FIX: Foutbericht in FIPS-systemen wanneer u Windows Communication Foundation voor het serialiseren van generieke typen: ' deze implementatie maakt geen deel uit van de Windows Platform FIPS-gevalideerde cryptografische algoritmen "

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 935434 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Op deze pagina

Symptomen

In de federale informatie Processing Standard (FIPS)-compatibele systemen wordt het volgende foutbericht weergegeven wanneer u Windows Communication Foundation (WCF) voor het serialiseren van generieke typen:
System.InvalidOperationException: Deze implementatie is geen onderdeel van de Windows Platform FIPS-gevalideerde cryptografische algoritmen.

Oorzaak

Dit probleem treedt op omdat de MD5-algoritme is niet compatibel met FIPS-compatibel. Windows Communication Foundation MD5-algoritme gebruikt om een hash-waarde te verkrijgen. De hash-waarde genereert een unieke naam voor een data-contract.

Oplossing

Informatie over hotfixesEen ondersteunde hotfix is beschikbaar via Microsoft. Deze hotfix is echter alleen bedoeld om alleen het probleem dat wordt beschreven in dit artikel. Deze hotfix alleen uit op systemen waarop dit specifieke probleem zich voordoet. Deze hotfix moet wellicht extra worden getest. Als u geen ernstige hinder van dit probleem ondervindt, is het daarom raadzaam te wachten op de volgende update waarin deze hotfix is opgenomen.

Ga naar de volgende Microsoft-website om deze hotfix te downloaden vanaf de MSDN Code Gallery:
http://code.msdn.Microsoft.com/KB935434

Opmerking De MSDN Code Gallery worden de talen waarvoor de hotfix beschikbaar is weergegeven. Als u uw taal vermeld niet ziet, is dit omdat de pagina Galerie met Code bron niet beschikbaar voor die taal is.

Opmerking Als er nog andere problemen optreden of als er troubleshooting vereist is, moet u mogelijk een afzonderlijk serviceverzoek indienen. De normale ondersteuningskosten blijven gelden voor extra ondersteuningsvragen die niet in aanmerking voor deze specifieke hotfix komen. Ga naar de volgende Microsoft-website voor een volledige lijst met telefoonnummers van Microsoft Customer Service and Support of een afzonderlijk serviceverzoek maken:
http://support.Microsoft.com/contactus/?ws=support

Vereisten

U moet de .net Framework 3.0 zijn geïnstalleerd om deze hotfix te hebben.

Opnieuw opstarten

U hoeft niet de computer opnieuw opstarten nadat u deze hotfix toepast.

Vervanging van hotfixes

Deze hotfix worden geen andere hotfixes vervangen.

Informatie over

De Engelse versie van deze hotfix heeft de bestandskenmerken (of recentere bestandskenmerken) die in de volgende tabel worden weergegeven. De datums en tijden voor deze bestanden worden weergegeven in UTC (Coordinated Universal Time). Wanneer u de bestandsinformatie weergeeft, wordt deze naar lokale tijd geconverteerd. Gebruiken om het verschil tussen UTC en lokale tijd, de Tijdzone tabblad in de Datum en tijd een item in het Configuratiescherm.
Deze tabel samenvouwenDeze tabel uitklappen
BestandsnaamBestandsversieBestandsgrootteDatumTijdPlatform
System.Runtime.Serialization.dll3.0.4506.44884,73621-Mrt-200720: 49x 86

Workaround

Gebruik een van de volgende methoden om dit probleem omzeilen.

Methode 1

Unieke namen voor de gegevenscontracten die bevatten.

U kunt deze methode gebruiken wanneer de algemene typen die u moet serialiseren moeten worden gebruikt als algemene parameters.

Methode 2

Maak een subklasse van de ReadOnlyCollection<T> </T> klasse. Wanneer u exemplaren van de subklasse, gebruikt u het kenmerk CollectionDataContract voor het verwerken van de naamruimte hash-waarde problemen. Gebruik bijvoorbeeld de volgende code.
[CollectionDataContract(Name=?ReadOnlyCollectionOf{0}{1}?)]

class MomReadOnlyCollection<T> : ReadOnlyCollection<T> { }

Status

Microsoft heeft bevestigd dat dit een probleem is in Microsoft-producten die worden vermeld in de sectie 'Van toepassing op'.

Meer informatie

Klik op het volgende artikelnummer om het artikel in de Microsoft Knowledge Base voor meer informatie over terminologie voor software-update:
824684 Beschrijving van de standaardterminologie die wordt gebruikt om software-updates voor Microsoft te beschrijven

Eigenschappen

Artikel ID: 935434 - Laatste beoordeling: vrijdag 27 juli 2012 - Wijziging: 4.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Microsoft .NET Framework 3.0
Trefwoorden: 
kbexpertiseadvanced kbfix kbqfe kbmt KB935434 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende: 935434

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com