Περιγραφή της ενημερωμένης έκδοσης για προγράμματα του Office 2007: 18 Μαΐου 2007

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 934390 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

Περίληψη

Η Microsoft έχει κυκλοφορήσει μια ενημερωμένη έκδοση για τα προγράμματα του Microsoft Office 2007. Αυτό το άρθρο περιέχει πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο απόκτησης της ενημερωμένης έκδοσης και τον τρόπο διαπίστωσης εάν είναι εγκατεστημένη η ενημερωμένη έκδοση.

ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Η Microsoft έχει κυκλοφορήσει μια ενημερωμένη έκδοση για το σύστημα Microsoft Office 2007. Αυτή η ενημερωμένη έκδοση διορθώνει ζητήματα που προκύπτουν όταν ένας διαχειριστής ορίζει ένα κλειδί μητρώου για να περιορίσει τους τύπους αρχείων που μπορούν να ανοιχτούν ή να μπορούν να αποθηκευτούν σε ένα από τα ακόλουθα προϊόντα 2007 Office:
 • Excel 2007
 • Το PowerPoint 2007
 • Word 2007

Περισσότερες πληροφορίες

Λεπτομέρειες εγκατάστασης

Τρόπος λήψης και εγκατάστασης της ενημέρωσης

Αυτή η ενημερωμένη έκδοση βρίσκεται στο Κέντρο λήψης της Microsoft. Για να κάνετε λήψη αυτής της ενημερωμένης έκδοσης και για να αποκτήσετε οδηγίες εγκατάστασης και στρατηγικές ανάπτυξης, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web:
http://www.Microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyId=D28800F4-3E07-4884-BA1E-89544F7D58E8&displaylang=en

Τρόπος διαπίστωσης της εγκατάστασης της ενημερωμένης έκδοσης

Η ενημερωμένη έκδοση περιέχει αρχεία με τις εκδόσεις που αναφέρονται στον ακόλουθο πίνακα.
Σύμπτυξη αυτού του πίνακαΑνάπτυξη αυτού του πίνακα
Όνομα αρχείουΈκδοση αρχείουΜέγεθος αρχείουΗμερομηνίαΜέγεθος (Size)
Oice.exe12.00.6021.5000846,24810-Μαΐ-200716: 04
Δεν χρειάζεται να εγκαταστήσετε αυτήν την ενημερωμένη έκδοση, εάν διαθέτετε νεότερη έκδοση των αρχείων που αναφέρονται στον πίνακα.

Για να προσδιορίσετε την έκδοση των αρχείων που είναι εγκατεστημένα στον υπολογιστή, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα.

ΣΗΜΕΙΩΣΗΕπειδή υπάρχουν διάφορες εκδόσεις των Microsoft Windows, τα ακόλουθα βήματα ίσως να διαφέρουν στον υπολογιστή σας. Εάν διαφέρουν, ανατρέξτε στην τεκμηρίωση του προϊόντος σας, για να ολοκληρώσετε αυτά τα βήματα.
 1. Κάντε κλικStart, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπίΑναζήτηση.
 2. ΣτοΤα αποτελέσματα αναζήτησηςτο παράθυρο, κάντε κλικ στο κουμπίΌλα τα αρχεία και φακέλουςΣτοΣύντροφος αναζήτησης (Search Companion)τμήμα του παραθύρου.
 3. ΣτοΟλόκληρο ή μέρος του ονόματος αρχείουπλαίσιο, πληκτρολογήστε το όνομα του αρχείου και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπίΑναζήτηση.
 4. Στη λίστα αρχείων, κάντε δεξιό κλικ στο αρχείο που εντοπίστηκε και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπίΙδιότητες (Properties).
 5. Στο διακομιστήVERSIONκαρτέλα, εξετάστε την έκδοση του αρχείου που είναι εγκατεστημένο στον υπολογιστή.

Πληροφορίες για διαχειριστές σχετικά με τα αρχεία .msp

Αυτή η ενημερωμένη έκδοση αποτελείται από ένα πλήρες αρχείο αρχείο του Microsoft Windows Installer (αρχείο .msp) που περιέχεται σε ένα εκτελέσιμο αρχείο αυτόματης εξαγωγής. Με αυτήν την ενημερωμένη έκδοση διανέμεται το παρακάτω αρχείο .msp:
Oice.msp
Για λεπτομερείς διαδικασίες που περιγράφουν τον τρόπο ενημέρωσης ενός διαχειριστικού ειδώλου και που περιγράφουν τον τρόπο ενημέρωσης υπολογιστών-πελατών, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web:
http://technet2.Microsoft.com/Office/en-us/library/eb160a9e-cc15-44f9-aeec-360a9f3613131033.mspx?mfr=TRUE
Το TechCenter εφαρμογές του Microsoft Office επιφάνειας εργασίας περιέχει τις πιο πρόσφατες διαχειριστικές ενημερωμένες εκδόσεις και στρατηγικούς πόρους ανάπτυξης για όλες τις εκδόσεις του Office. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Microsoft Office Desktop Applications TechCenter, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web:
http://technet.microsoft.com/office/bb267346.aspx

Περισσότερες πληροφορίες

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το περιβάλλον Απομονωμένοι μετατροπή του Microsoft Office, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
935865Περιγραφή της ενημερωμένης έκδοσης του περιβάλλοντος μεμονωμένης μετατροπής του Microsoft Office για το πακέτο συμβατότητας για μορφές αρχείων Word, Excel και PowerPoint 2007

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 934390 - Τελευταία αναθεώρηση: Τετάρτη, 12 Οκτωβρίου 2011 - Αναθεώρηση: 3.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Office Ultimate 2007
 • Microsoft Office Basic 2007
 • Microsoft Office Enterprise 2007
 • Microsoft Office Home and Student 2007
 • Microsoft Office Professional 2007
 • Microsoft Office Professional Plus 2007
 • Microsoft Office Standard 2007
 • Compatibility Pack for Microsoft Office 2007 File Formats
Λέξεις-κλειδιά: 
kbqfe kbfix kbupdate kbdownload atdownload kbmt KB934390 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:934390

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com