Foutbericht wanneer u sleept een object pakket in Works Tekstverwerker op een computer met Windows Vista: 'Microsoft Works 8 werkt niet meer'

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 933743
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Symptomen

Als u opAnnulerenin deMaken Pakketdialoogvenster en u sleept een pakket-object in Microsoft Works Tekstverwerker op een computer met Windows Vista, de volgende foutberichten weergegeven:
Microsoft Works 8 is gestopt. werken
Een probleem veroorzaakt het programma vastlopen juist. Windows afsluiten en kennis als een oplossing beschikbaar.
OpmerkingDit probleem treedt niet op andere Microsoft Windows-besturingssystemen systemen gebaseerde computers.

Oplossing

Dit probleem niet opAnnulerenin dePakket makenhet dialoogvenster. Nadat u het pakket maken object, sleept u het pakket-object in het document.

Eigenschappen

Artikel ID: 933743 - Laatste beoordeling: zaterdag 17 september 2011 - Wijziging: 3.0
Trefwoorden: 
kbtshoot kberrmsg kbexpertisebeginner kbprb kbmt KB933743 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:933743

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com