Outlook 2010 en Outlook 2007 alleen Word als e-maileditor gebruiken

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 933793 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Op deze pagina

INLEIDING

Microsoft Office Outlook 2010 en Office Outlook 2007 gebruiken alleen Microsoft Office Word als e-maileditor.

Meer informatie

Eerdere versies van Outlook gebruiken twee rendering engines. Windows Internet Explorer gebruikt voor het lezen van e-mailberichten en Word wordt gebruikt voor het opstellen en bewerken van e-mailberichten. Als u doorsturen of beantwoorden in HTML-e-mailbericht, eerdere versies van Outlook eerst de rendering-engine van Internet Explorer gebruiken e-mailbericht bekijken. Outlook gebruikt vervolgens Word samenstelling rendering-engine om het e-mailbericht te beantwoorden. Omdat meerdere rendering engines worden gebruikt, kan het bericht de geadresseerde ontvangt anders worden weergegeven uit het bericht dat u hebt verzonden.

Outlook 2010 Word 2010 voor de rendering-engine en de compositie-engine gebruikt. Outlook 2007 gebruikt ook Word 2007 voor de opbouw en samenstelling. Deze symmetrie biedt een uniforme ervaring tussen de afzender en geadresseerde. Bovendien vertegenwoordigen de rendering-motoren Word 2010 en Word 2007 verbeteringen via de rendering engines in eerdere versies van Word. Deze verbeteringen omvatten verbeterde ondersteuning voor HTML en cascading style sheets (CSS)-normen.

Veelgestelde vragen

Q1: Is met Word als e-maileditor moeilijker voor webontwerpers HTML-e-mailberichten maken?

A1:Word rendering-engine biedt geen ondersteuning voor sommige kenmerken van HTML en CSS. Bezoek de volgende Microsoft-websites voor meer informatie over HTML- en CSS-normen:
http://msdn2.Microsoft.com/en-us/library/aa338200.aspx
http://msdn2.Microsoft.com/en-us/library/aa338201.aspx
Q2: Gebruikt Microsoft dezelfde normen in Outlook en Internet Explorer?

A2:Nr. Internet Explorer is niet bedoeld als bewerking gebruikt. Daarom besloten Microsoft Word gebruiken om te lezen en inhoud in Outlook.

Q3: Zijn er plannen voor de andere HTML en CSS normen ondersteuning toevoegen aan Word rendering-engine?

A3:Microsoft is voortdurend bezig HTML en CSS-ondersteuning in Word, in reactie op feedback van klanten.

De volgende Outlook Team blog website een zakelijk antwoord bedrijfsbeslissing Word gebruiken als editor exclusief voor Outlook wordt beschreven:

De kracht van Word in Outlook

Eigenschappen

Artikel ID: 933793 - Laatste beoordeling: vrijdag 18 maart 2011 - Wijziging: 3.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Microsoft Office Outlook 2007
  • Microsoft Outlook 2010
Trefwoorden: 
kbexpertisebeginner kbhowto kbmt KB933793 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:933793

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com