Τρόπος επιβολής στους χρήστες να χρησιμοποιούν το πρόγραμμα-πελάτη που βασίζεται στο Web Live 2007 σύσκεψης αντί για το πρόγραμμα-πελάτη που βασίζεται σε Windows Live 2007 σύσκεψης

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 937305 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

ΕΙΣΑΓΩΓΉ

Αυτό το άρθρο ασχολείται με τον τρόπο να υποχρεώσει τους χρήστες να χρησιμοποιούν τον υπολογιστή-πελάτη που βασίζεται στο Web Microsoft Office Live σύσκεψη 2007 αντί για το πρόγραμμα-πελάτη που βασίζεται σε Windows Microsoft Office Live σύσκεψη 2007.

Περισσότερες πληροφορίες

Όταν Μπορείτε να στείλετε μια πρόσκληση σε σύσκεψη από Live Meeting, η πρόσκληση παρέχει μια διεύθυνση URL, έτσι ώστε οι χρήστες να εγκαταστήσετε στον υπολογιστή-πελάτη που βασίζεται σε Windows Live 2007 συσκέψεων ή ο υπολογιστής-πελάτης που βασίζονται στο Web Live 2007 σύσκεψη. Μπορείτε να επεξεργαστείτε τη διεύθυνση URL, έτσι ώστε Οι χρήστες πρέπει να εγκαταστήσετε το πρόγραμμα-πελάτη που βασίζεται στο Web Live 2007 συσκέψεων.

Για να γίνει αυτό, Αντικατάσταση σύνδεσμος με webjoin στην ακόλουθη διεύθυνση URL στην πρόσκληση:
https://www.livemeeting.com/cc/Microsoft/JOIN?ID=MEETING&Role=Present&pw=ABCDEFG
Μετά την αντικατάσταση σύνδεσμος με webjoin, είναι το ακόλουθο URL χρησιμοποιείται για το πρόγραμμα-πελάτη που βασίζεται στο Web Live 2007 σύσκεψης:
https://www.livemeeting.com/cc/Microsoft/webjoin?ID=MEETING&Role=Present&pw=ABCDEFG

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 937305 - Τελευταία αναθεώρηση: Παρασκευή, 30 Δεκεμβρίου 2011 - Αναθεώρηση: 0.1
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Office Live Meeting 2007
Λέξεις-κλειδιά: 
kbexpertiseinter kbhowto vkbportal107 vkbportal230 vkbportal238 kbmt KB937305 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:937305

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com