"Βοήθεια και υποστήριξη" δεν υπάρχει μετά την αναβάθμιση σε Windows Server 2003 Service Pack 2

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 937055 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Μετά την αναβάθμιση ενός υπολογιστή που βασίζεται σε Microsoft Windows Server 2003 σε Microsoft Windows Server 2003 Service Pack 2 (SP2)Βοήθεια και υποστήριξη (Help and Support)λείπει, όταν κάνετε κλικ στο κουμπίStart. Επιπλέον, τοΒοήθεια (Help)Λείπει το μενού στα προγράμματα που εκτελούνται στον υπολογιστή που βασίζεται σε Windows Server 2003 SP2.

Επιπλέον, όταν πληκτρολογείτεMsinfo32.exeήHelpctr.exeσε μια γραμμή εντολών για να ξεκινήσετε με μη αυτόματο τρόπο τη Βοήθεια και υποστήριξη, λαμβάνετε το ακόλουθο μήνυμα λάθους:
Τα Windows δεν μπορούν να ανοίξουν Βοήθειας και υποστήριξης, επειδή δεν εκτελείται η υπηρεσία συστήματος. Για να διορθώσετε αυτό το ζήτημα, ξεκινήστε την υπηρεσία που ονομάζεται "Στη Βοήθεια και υποστήριξη".
Ωστόσο, όταν ξεκινάτε το συμπληρωματικό πρόγραμμα Κονσόλας διαχείρισης Microsoft Services (MMC), η υπηρεσία Βοήθειας και υποστήριξης δεν αναγράφεται.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, εγκαταστήστε ξανά την υπηρεσία Βοήθειας και υποστήριξης. Για να το κάνετε αυτό, ακολουθήστε τα εξής βήματα: (Use the tools in the Windows Recovery Environment to repair Windows Vista. To do this, follow these steps:):
 1. Κάντε κλικStartΚάντε κλικΕκτέλεσηTYPECmdΣτοOpenπλαίσιο και στη συνέχεια κάντε κλικOk.
 2. Στη γραμμή εντολών, εντοπίστε τον ακόλουθο φάκελο:
  %WINDIR%\PCHealth\HelpCtr\Binaries
 3. Στη γραμμή εντολών, πληκτρολογήστε τις ακόλουθες εντολές και, στη συνέχεια, πιέστε το πλήκτρο ENTER έπειτα από κάθε εντολή:
  • HelpSvc.exe/regserver /svchost netsvcs /RAInstall
  • HSCUpd.exe -i hscmui.cab
  • HSCUpd.exe -i hscsp_s3.cab

   ΣΗΜΕΙΩΣΗΟι ακόλουθες εντολές δεν ισχύουν για ορισμένες εκδόσεις γλώσσας του Windows Server 2003:
   • HSCUpd.exe -i hscmui.cab
   • HSCUpd.exe -i hscsp_s3.cab
   Ο λόγος είναι ότι το συμπιεσμένο αρχείο Hscmui.cab δεν περιλαμβάνεται σε ορισμένες εκδόσεις γλώσσας του Windows Server 2003, όπως η ιαπωνική έκδοση του Windows Server 2003.

Κατάσταση

Η Microsoft έχει επιβεβαιώσει ότι πρόκειται για ένα θέμα το οποίο παρουσιάζεται στα προϊόντα της που αναφέρονται στην ενότητα "Ισχύει για".

Περισσότερες πληροφορίες

Για την έκδοση Microsoft Windows πεζό Business Server 2003 SP2 αυτού του άρθρου, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
937231Δεν υπάρχει η δυνατότητα "Βοήθεια και υποστήριξη" μετά την εγκατάσταση του Microsoft Windows Server 2003 SP2 σε έναν υπολογιστή που εκτελεί Windows Small Business Server 2003

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 937055 - Τελευταία αναθεώρηση: Παρασκευή, 24 Δεκεμβρίου 2010 - Αναθεώρηση: 2.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Windows Server 2003, Enterprise Edition (32-bit x86)
 • Microsoft Windows Server 2003, Standard Edition (32-bit x86)
 • Microsoft Windows Server 2003, Enterprise x64 Edition
 • Microsoft Windows Server 2003, Standard x64 Edition
Λέξεις-κλειδιά: 
kbtshoot kbexpertiseinter kbprb kbmt KB937055 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:937055

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com