9.10.2007 julkaistun SharePoint Server 2007 -tietoturvapäivityksen kuvaus

Artikkeleiden käännökset Artikkeleiden käännökset
Artikkelin tunnus: 937832 - Näytä tuotteet, joita tämä artikkeli koskee.
Tärkeää Tässä artikkelissa käsitellään rekisterin muokkaamista. Muista varmuuskopioida rekisteri ennen sen muokkaamista. Varmista, että osaat palauttaa rekisterin, jos ongelmia ilmenee. Lisätietoja rekisterin varmuuskopioimisesta, palauttamisesta ja muokkaamisesta saat napsauttamalla seuraavaa artikkelin numeroa, jolloin pääset lukemaan artikkelin Microsoft Knowledge Base -tietokannassa:
322756 Rekisterin varmuuskopioiminen, muokkaaminen ja palauttaminen Windows XP:ssä ja Windows Server 2003:ssa
Laajenna kaikki | Kutista kaikki

Tällä sivulla

JOHDANTO

Microsoft on julkaissut tietoturvatiedotteen MS07-059. Tämä tietoturvatiedote sisältää kaikki Microsoft Office 2007 SharePoint Server 2007 -tietoturvapäivityksen tärkeät tiedot, mukaan lukien tiedostojen tiedot ja asennusvaihtoehdot.

Voit tarkastella koko tietoturvatiedotetta seuraavassa Microsoftin verkkosivustossa:
http://www.microsoft.com/technet/security/bulletin/ms07-059.mspx
Huomautus Microsoft suosittelee, että asennat tämän tietoturvapäivityksen asentamisen yhteydessä myös 9.10.2007 julkaistun Microsoft Windows SharePoint Services 3.0 -tietoturvapäivityksen.

Saat lisätietoja Windows SharePoint Services 3.0 -tietoturvapäivityksestä napsauttamalla seuraavaa artikkelin numeroa, jolloin pääset lukemaan artikkelin Microsoft Knowledge Base -tietokannassa:
934525 9.10.2007 julkaistun Windows SharePoint Services 3.0 -tietoturvapäivityksen kuvaus

SharePoint Server 2007:n ohjelmistopäivitysten asentaminen

Microsoft suosittelee, että noudatat aiheessa Office SharePoint Server 2007:n ohjelmistopäivitysten asentaminen kuvattuja ohjeita useimmissa käyttöönottotilanteissa. Näihin käyttöönottoihin kuuluu käyttöönottoja erillisissä palvelimissa ja suurissa palvelinfarmeissa.

Lisätietoja on seuraavassa Microsoftin verkkosivustossa:
http://technet2.microsoft.com/Office/en-us/library/f484f5f2-35bb-4d70-bf56-dd1c4c287c721033.mspx

Ladattavat kohteet

Microsoft Office SharePoint Server 2007 x64 -tietoturvapäivitys (KB937832)
http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?displaylang=fi&FamilyID=1d319164-d133-4493-be27-1aeda62362c4
Microsoft Office SharePoint Server 2007 -tietoturvapäivitys (KB937832)
http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?displaylang=fi&FamilyID=aaea9695-f541-4c4c-9107-81ead5cfc8c9

Tunnetut ongelmat

Varoitus Vakavia ongelmia saattaa ilmetä, jos muokkaat rekisteriä virheellisesti Rekisterieditorilla tai jollakin muulla tavalla. Näiden ongelmien ilmetessä saatat joutua asentamaan käyttöjärjestelmäsi uudelleen. Microsoft ei takaa, että nämä ongelmat voidaan ratkaista. Muokkaat rekisteriä omalla vastuulla.
 • Kun olet asentanut tämän tietoturvapäivityksen, Ohjauspaneelin Lisää tai poista sovellus -työkaluun lisätään kolme merkintää.
 • Päivität Microsoft Windows SharePoint Services 3.0 -sivuston SharePoint Server 2007 -sivustoksi. Jos asennat tämän tietoturvapäivityksen päivitysprosessin aikana, päivitysprosessia ei tehdä loppuun onnistuneesti.

  Voit kiertää tämän ongelman asentamalla SharePoint Server 2007:n, tekemällä rekisteriin muutoksen ja suorittamalla sitten ohjatun SharePoint Products and Technologies -määrittämisen. Voit tehdä tämän seuraavasti:
  1. Asenna SharePoint Server 2007.
  2. Napsauta Käynnistä-painiketta, valitse Suorita, kirjoita regedit ja valitse sitten OK.
  3. Napsauta seuraavaa rekisterin aliavainta:
   HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Shared Tools\Web Server Extensions\12.0\WSS
  4. Napsauta hiiren kakkospainikkeella SetupType Run psconfig to run upgrade -kohtaa ja valitse sitten Muokkaa.
  5. Poista Arvon data -ruudun B2B_UPGRADE-merkintä, kirjoita SKU2SKU_UPGRADE ja valitse sitten OK.
  6. Sulje Rekisterieditori valitsemalla Tiedosto-valikosta Lopeta.
  7. Suorita ohjattu SharePoint Products and Technologies -määrittäminen.
 • Käytät hiljaista tilaa SharePoint Server 2007:n asentamiseen. Jos tämä tietoturvapäivitys asennetaan asennuksen aikana, ohjattu SharePoint Products and Technologies -määrittäminen suoritetaan odottamatta, kun asennusohjelma on päättynyt.

  Voit ratkaista tämän ongelman purkamalla tämän tietoturvapäivityksen tietokoneessa olevaan kansioon. Kopioi sitten tiedostot ohjelman julkaisuversion Updates-kansioon. Kun puretut tiedostot on kopioitu kyseiseen sijaintiin, kansiota voidaan käyttää tälle tietoturvapäivitystasolle päivitetyn ohjelman julkaisuversion asentamiseen.
 • Tietoturvapäivitys kohtaa PSConfig-virheen, jos SharePoint-tietokannan yhteys palvelimeen katkaistaan, ennen kuin tietoturvapäivitys on asennettu.
 • Jos suoritat virustarkistusohjelman tämän tietoturvapäivityksen asentamisen aikana, asennuksen aikana saattaa ilmetä ajoittaisia ongelmia. Voit ratkaista nämä ongelmat poistamalla virustarkistusohjelman käytöstä ennen tämän tietoturvapäivityksen asentamista.
 • Tähän tietoturvapäivitykseen sisältyy seuraavien ongelmien hotfix-korjaukset. Jos kuitenkin asennat SharePoint Server 2007 Service Pack -paketin tämän tietoturvapäivityksen asentamisen jälkeen, seuraavat hotfix-korjaukset menetetään:
  • Voit käyttää mukautettua mallia Windows SharePoint Services 3.0 -sivustokokoelmassa. Jos luot uuden WWW-sivun, kaikki tavalliset Web-osat eivät ehkä ole käytettävissä, kun valitset Lisää Web-osa.
  • Jotkin kolmannen osapuolen palvelut saatetaan pysäyttää virheellisesti, kun asennat tämän tietoturvapäivityksen. Kun tämä ongelma ilmenee, sinun on käynnistettävä tietokone uudelleen tämän tietoturvapäivityksen asentamisen jälkeen.
  • Muodostat yhteyden Windows SharePoint Services 3.0- tai SharePoint Server 2007 -sivustokokoelmaan. Jos sivu sisältää Kalenteri-Web-osan, johon on määritetty kalenterinäkymä, sivu ei välttämättä lataa koko sivua. Tämä ongelma voi ilmetä, jos sinulla ei ole oikeuksia lukea kalenteriluetteloa.
  • Kun käytät lomakepohjaista todennusta (FBA) SharePoint Server 2007 -sivustokokoelmasta etsimiseen, haun tuloksia ei palauteta. Jos kuitenkin käytät NTLM-todennusta SharePoint Server 2007 -sivustokokoelmasta etsimiseen, haun tulokset palautetaan.
  • Kun suoritat Microsoft SharePoint Portal Server 2003 -sivustokokoelman asteittaisen päivityksen SharePoint Server 2007:ksi, päivitys saattaa epäonnistua. Lisäksi näyttöön tulee Tuntematon virhe -virhesanoma.
  • Käytössäsi on sivustokokoelma, joka päivitettiin SharePoint Server 2007:ksi. Jos sivuston URL-osoitteessa on piste, täysi selaaminen ei ehkä indeksoi kyseistä sivustokokoelmaa. Lisäävä selaaminen kuitenkin indeksoi sivustokokoelman odotetusti.
  • Käytät Sisällytä arvot kaikista yhdistetyistä selatuista ominaisuuksista -asetusta. Tämän jälkeen yhdistät Tekijä-ominaisuuden uudelleen muihin selattuihin ominaisuuksiin. Kun teet tämän, Tyyppi-ominaisuudeksi muutetaan useita arvoja sisältävä ominaisuusobjekti. Jos sen jälkeen päätät olla käyttämättä Sisällytä arvot kaikista yhdistetyistä selatuista ominaisuuksista -asetusta, Tyyppi-ominaisuutta ei muuteta takaisin sen oletusarvon mukaiseksi tekstiominaisuudeksi.
  • Jos päivität Windows SharePoint Services 3.0 -sivustokokoelman SharePoint Server 2007 -sivustokokoelmaksi, sivusto ei ehkä näytä päivitetyltä. Sen sijaan sivustokokoelma toimii edelleen Windows SharePoint Services 3.0 -sivustona.
  • Kun valitset SharePoint Server 2007 -sivustokokoelman suorituskykyilmaisimen Profiili-sivun, näyttöön tulee seuraavankaltainen virhesanoma:
   Funktio ei kelpaa (Poikkeus kohteesta HRESULT:0x80070001).
  • Kun täysi selaaminen tehdään SharePoint Server 2007 -sivustokokoelmassa .pdf-tiedostojen selaamista varten, selaaminen ei välttämättä pääty. Lisäksi suoritintehon käyttö saattaa kasvaa sataan prosenttiin. Tämä ongelma voi ilmetä, kun .ocn-tiedosto on upotettu .pdf-tiedostoon.

Edellytykset

Tällä tietoturvapäivityksellä ei ole edellytyksiä.

Uudelleenkäynnistystiedot

Joissakin tilanteissa tietokone on ehkä käynnistettävä uudelleen. Jos tietokone on käynnistettävä uudelleen, toimi seuraavasti:
 1. Käynnistä tietokone uudelleen.
 2. Suorita ohjattu SharePoint Products and Technologies -määrittäminen.
 3. Varmista, että kaikki SharePoint-palvelut ovat käynnissä palvelukonsolissa.
 4. Varmista, että kaikkia WWW-sivustoja suoritetaan IIS-palveluiden hallinnassa.

Poistamistiedot

Tätä tietoturvapäivitystä ei voi poistaa sen asentamisen jälkeen.

Ominaisuudet

Artikkelin tunnus: 937832 - Viimeisin tarkistus: 26. lokakuuta 2007 - Versio: 3.1
Artikkelin tiedot koskevat seuraavia tuotteita:
 • Microsoft Office SharePoint Server 2007
Hakusanat: 
kbbug kbfix kbsecvulnerability kbqfe kbsecurity kbpubtypekc kbexpertiseinter kbmoss2007postrtmfix KB937832

Anna palautetta

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com