Περιγραφή της ενημερωμένης έκδοσης ασφαλείας για την πλατφόρμα ανάπτυξης Microsoft Visual Studio 2005 Service Pack 1

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 937061 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Η Microsoft έχει κυκλοφορήσει το ενημερωτικό δελτίο ασφαλείας MS07-052. Το ενημερωτικό δελτίο ασφαλείας περιέχει όλες τις σχετικές πληροφορίες για την ενημερωμένη έκδοση ασφαλείας. Σε αυτές περιλαμβάνονται οι πληροφορίες δήλωσης αρχείου και οι επιλογές ανάπτυξης. Για να προβάλετε το πλήρες ενημερωτικό δελτίο ασφαλείας, επισκεφθείτε μία από τις ακόλουθες τοποθεσίες της Microsoft στο Web:

Πληροφορίες κατάργησης ενημερωμένης έκδοσης

Μετά την εγκατάσταση αυτής της ενημερωμένης έκδοσης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το στοιχείο Προσθαφαίρεση προγραμμάτων (Add or Remove Programs) στον Πίνακα Ελέγχου (Control Panel), για να καταργήσετε αυτήν την ενημερωμένη έκδοση.

Περισσότερες πληροφορίες

Γνωστά ζητήματα που αφορούν αυτήν την ενημερωμένη έκδοση

 • Έχετε εγκαταστήσει μία ή περισσότερες εκδόσεις του Microsoft Visual Studio 2005, οι οποίες παρατίθενται στην ενότητα "Ισχύει για". Αυτή η έκδοση ή αυτές οι εκδόσεις έχουν ενημερωθεί σε Microsoft Visual Studio 2005 Service Pack 1 (SP1). Ωστόσο, δεν έχετε εγκαταστήσει τη δυνατότητα "Crystal Reports for Visual Studio" στο Visual Studio 2005. Μετά την εγκατάσταση της ενημερωμένης έκδοσης ασφαλείας 937061 από το Microsoft Update, ενδέχεται να μην μπορείτε να λάβετε ξανά την ενημερωμένη έκδοση, ακόμα και όταν ο υπολογιστής έχει ήδη ενημερωθεί.

  Η Microsoft αναθεώρησε τη λογική εντοπισμού του Microsoft Update για να διορθώσει αυτό το πρόβλημα.

  Σημείωση Δεν έχουν γίνει αλλαγές στην ενημερωμένη έκδοση ασφαλείας 937061. Εάν έχετε ήδη εγκαταστήσει την ενημερωμένη έκδοση ασφαλείας, δεν χρειάζεται να την εγκαταστήσετε εκ νέου.

  Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ενημερωμένη έκδοση ασφαλείας 937061, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft (Knowledge Base):
  937061 Περιγραφή της ενημερωμένης έκδοσης ασφαλείας για την πλατφόρμα ανάπτυξης Microsoft Visual Studio 2005 Service Pack 1
 • Για να εγκαταστήσετε αυτήν την ενημερωμένη έκδοση ασφαλείας, πρέπει να έχετε εγκατεστημένο στον υπολογιστή σας το πρόγραμμα Microsoft Windows Installer 3.1. Για να αποκτήσετε το νεότερο Windows Installer για τον υπολογιστή σας, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web:
  http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=889482fc-5f56-4a38-b838-de776fd4138c (Αγγλική έκδοση)
  http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?displaylang=el&FamilyID=889482fc-5f56-4a38-b838-de776fd4138c (Ελληνική έκδοση)
 • Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με ζητήματα εγκατάστασης που αφορούν ενημερωμένες εκδόσεις για το Microsoft Visual Studio .NET 2003, κάντε κλικ στους αριθμούς των άρθρων παρακάτω, για να προβάλετε τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft (Knowledge Base):
  939043 Ένα κοινόχρηστο αρχείο επαναφέρεται όταν απεγκαθιστάτε μια ενημερωμένη έκδοση που είχε εγκατασταθεί στο παρελθόν για μια έκδοση ή SKU σε έναν υπολογιστή που έχει εγκατεστημένες περισσότερες από μία εκδόσεις ή SKU οποιασδήποτε έκδοσης του Visual Studio
  943325 Κατά την προσπάθειά σας να εφαρμόσετε μια ενημερωμένη έκδοση που ισχύει για πολλές εκδόσεις του Visual Studio 2005, ο Windows Installer ενδέχεται να εφαρμόσει την ενημερωμένη έκδοση μόνο σε μία έκδοση του Visual Studio 2005

Διακόπτες γραμμής εντολών για αυτήν την ενημερωμένη έκδοση

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους διακόπτες γραμμής εντολών που υποστηρίζει αυτή η ενημερωμένη έκδοση, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web (στα αγγλικά):
http://www.microsoft.com/technet/security/bulletin/ms07-052.mspx
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους διακόπτες γραμμής εντολών του Windows Installer, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web (στα αγγλικά):
http://msdn2.microsoft.com/en-us/library/Aa367988.aspx
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Windows Installer, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web (στα αγγλικά):
http://msdn2.microsoft.com/en-us/library/Aa367449.aspx

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 937061 - Τελευταία αναθεώρηση: Πέμπτη, 18 Οκτωβρίου 2007 - Αναθεώρηση: 2.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Visual Studio 2005 Service Pack 1 στις ακόλουθες πλατφόρμες
  • Microsoft Visual Studio 2005 Professional Edition
  • Microsoft Visual Studio 2005 Team Edition for Software Architects
  • Microsoft Visual Studio 2005 Team Edition for Software Developers
  • Microsoft Visual Studio 2005 Team Edition for Software Testers
  • Microsoft Visual Studio 2005 Team Suite
Λέξεις-κλειδιά: 
kbhowto kbinfo kbsecurity kbpubtypekc kbexpertiseinter KB937061

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com