Asset management licentie rapporten onjuist kanaalgegevens weergegeven voor sommige Windows-besturingssystemen in SMS 2003 met Service Pack 3

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 936850 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Symptomen

In Microsoft Systems Management Server (SMS) 2003 met Service Pack 3 (SP3), asset management licentie rapporten onjuiste kanaalgegevens weergegeven voor sommige Windows-besturingssystemen. Bijvoorbeeld kanaal code 0 (nul) mogelijk onjuist weergegeven voor Windows besturingssystemen zijn geïnstalleerd met een productcode (VLK) volumelicentie.

OpmerkingKanaal code 0 komt overeen met ' volledige ingepakte Product. "

Oorzaak

Dit probleem treedt op omdat besturingssystemen verslag een onjuist kanaal code SMS 2003 SP3 asset management collectie agent.

Status

Microsoft heeft bevestigd dat dit probleem in de Microsoft-producten die worden vermeld in de sectie 'Van toepassing op' is.

Meer informatie

Als u de productcode van een volume licensing installeren van Microsoft Windows Server 2003 of Microsoft Windows XP, kunnen SMS 2003 SP3 asset management licentie rapporten onjuist kanaal code 0 in plaats van kanaal code 3 lijst. Kanaal code 3 vertegenwoordigt volumelicentie producten. De geïnventariseerde hoeveelheden van elke softwaretitel blijven nauwkeurig. Volume license installaties voor Windows Server 2003 en de Windows XP zijn opgenomen in het totaal tellen voor kanaal code 0 producten in plaats van in het totaal aantal kanaal code 3 producten.

OpmerkingGeen resolutie of oplossing is momenteel beschikbaar voor dit probleem.

Eigenschappen

Artikel ID: 936850 - Laatste beoordeling: vrijdag 18 maart 2011 - Wijziging: 2.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Microsoft Systems Management Server 2003 Service Pack 3 op de volgende platformen
    • Microsoft Systems Management Server 2003 Enterprise Edition
Trefwoorden: 
kbpending kbbug kbtshoot kbprb kbmt KB936850 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:936850

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com