Εκδόσεις beta από τις επεκτάσεις σχήματος του Windows Server 2008 που διατίθενται από τους δίσκους εγκατάστασης των Windows Vista

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 933585 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Πληροφορίες για την έκδοση Beta
Αυτό το άρθρο ασχολείται με την έκδοση Beta ενός προϊόντος της Microsoft. Οι πληροφορίες αυτού του άρθρου παρέχονται ως έχουν και μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.

Δεν διατίθεται επίσημη υποστήριξη προϊόντος από τη Microsoft για αυτό το προϊόν Beta. Για πληροφορίες σχετικά με τη λήψη υποστήριξης για μια έκδοση Beta, ανατρέξτε στην τεκμηρίωση που περιλαμβάνεται στα αρχεία του προϊόντος Beta ή στην τοποθεσία Web από την οποία κάνατε λήψη της συγκεκριμένης έκδοσης.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Τα Windows Vista περιλαμβάνουν εκδόσεις beta από τις επεκτάσεις σχήματος του Windows Server 2008. Αυτές οι επεκτάσεις είναι το εργαλείο Adprep και τα υποστηριζόμενα αρχεία .ldf. Το εργαλείο Adprep και τα υποστηριζόμενα αρχεία .ldf βρίσκονται σε τοDrive: το φάκελο \bin\Setup\sources\adprep\ από τους δίσκους εγκατάστασης των Windows Vista.

Χρησιμοποιώντας αυτές τις επεκτάσεις διάταξης, μπορείτε να ελέγξετε τις ακόλουθες δυνατότητες των Windows Vista σε ένα σύμπλεγμα δομών nonproduction:
 1. Η κρυπτογράφηση μονάδων δίσκου BitLocker
 2. Τις βελτιώσεις που βασίζεται σε πολιτική ομάδας ρύθμισης παραμέτρων για υπολογιστές-πελάτες ασύρματου και ενσύρματου δικτύου
Σας συνιστούμε να μην αναπτύξετε αυτές οι επεκτάσεις διάταξης σε οποιαδήποτε τεχνική σύμπλεγμα δομών της υπηρεσίες τομέα Active Directory (AD DS).

Περισσότερες πληροφορίες

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το εργαλείο Ldifde για να αναπτύξετε αυτές τις επεκτάσεις σχήματος. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τις ακόλουθες τοποθεσίες της Microsoft στο Web:
Ρύθμιση παραμέτρων της υπηρεσίας καταλόγου Active Directory σε δεύτερο πλάνο η κρυπτογράφηση μονάδων δίσκου BitLocker των Windows και ανάκτησης πληροφοριών μονάδας αξιόπιστης πλατφόρμας
http://technet2.Microsoft.com/WindowsVista/en/Library/3dbad515-5a32-4330-ad6f-d1fb6dfcdd411033.mspx?mfr=TRUE

Ενεργές επεκτάσεις σχήματος καταλόγου για ασύρματου δικτύου για τα Windows Vista και ενσύρματους βελτιώσεις της πολιτικής ομάδαςhttp://TechNet.Microsoft.com/en-us/library/bb727029.aspx
Για περισσότερες πληροφορίες, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft (Knowledge Base):
932862Μηνύματα λάθους μετά την εγκατάσταση των ενημερώσεων σχήματος κρυπτογράφησης μονάδων δίσκου BitLocker σε έναν τομέα του Windows Server 2003
Όταν υπάρχουν διαθέσιμες ενημερώσεις σχήματος του Windows Server 2008, συνιστάται να τα χρησιμοποιείτε για να υποστηρίζει κρυπτογράφηση μονάδων δίσκου BitLocker και τις βελτιώσεις που βασίζεται σε πολιτική ομάδας ρύθμισης παραμέτρων για υπολογιστές-πελάτες ασύρματου και ενσύρματου δικτύου.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 933585 - Τελευταία αναθεώρηση: Πέμπτη, 30 Σεπτεμβρίου 2010 - Αναθεώρηση: 2.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Windows Vista Home Basic
 • Windows Vista Home Premium
 • Windows Vista Ultimate
 • Windows Vista Business
 • Windows Vista Enterprise
 • Windows Vista Home Basic 64-bit edition
 • Windows Vista Home Premium 64-bit edition
 • Windows Vista Ultimate 64-bit edition
 • Windows Vista Business 64-bit edition
 • Windows Vista Enterprise 64-bit edition
Λέξεις-κλειδιά: 
kbtshoot kbexpertiseinter kbinfo kbmt KB933585 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:933585

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com