Bepaalde IMAP-clients van e-mailberichten niet openen wanneer gebruikers toegang hun postvakken op Exchange Server 2007-server tot

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 934259 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Symptomen

Wanneer gebruikers toegang tot hun postvakken op Microsoft Exchange Server 2007-server bepaalde clients IMAP (Internet Message Access Protocol) de organen van de berichten openen niet. Bovendien wordt de volgende foutbericht:
Het bericht van gebruiker <e-mail adress=""> inzake <subject> is niet gedownload vanaf de server. U moet rekening deze on line te downloaden. </subject></e-mail>
OpmerkingDit probleem treedt niet op alle soorten IMAP clients.

Oorzaak

Dit probleem treedt op vanwege een probleem met opmaak. Wanneer dit probleem optreedt, vraagt de client IMAP Exchange 2007 extra bericht verzenden instantie gegevens. Exchange 2007 reageert door de client waarin er geen aanvullende bytes aan gegevens te verzenden. Echter, de IMAP-client kan niet begrijpen Dit antwoord. IMAP-client probeert verschillende keren opnieuw verkrijgen van extra bericht body gegevens. Ten slotte de IMAP-client biedt maximaal en wordt de foutbericht dat wordt beschreven in de sectie 'Symptomen'. Dit gebeurt zelfs Hoewel de gegevens voor de hoofdtekst bericht nog op de IMAP-client.

Oplossing

Dit probleem oplossen door updatepakket 3 voor Exchange Server 2007 te installeren. Zie de volgende Exchange Help-onderwerp voor meer informatie over updatepakket 3 voor Exchange Server 2007:
Beschrijving van updatepakket 3 voor Exchange Server 2007
Zie de volgende Exchange Help-onderwerp voor meer informatie over het installeren van het meest recente servicepack voor Exchange of updatepakket:
Hoe u het meest recente servicepack of updatepakket voor Exchange 2007

Status

Microsoft heeft bevestigd dat dit probleem in de Microsoft-producten die worden vermeld is in de sectie 'Van toepassing op'.

Eigenschappen

Artikel ID: 934259 - Laatste beoordeling: vrijdag 18 maart 2011 - Wijziging: 2.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Microsoft Exchange Server 2007 Enterprise Edition
  • Microsoft Exchange Server 2007 Standard Edition
Trefwoorden: 
kbfix kbexpertiseinter kbqfe kbmt KB934259 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:934259

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com