Περιγραφή της ενημερωμένης έκδοσης ασφαλείας για το .NET Framework 1.1 Service Pack 1 για Windows Server 2003: 10 Ιουλίου 2007

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 933854 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Η Microsoft έχει κυκλοφορήσει το ενημερωτικό δελτίο ασφαλείας MS07-040. Το ενημερωτικό δελτίο ασφαλείας περιέχει όλες τις σχετικές πληροφορίες για την ενημερωμένη έκδοση ασφαλείας. Σε αυτές περιλαμβάνονται οι πληροφορίες δήλωσης αρχείου και οι επιλογές ανάπτυξης. Για να προβάλετε το πλήρες ενημερωτικό δελτίο ασφαλείας, επισκεφθείτε μία από τις ακόλουθες τοποθεσίες της Microsoft στο Web:

Περισσότερες πληροφορίες

Γνωστά θέματα

 • Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα θέματα εγκατάστασης που μπορεί να παρουσιαστούν, όταν εγκαθιστάτε την ενημερωμένη έκδοση ασφαλείας με το Microsoft .NET Framework 1.1, κάντε κλικ στους αριθμούς των άρθρων παρακάτω, για να προβάλετε τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft (Knowledge Base):
  934711 Εμφανίζεται μήνυμα λάθους, όταν κάνετε επανεκκίνηση του υπολογιστή, μετά την απεγκατάσταση μιας ενημερωμένης έκδοσης ασφαλείας για το .NET Framework 1.1: "Αυτή η εφαρμογή έχει ζητήσει το Runtime για να τερματιστεί με ασυνήθιστο τρόπο." (This application has requested the Runtime to terminate it in an unusual way.)
 • Μετά την εγκατάσταση της ενημερωμένης έκδοσης ασφαλείας 933854, εάν έχετε εγκατεστημένο τον Microsoft Office SharePoint Portal Server 2003, η σελίδα "Προσθήκη σύνδεσης σε τοποθεσία" μπορεί να πάψει να ανταποκρίνεται, και η σύνδεση να μην προστίθεται όταν προσπαθείτε να προσθέσετε νέα σύνδεση στον κατάλογο τοποθεσιών σε τοποθεσία του SharePoint Portal Server 2003. Όταν καταργήσετε αυτήν την ενημερωμένη έκδοση ασφαλείας, η τοποθεσία λειτουργεί σωστά. Εάν η ενημερωμένη έκδοση ασφαλείας 933854 είναι εγκατεστημένη, αυτό το ζήτημα προκύπτει ακόμα και όταν ο υπολογιστής εκτελεί τον Windows Server 2003 SP1. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό το θέμα, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft (Knowledge Base):
  934229 Η σελίδα "Προσθήκη σύνδεσης σε τοποθεσία" παύει να ανταποκρίνεται, και η σύνδεση δεν προστίθεται όταν προσπαθείτε να προσθέσετε νέα σύνδεση στον Κατάλογο τοποθεσιών σε τοποθεσία του SharePoint Portal Server 2003

Πληροφορίες κατάργησης ενημερωμένης έκδοσης

Για να καταργήσετε αυτήν την ενημερωμένη έκδοση ασφαλείας, χρησιμοποιήσετε το στοιχείο Προσθαφαίρεση προγραμμάτων (Add or Remove Programs) του Πίνακα Ελέγχου (Control Panel).

Προϋποθέσεις

Για να εγκαταστήσετε αυτήν την ενημερωμένη έκδοση ασφαλείας, ο υπολογιστής πρέπει να εκτελεί μια έκδοση 32 bit των Microsoft Windows Server 2003 με Service Pack 1 (SP1) ή των Microsoft Windows Server 2003 με Service Pack 2 (SP2).

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 933854 - Τελευταία αναθεώρηση: Δευτέρα, 3 Δεκεμβρίου 2007 - Αναθεώρηση: 6.2
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft .NET Framework 1.1 Service Pack 1 στις ακόλουθες πλατφόρμες
  • Microsoft Windows Server 2003 Service Pack 1
  • Microsoft Windows Server 2003 Service Pack 2
Λέξεις-κλειδιά: 
kbbug kbfix kbsecvulnerability kbqfe kbsecurity kbsecbulletin kbpubtypekc kbexpertisebeginner KB933854

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com