Megjelent a Windows Vista telepítőszoftverének frissítése

A cikk fordítása A cikk fordítása
Cikk azonosítója: 937287 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

A lap tartalma

BEVEZETÉS

A cikkből megismerheti azokat az előfeltételként telepítendő szoftverfrissítéseket, amelyek a Windows Vista rendszernek a cikk elején szereplő verzióira vonatkoznak. Ezek a szoftverfrissítések a Windows Vista Service Pack 1 (SP1) szervizcsomag telepítésének előfeltételei. A frissítések ezenkívül javítják a Windows Vista SP1 telepítése vagy eltávolítása alatti rendszerstabilitást.

További információ

A Windows Vista SP1 telepítéséhez két vagy három további szoftverfrissítés jelenléte szükséges. Az, hogy mely frissítésekre van szükség, attól függ, hogy a Windows Vista melyik verziójának frissítése a cél. A cikkben szereplő, előfeltételként telepítendő 935509. számú frissítés csak a Windows Vista Enterprise és a Windows Vista Ultimate rendszeren alkalmazható. A jelen cikkben tárgyalt további, előfeltételként telepítendő frissítések a Windows Vista összes verziójára vonatkoznak.

Ezek a frissítések a rendszeres havi frissítések részeként még a Windows Vista SP1 megjelenése előtt eljutnak a legtöbb felhasználóhoz a Windows Update szolgáltatáson keresztül. Telepítésük más, a számítógép újraindítását igénylő frissítésekkel együtt történik, így nem lesz szükség további újraindításra. Az eljuttatásnak ez a módja leegyszerűsíti az előfeltételként telepítendő frissítések telepítését.

Ha a Windows Vista SP1 szervizcsomagot nem a Windows Update szolgáltatáson keresztül, hanem önálló telepítőprogrammal szeretné telepíteni, nem kell külön telepítenie az előfeltételként telepítendő frissítéseket. Ezeket a frissítéseket szükség esetén az önálló telepítőprogram fogja telepíteni. A Windows Vista SP1 telepítéséhez az alábbi három frissítés szükséges, amelyek alkalmazása azonban akkor is ajánlott, ha a cél nem a Windows Vista SP1 telepítése. Ezek a frissítések ugyanis javítják a jövőbeni Microsoft-frissítések telepítése alatti rendszerstabilitást és -teljesítményt:
 • 935509 Megjelent a Windows Vista rendszer Windows BitLocker meghajtótitkosítási szolgáltatást tartalmazó verzióihoz elérhető szoftverfrissítés
  A 935509. számú frissítés a Windows BitLocker típusú meghajtótitkosításra alkalmas számítógépek megfelelő kezeléséhez szükséges. Ez a frissítés csak a Windows Vista alábbi, a Windows BitLocker meghajtótitkosítási szolgáltatást tartalmazó verzióira telepíthető:
  • Windows Vista Enterprise
  • Windows Vista Ultimate
 • 938371 Megjelent a Windows Vista telepítő összetevőinek frissítése
  A 938371. számú frissítés számos olyan belső összetevőt frissít, amelyekre a Windows Vista rendszernek a Windows Vista Service Pack 1 szervizcsomag megbízhatóbb telepítéséhez és eltávolításához van szüksége. Ezt a frissítést a Windows Vista SP1 telepítése előtt külön kell telepíteni annak biztosítása érdekében, hogy a szervizcsomag a számítógépen telepíthető, illetve onnan eltávolítható legyen. A frissítést a Windows Vista SP1 szervizcsomagnak a Windows Vista összes verzióján való telepítéshez, illetve onnan történő eltávolításhoz telepíteni kell. A frissítés a Windows Update webhelyen lesz elérhető, közvetlenül a 935509. számú frissítés megjelenése után, illetve a Windows Vista SP1 megjelenése előtt.
 • A 937287. számú frissítés a Windows Vista telepítőszoftverét frissíti. További tudnivalókat a frissítéssel kapcsolatos információkat tartalmazó részben talál.

Frissítési információk

A 937287. számú, előfeltételként telepítendő csomag a Windows Vista telepítőszoftverének frissítéseit tartalmazza. A telepítőszoftver az az összetevő, amely a szoftverfrissítések, a nyelvi csomagok, a választható Windows-szolgáltatások és a szervizcsomagok telepítését és eltávolítását kezeli. A 937287. számú frissítés a Windows Vista minden verziója esetén szükséges a Windows Vista SP1 szervizcsomag sikeres telepítéséhez és eltávolításához. A frissítés a Windows Update webhelyen lesz elérhető, közvetlenül a 935509. számú frissítés megjelenése után, illetve a Windows Vista SP1 megjelenése előtt.

A 937287. számú frissítés a Windows Update webhelyről tölthető le. A frissítés beszerzésének menete a következő:
 1. Kattintson a Start
  A kép összecsukásaA kép kibontása
  Start gomb
  gombra, majd a Vezérlőpult parancsra, végül a Biztonság parancsra.
 2. A Windows Update csoportban kattintson a Frissítések keresése parancsra.

  Fontos:
  • A frissítőcsomagot futó Windows Vista operációs rendszeren kell telepíteni. A csomag offline lemezképen nem telepíthető.
  • Ha bármely más frissítés újraindításra várakozik, az újraindításnak meg kell történnie még a frissítés telepítése előtt.
  • A frissítés telepítése előtt telepíteni kell a 949939. számú frissítést.

A frissítés a Microsoft letöltőközpontjában található.

A következő fájl letölthető a Microsoft letöltőközpontjából:

A kép összecsukásaA kép kibontása
Letöltés
A Windows Vista rendszerhez készült frissítési csomag (KB937287) letöltése

A kép összecsukásaA kép kibontása
Letöltés
A Windows Vista for x64-based Systems rendszerhez készült frissítőcsomag (KB937287) letöltése

A Microsoft terméktámogatási fájljainak letöltéséről a Microsoft Tudásbázis alábbi cikkében tájékozódhat:
119591 Microsoft terméktámogatási fájlok beszerzése az online szolgáltatások segítségével
A Microsoft a kiadás napján rendelkezésre álló legújabb víruskereső szoftverrel ellenőrizte a fájl vírusmentességét. A fájlt biztonságos kiszolgálók tárolják, megakadályozva annak jogosulatlan módosítását.

Előfeltételek

A frissítés telepítése előtt telepíteni kell a 949939. számú frissítést.

Újraindítás szükségessége

A frissítés telepítését követően újra kell indítani a számítógépet.

Frissítések helyettesítése

A frissítés nem helyettesít más, korábban megjelent frissítéseket.

Információk a frissítés eltávolításához

A frissítés nem távolítható el.

A szoftverfrissítési terminológiáról a Microsoft Tudásbázis alábbi cikkében tájékozódhat:
824684 A Microsoft szoftverfrissítéseinek leírásához használt szabványos terminológia bemutatása

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 937287 - Utolsó ellenőrzés: 2011. szeptember 25. - Verziószám: 5.0
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
 • Windows Vista Enterprise
 • Windows Vista Ultimate
 • Windows Vista Business
 • Windows Vista Home Premium
 • Windows Vista Home Basic
 • Windows Vista Starter
 • Windows Vista Enterprise 64-bit edition
 • Windows Vista Home Basic 64-bit edition
 • Windows Vista Home Premium 64-bit edition
 • Windows Vista Ultimate 64-bit edition
 • Windows Vista Business 64-bit edition
Kulcsszavak: 
kbautoupdate kbexpertisebeginner kbinfo KB937287
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com