Word: Word voor Windows ondersteunt geen TWAIN-Protocol

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 93359 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Op deze pagina

Samenvatting

Word voor Windows en Microsoft Excel zijn niet TWAIN-compatibel. Dit betekent dat u geen toegang tot een scanner van binnen Word afbeeldingen verkrijgen afbeeldingen rechtstreeks vanaf een programma zoals Hewlett-Packard (HP) DeskScan II P.

Meer informatie

TWAIN is het standaard protocol voor het scannen en afbeeldingen ophalen van softwareprogramma's.

Word 97

Microsoft Photo Editor is bedoeld voor gebruikers van Microsoft Word 97 importeren, bewerken en manipuleren van afbeeldingen in Microsoft Office-producten. Photo Editor kan worden gebruikt als een zelfstandige imaging-programma of een OLE-Server. Zo kunt u de kleuren in een afbeelding ruimen aanpassen ongewenste vlekken maken een negatief formaat, bij snij den en draaien een afbeelding. U kunt afbeeldingen scannen in Photo Editor, met een TWAIN- compatibele scanner of u kunt bestaande afbeeldingen openen.

Word 6. x en 7. x Office 4. x

Microsoft Imager is bedoeld voor Microsoft Word 6. 0 en 7. 0 en Office 4. x gebruikers importeren, bewerken en manipuleren van foto's gemakkelijk van binnen Microsoft Office-producten. Imager kan worden gebruikt als een zelfstandige imaging programma of als een OLE-Server. U kunt bijvoorbeeld de kleuren in aanpassen een afbeelding opruimen ongewenste vlekken maken een negatief en resize, gewas, den en draaien. U kunt afbeeldingen scannen naar Imager met een TWAIN- compatibele scanner of u kunt bestaande afbeeldingen openen.

HP DeskScan II P is een softwareprogramma die kunt u met het HP ScanJet IIp ScanJet IIc en ScanJet Plus scanners. U kunt DeskScan uitvoeren Schade als een zelfstandig programma voor afbeeldingen scannen en opslaan in verschillende bestandsindelingen. U kunt ook toegang krijgen tot DeskScan II P uit binnen een TWAIN- compatibele programma met een speciale koppelings proces. Als u toegang hebt tot DeskScan IIp vanuit uw programma u kunt selecteren, scannen en een afbeelding invoegen afbeelding die nog niet eerder hebt opgeslagen op schijf.

TWAIN-compatibele programma's toevoegen twee opdrachten aan het menu bestand:

  • Selecteer bron: Met deze opdracht kunt u de scanner selecteren.
  • Ophalen: Gebruik deze opdracht DeskScan II P opent wanneer u wilt scannen en invoegen van een afbeelding in het huidige bestand.
De hier opgenomen Hewlett-Packard-producten worden geproduceerd door een onafhankelijk is van Microsoft. Wij geven geen garantie, impliciet of in andere gevallen met betrekking tot de prestaties of betrouwbaarheid van deze producten.

Eigenschappen

Artikel ID: 93359 - Laatste beoordeling: zondag 18 september 2011 - Wijziging: 3.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Microsoft Word 2.0 Standard Edition
  • Microsoft Word 95a
  • Microsoft Word 97 Standard Edition
  • Microsoft Excel 4.0 Standard Edition
  • Microsoft Excel 5.0 Standard Edition
  • Microsoft Excel 95 Standard Edition
Trefwoorden: 
kb3rdparty kbgraphic kbualink97 kbmt KB93359 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:93359

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com