A Word 2003 biztonsági frissítésének áttekintése: 2007. május 8.

A cikk fordítása A cikk fordítása
Cikk azonosítója: 934181 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

A lap tartalma

A Microsoft közzétette az MS07-024. számú biztonsági közleményt, amely a Microsoft Office Word 2003 alkalmazás biztonsági javítására vonatkozó valamennyi tudnivalót tartalmazza, beleértve a javításba foglalt fájlok adatait és a telepítési lehetőségek leírását. A biztonsági közlemény teljes szövegét a Microsoft alábbi webhelyein tekinthetik meg az otthoni felhasználók és az informatikai szakemberek:

A biztonsági frissítés által javított probléma

A biztonsági frissítés a Microsoft Tudásbázis alábbi cikkében ismertetett probléma javítását is tartalmazza:
922850 A rendszergazda által zárolt fájltípusok Excel 2007, PowerPoint 2007 vagy Word 2007 programban való megnyitásakor vagy mentésekor üzenet jelenik meg

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 934181 - Utolsó ellenőrzés: 2007. szeptember 12. - Verziószám: 1.1
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
  • Microsoft Office Word 2003
Kulcsszavak: 
kbbug kbfix kbsecvulnerability kbqfe kbsecurity kbpubtypekc kbexpertisebeginner kboffice2003presp3fix KB934181
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com