A .NET-keretrendszer 1.1 Service Pack 1 Windows Server 2003 rendszerhez készült biztonsági frissítése: 2007. július 10.

A cikk fordítása A cikk fordítása
Cikk azonosítója: 933854 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

A lap tartalma

BEVEZETÉS

A Microsoft közzétette az MS07-040 jelű biztonsági közleményt, amely a biztonsági frissítésre vonatkozó valamennyi fontos tudnivalót tartalmazza, beleértve a javításba foglalt fájlok adatait és a telepítési lehetőségek leírását. A biztonsági közlemény teljes szövege a Microsoft alábbi webhelyein tekinthető meg:

További információ

Ismert problémák

 • A biztonsági frissítés és a Microsoft .NET-keretrendszer 1.1 együttes telepítésekor felmerülő problémákról a Microsoft Tudásbázis alábbi cikkeiben tájékozódhat:
  934711 Amikor a .NET-keretrendszer 1.1 biztonsági frissítésének eltávolítását követően újraindítja a számítógépet, arra vonatkozó hibaüzenet jelenik meg, hogy az alkalmazás nem várt módon a futtatási környezet leállítását kérte
 • A 933854. számú biztonsági frissítés telepítését követően, ha a számítógépen telepítve van a Microsoft Office SharePoint Portal Server 2003, előfordulhat, hogy SharePoint Portal Server 2003-webhelyeken a „Helyhivatkozás hozzáadása” lap nem válaszol, és nem lehet új hivatkozást hozzáadni a webhelycímtárhoz. Ha eltávolítja a biztonsági frissítést, a webhely megfelelően működik. Ha telepítve van a 933854. számú biztonsági frissítés, a probléma akkor is előfordul, ha a számítógépen Windows Server 2003 SP1 rendszer fut. A problémáról a Microsoft Tudásbázis alábbi cikkében tájékozódhat:
  934229 SharePoint Portal Server 2003-webhelyeken a „Helyhivatkozás hozzáadása” lap nem válaszol, és nem lehet új hivatkozást hozzáadni a webhelycímtárhoz (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)

Információ a frissítés eltávolításával kapcsolatban

A biztonsági frissítés eltávolításához használja a Vezérlőpult Programok telepítése és törlése segédprogramját.

Előfeltételek

A biztonsági frissítés telepítéséhez a számítógépen a Microsoft Windows Server 2003 Service Pack 1 (SP1) vagy a Microsoft Windows Server 2003 Service Pack 2 (SP2) 32 bites verziójának kell futnia.

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 933854 - Utolsó ellenőrzés: 2007. december 3. - Verziószám: 6.2
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
 • Microsoft .NET Framework 1.1 Service Pack 1 a következő platformokon
  • Microsoft Windows Server 2003 Service Pack 1
  • Microsoft Windows Server 2003 Service Pack 2
Kulcsszavak: 
kbbug kbfix kbsecvulnerability kbqfe kbsecurity kbsecbulletin kbpubtypekc kbexpertisebeginner KB933854
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com