10.7.2007 julkaistun Windows Server 2003:n .NET Framework 1.1 Service Pack 1:n tietoturvapäivityksen kuvaus

Artikkeleiden käännökset Artikkeleiden käännökset
Artikkelin tunnus: 933854 - Näytä tuotteet, joita tämä artikkeli koskee.
Laajenna kaikki | Kutista kaikki

Tällä sivulla

JOHDANTO

Microsoft on julkaissut tietoturvatiedotteen MS07-040. Tämä tietoturvatiedote sisältää kaikki tietoturvapäivityksen tärkeät tiedot. Näitä tietoja ovat esimerkiksi tiedostojen tiedot ja asennusvaihtoehdot. Voit tarkastella koko tietoturvatiedotetta seuraavissa Microsoftin verkkosivustoissa:

Enemmän tietoa

Tunnetut ongelmat

 • Saat lisätietoja asennusongelmista, joita voi ilmetä, kun tietoturvapäivitys asennetaan yhdessä Microsoft .NET Framework 1.1:n kanssa, napsauttamalla seuraavia artikkelien numeroita, jolloin pääset lukemaan artikkelit Microsoft Knowledge Base -tietokannassa:
  934711 Sovellus on pyytänyt suorituksenaikaisuutta lopettamaan epätavallisella tavalla -virhesanoma tulee näyttöön, kun tietokone käynnistetään uudelleen .NET Framework 1.1 -tietoturvapäivityksen asennuksen poiston jälkeen
 • Kun olet asentanut tietoturvapäivityksen 933854 ja jos Microsoft Office SharePoint Portal Server 2003 on asennettuna, Linkin lisääminen sivustoon -sivu saattaa lopettaa vastaamisen ja linkkiä ei lisätä, kun yrität lisätä uuden linkin SharePoint Portal Server 2003 -sivuston sivustohakemistoon. Kun poistat tämän tietoturvapäivityksen, sivusto toimii oikein. Jos tietoturvapäivitys 933854 on asennettuna, tämä ongelma ilmenee myös silloin, kun tietokoneen käyttöjärjestelmä on Windows Server 2003 SP1. Saat lisätietoja tästä ongelmasta napsauttamalla seuraavaa artikkelin numeroa, jolloin pääset lukemaan artikkelin Microsoft Knowledge Base -tietokannassa:
  934229 Linkin lisääminen sivustoon -sivu lopettaa vastaamisen ja linkkiä ei lisätä, kun uusi linkki yritetään lisätä SharePoint Portal Server 2003 -sivuston sivustohakemistoon (tämä artikkeli saattaa olla englanninkielinen)

Päivityksen poistamistiedot

Voit poistaa tämän tietoturvapäivityksen Ohjauspaneelin Lisää tai poista sovellus -työkalun avulla.

Edellytykset

Tämän tietoturvapäivityksen asentaminen edellyttää, että tietokoneen käyttöjärjestelmä on Microsoft Windows Server 2003 Service Pack 1:n (SP1) tai Microsoft Windows Server 2003 Service Pack 2:n (SP2) 32-bittinen versio.

Ominaisuudet

Artikkelin tunnus: 933854 - Viimeisin tarkistus: 3. joulukuuta 2007 - Versio: 6.2
Artikkelin tiedot koskevat seuraavia tuotteita:
 • Microsoft .NET Framework 1.1 Service Pack 1 seuraavilla käyttöjärjestelmillä
  • Microsoft Windows Server 2003 Service Pack 1
  • Microsoft Windows Server 2003 Service Pack 2
Hakusanat: 
kbbug kbfix kbsecvulnerability kbqfe kbsecurity kbsecbulletin kbpubtypekc kbexpertisebeginner KB933854

Anna palautetta

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com