείτε στην τοποθεσία http://support.microsoft.com/gp/machine-translation-corrections/el.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη: 933427

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com