De fasering en installatie van stuurprogrammapakketten met het PnP hulpprogramma (Pnputil.exe) in Windows Vista

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 937793 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

INLEIDING

Windows Vista bevat een nieuw hulpprogramma PnP hulpprogramma (Pnputil.exe), kunt u het stuurprogramma-archief te beheren. Met het hulpprogramma PnP, kunt u stuurprogrammapakketten toevoegen, stuurprogrammapakketten verwijderen en stuurprogrammapakketten in de winkel weergeven.

PnP hulpprogramma kan worden gebruikt in Windows Vista een stuurprogrammapakket klaarzetten. Wanneer u een stuurprogrammapakket klaarzetten PnP hulpprogramma gebruikt, heeft het feitelijke apparaat niet aanwezig. Windows Vista beschouwt het pakket is een vertrouwde pakket nadat een beheerder het hulpprogramma gebruikt om het pakket ondertekend stuurprogramma het stuurprogramma-archief. Vervolgens een gebruiker verbinding maken met het apparaat en Windows Vista installeert zonder het apparaat.

Meer informatie

Bezoek de volgende Microsoft-webpagina voor meer informatie over het hulpprogramma PnP voor de installatie van de printer in Windows Vista:
http://www.Microsoft.com/whdc/XPS/pkginstall.mspx
Het document 'Step-by-Step Guide om apparaat ondertekenen en klaarzetten' kunt u vinden op de volgende Microsoft TechNet-webpagina:

Eigenschappen

Artikel ID: 937793 - Laatste beoordeling: vrijdag 18 maart 2011 - Wijziging: 2.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
 • Windows Vista Home Basic 64-bit edition
 • Windows Vista Home Premium 64-bit edition
 • Windows Vista Business 64-bit edition
 • Windows Vista Enterprise 64-bit edition
 • Windows Vista Ultimate 64-bit edition
 • Windows Vista Starter
 • Windows Vista Home Basic
 • Windows Vista Home Premium
 • Windows Vista Business
 • Windows Vista Enterprise
 • Windows Vista Ultimate
Trefwoorden: 
kbinfo kbexpertiseadvanced kbhowto kbmt KB937793 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:937793

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com