Beschrijving van het hotfixpakket voor PowerPoint 2007: 11 April 2007

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 935869 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Op deze pagina

Samenvatting

De Microsoft Office PowerPoint 2007-probleem dat wordt opgelost in het hotfix-pakket voor PowerPoint 2007 van 11 April 2007 beschreven.

Dit artikel worden de volgende artikelen over hotfix-pakket:
 • De problemen die het hotfix-pakket worden opgelost.
 • De vereisten voor het installeren van het hotfix-pakket.
 • Of u moet de computer opnieuw opstarten nadat u het hotfix-pakket.
 • Of het hotfix-pakket wordt vervangen door een ander hotfixpakket.
 • Of u eventuele wijzigingen in het register moet aanbrengen.
 • De bestanden die het hotfixpakket bevat.

INLEIDING

Problemen die het hotfix-pakket worden opgelost

Dit hotfixpakket worden de volgende problemen opgelost die niet eerder in de Microsoft Knowledge Base-artikel:
 • Wanneer u een PowerPoint 2007-presentatie opent vanaf een website, Start PowerPoint 2007. Een lege presentatie is echter zichtbaar.
 • Wanneer u een PowerPoint 2007-presentatie opent vanaf een website, Start PowerPoint 2007. Echter niets gebeurt.
 • Wanneer u een PowerPoint 2007-presentatie opent vanaf een website, wordt het volgende foutbericht weergegeven:
  Internet Explorer downloaden het bestand niet
 • Wanneer u een PowerPoint 2007-presentatie openen vanaf een website wordt een GET-verzoek of een POST-aanvraag, ondervindt de webtoepassing problemen omdat onnodige GET-verzoek geen gegevens.

  OpmerkingDit probleem treedt op wanneer de website wordt gebruikt voor verificatie van formulieren.

Meer informatie

Informatie over hotfixes

Een ondersteunde hotfix is beschikbaar bij Microsoft. Deze hotfix is echter bedoeld om alleen het probleem dat in dit artikel wordt beschreven. Deze hotfix alleen uit op systemen waarop dit specifieke probleem zich voordoet. Deze hotfix moet wellicht extra worden getest. Als u geen ernstige problemen ondervindt, is het daarom raadzaam te wachten op de volgende update waarin deze hotfix is opgenomen.

Als u de hotfix downloaden, is er een sectie 'Hotfix downloaden beschikbaar' aan het begin van dit Knowledge Base-artikel. Als deze sectie niet wordt weergegeven, contact op met Microsoft Customer Service and Support om de hotfix te verkrijgen.

OpmerkingAls er nog andere problemen optreden of als er oplossingen vereist is, moet u mogelijk een afzonderlijk serviceverzoek indienen. De normale ondersteuningskosten gelden voor extra ondersteuningsvragen die niet in aanmerking voor deze specifieke hotfix komen. Bezoek de volgende Microsoft-website voor een volledige lijst met telefoonnummers van Microsoft Customer Service and Support of een afzonderlijk serviceverzoek maken:
http://support.Microsoft.com/contactus/?ws=support
OpmerkingHet formulier 'Hotfix gedownload' geeft de talen waarvoor de hotfix beschikbaar is. Als uw taal niet wordt weergegeven, is omdat een hotfix voor die taal beschikbaar.

Vereisten

Er zijn geen vereisten voor het installeren van dit hotfixpakket.

Opnieuw opstarten

U hebt de computer opnieuw opstarten nadat u deze hotfix.

Vervanging van hotfixes

Deze hotfix wordt niet door een latere hotfix vervangen.

Registergegevens

Gebruik een van de hotfixes in dit pakket, hoeft u geen wijzigingen in het register.

Bestandsgegevens

Deze hotfix bevat mogelijk niet alle bestanden die u hebt nodig om een product volledig bijwerken naar de laatste build. Deze hotfix bevat alleen de bestanden die u hebt nodig om de problemen verhelpen die in dit artikel worden vermeld.De algemene versie van deze hotfix gebruikt een Microsoft Windows Installer-pakket om de hotfix te installeren. De datums en tijden voor deze bestanden worden weergegeven in Coordinated Universal Time (UTC) in de volgende tabel. Wanneer u de bestandsinformatie weergeeft, wordt de datum naar lokale tijd geconverteerd. Het verschil tussen UTC en lokale tijd, gebruikt u deTijdzonetabblad in het onderdeel Datum en tijd in het Configuratiescherm.Informatie over downloaden
Deze tabel samenvouwenDeze tabel uitklappen
BestandsnaamBestandsversieBestandsgrootteDatumTijdPlatform
Office-kb935869-fullfile-x 86-glb.exe12.0.6015.50004,960,96812 April 200718: 12x 86
Microsoft Windows Installer MSP-bestandsinformatie
Deze tabel samenvouwenDeze tabel uitklappen
BestandsnaamBestandsversieBestandsgrootteDatumTijdPlatform
PowerPoint.mspNiet van toepassing4,828,67211 April 200723: 38Niet van toepassing
Nadat de hotfix is geïnstalleerd, heeft de algemene versie van deze hotfix de bestandskenmerken of een latere versie van de bestandskenmerken die in de volgende tabel worden vermeld:
Deze tabel samenvouwenDeze tabel uitklappen
BestandsnaamBestandsversieBestandsgrootteDatumTijdPlatform
Ppcore.dll12.0.6017.50007,985,53612 April 200710: 44x 86
Zie voor meer informatie over het installeren van deze hotfix het bestand Readme.txt in het pakket opgenomen.Klik op het volgende artikelnummer in de Microsoft Knowledge Base voor meer informatie over de standaardterminologie die Microsoft voor software gecorrigeerd gebruikt nadat deze is uitgebracht:
824684Beschrijving van de standaardterminologie die wordt gebruikt om software-updates voor Microsoft te beschrijven
Opmerking Dit is een artikel voor snelle publicatie dat rechtstreeks is gemaakt vanuit de ondersteuningsorganisatie van Microsoft. De informatie in dit artikel wordt in de huidige vorm aangeboden in reactie op nieuw geconstateerde problemen. Aangezien artikelen van dit type zeer snel moeten worden gepubliceerd, kan de inhoud typografische fouten bevatten en kan de inhoud zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Raadpleeg de Gebruiksrechtovereenkomst voor overige aandachtspunten.

Eigenschappen

Artikel ID: 935869 - Laatste beoordeling: vrijdag 18 maart 2011 - Wijziging: 2.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
 • Microsoft Office PowerPoint 2007
Trefwoorden: 
kbautohotfix kbexpertiseinter kbopenfile kboffice2007postrtmfix kbhotfixrollup kbfix kbqfe kbHotfixServer kbmt KB935869 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:935869

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com