A SharePoint Server 2007 biztonsági frissítése: 2007. október 9.

A cikk fordítása A cikk fordítása
Cikk azonosítója: 937832 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
Fontos: A cikk a beállításjegyzék (korábbi nevén rendszerleíró adatbázis) módosításával is foglalkozik. A beállításjegyzékről módosítása előtt készítsen biztonsági másolatot, illetve győződjön meg arról, hogy szükség esetén helyre tudja állítani azt. A beállításjegyzék biztonsági mentéséről, visszaállításáról és módosításáról a Microsoft Tudásbázis alábbi cikkében tájékozódhat:
322756 Útmutató: A rendszerleíró adatbázis biztonsági mentése, szerkesztése és visszaállítása Windows XP és Windows Server 2003 rendszerben
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

A lap tartalma

BEVEZETÉS

A Microsoft közzétette az MS07-059 jelű biztonsági közleményt, amely a Microsoft Office SharePoint Server 2007 program biztonsági frissítésére vonatkozó valamennyi fontos tudnivalót tartalmazza, beleértve a frissítésbe foglalt fájlok adatait és a telepítési lehetőségek leírását.

A biztonsági közlemény teljes szövegét a Microsoft következő webhelyén olvashatja:
http://www.microsoft.com/hun/biztonsag/2007/ms07-059.mspx
Megjegyzés: A biztonsági frissítés telepítésekor ajánlott telepíteni a Microsoft Windows SharePoint Services 3.0 szoftver 2007. október 9-én kiadott biztonsági frissítését is.

A Windows SharePoint Services 3.0 biztonsági frissítéséről a Microsoft Tudásbázis alábbi cikkében tájékozódhat:
934525 A Windows SharePoint Services 3.0 biztonsági frissítése: 2007. október 9.

A SharePoint Server 2007 szoftverfrissítéseinek központi telepítése

A legtöbb telepítési környezetben javasolt az Office SharePoint Server 2007 szoftverfrissítéseinek központi telepítését taglaló témakörben írtak szerint eljárni: a témakör egyaránt kitér az önálló kiszolgálókról futtatott telepítési folyamatokra és a nagyon nagy méretű kiszolgálófarmokban végrehajtott központi telepítésre.

További információt a Microsoft következő webhelyén talál:
http://technet2.microsoft.com/Office/en-us/library/f484f5f2-35bb-4d70-bf56-dd1c4c287c721033.mspx

Letöltések

A Microsoft Office SharePoint Server 2007 x64 program biztonsági frissítése (KB937832)
http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?displaylang=hu&FamilyID=1d319164-d133-4493-be27-1aeda62362c4
A Microsoft Office SharePoint Server 2007 program biztonsági frissítése (KB937832)
http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?displaylang=hu&FamilyID=aaea9695-f541-4c4c-9107-81ead5cfc8c9

Ismert problémák

Figyelmeztetés: A beállításszerkesztővel (Rendszerleíróadatbázis-szerkesztő) vagy más eszközzel helytelenül módosított beállításjegyzék komoly problémákat okozhat, amelyek akár az operációs rendszer újratelepítését is szükségessé tehetik. A Microsoft nem garantálja az ilyen jellegű problémák megoldhatóságát, ezért a beállításjegyzéket csak saját felelősségére módosíthatja.
 • A biztonsági frissítés telepítését követően a rendszer három új elemet vesz fel a Vezérlőpultról megnyitható Programok telepítése és törlése ablakba.
 • Ha a Microsoft Windows SharePoint Services 3.0 programról frissít a SharePoint Server 2007-alapú webhelyre, és eközben telepíti a biztonsági frissítést, akkor az áttérés nem fejeződik be sikeresen.

  A probléma elkerülése végett először telepítse a SharePoint Server 2007 alkalmazást, végezze el a szükséges módosítást a beállításjegyzékben, végül futtassa a SharePoint-termékek és -technológiák konfigurálása varázslót. Ehhez hajtsa végre az alábbi lépéseket:
  1. Telepítse a SharePoint Server 2007 alkalmazást.
  2. Kattintson a Start menü Futtatás parancsára, írja be a regedit parancsot, majd kattintson az OK gombra.
  3. Kattintson a beállításjegyzék következő alkulcsára:
   HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Shared Tools\Web Server Extensions\12.0\WSS
  4. Kattintson a jobb gombbal a SetupType Run psconfig to run upgrade elemre, majd kattintson a helyi menü Módosítás parancsára.
  5. Az Érték mezőből törölje a B2B_UPGRADE értéket, írja be az SKU2SKU_UPGRADE értéket, majd kattintson az OK gombra.
  6. A Beállításszerkesztő segédprogramból történő kilépéshez kattintson a Fájl menü Kilépés parancsára.
  7. Futtassa a SharePoint-termékek és -technológiák konfigurálása varázslót.
 • Amennyiben csendes telepítéssel telepíti a SharePoint Server 2007 szoftvert, és eközben elindítja a biztonsági frissítés telepítését is, a SharePoint-termékek és -technológiák konfigurálása varázsló váratlanul elindul a telepítés befejezése után.

  A probléma megoldásához bontsa ki a biztonsági frissítést a fájlrendszer valamelyik mappájába, és másolja a fájlokat a program szóban forgó kiadásának Updates mappájába. A kibontott fájlok másolása után a fájlokat tartalmazó mappából telepíthető a biztonságifrissítés-szintre frissítendő kérdéses programverzió.
 • A biztonsági frissítés PSConfig típusú hibát okoz abban az esetben, ha a SharePoint-adatbázis és a kiszolgáló közötti kapcsolatot a biztonsági frissítés telepítése előtt megszakítják.
 • A biztonsági frissítés telepítése időnként megszakadhat, ha közben víruskereső programot futtat. A problémák elkerülése végett tiltsa le a víruskereső szoftvert a frissítés telepítésének megkezdése előtt.
 • A biztonsági frissítés a következőkben felsorolt problémákhoz kiadott gyorsjavításokat is magában foglalja, noha a SharePoint Server 2007 szervizcsomagjainak e biztonsági frissítés utáni telepítésével a gyorsjavítások elvesznek:
  • Ha egyéni sablont használ a Windows SharePoint Services 3.0 alkalmazással létrehozott valamely webhelycsoportban, és új weblapot készít, a Kijelző hozzáadása hivatkozásra kattintva esetleg nem áll rendelkezésre az összes szokásos kijelző.
  • A biztonsági frissítés telepítésekor elképzelhető, hogy a rendszer helytelenül állítja le egyes külső gyártók szolgáltatásait. Ha ez történik, a biztonsági frissítés telepítése után indítsa újra a számítógépet.
  • Ha Windows SharePoint Services 3.0 vagy SharePoint Server 2007 rendszerű webhelycsoporttal létesít kapcsolatot, és a lap tartalmaz egy naptárnézetet megjelenítő Naptár kijelzőt, akkor a lap nem biztos, hogy teljes egészében betöltődik. Ez a probléma akkor fordulhat elő, ha a felhasználónak nincs jogosultsága olvasni a Naptár listát.
  • Ha az űrlapalapú hitelesítési szolgáltatással (FBA) végez keresést egy SharePoint Server 2007-alapú webhelycsoportban, nem jelennek meg a keresési eredmények. Az NTLM funkcióval végzett keresés mindazonáltal megjeleníti a keresés eredményét.
  • Ha fokozatos frissítéssel tér át egy Microsoft SharePoint Portal Server 2003 rendszerű webhelycsoportról egy SharePoint Server 2007 rendszerűre, a frissítés sikertelen lehet, és emellett egy ismeretlen hibáról tájékoztató üzenet is megjelenhet.
  • Ha egy SharePoint Server 2007 rendszerűvé frissített webhelycsoport URL-címe pontot tartalmaz, a teljes bejárás nem biztos, hogy az egész webhelycsoportot indexeli. A növekményes bejárás a várt módon végzi a webhelycsoport bejárását.
  • Amennyiben Az összes megfeleltetett bejárt tulajdonság értékének belefoglalása lehetőség használata után újból megfelelteti az Author tulajdonságot a többi bejárt tulajdonságnak, a rendszer többértékű tulajdonságobjektummá változtatja a Type tulajdonságot. Ha ezután úgy dönt, hogy mégsem használja Az összes megfeleltetett bejárt tulajdonság értékének belefoglalása lehetőséget, a Type tulajdonságot nem állítja vissza a rendszer annak alapértelmezett szövegtulajdonságára.
  • Ha Windows SharePoint Services 3.0 rendszerű webhelycsoportot frissít SharePoint Server 2007 verziójúra, a webhely esetleg nem tűnik frissítettnek, hanem továbbra is Windows SharePoint Services 3.0 verziójú webhelyként működik.
  • Egy SharePoint Server 2007-alapú webhelycsoport profillapjának fő teljesítménymutatójára kattintva a következőhöz hasonló hibaüzenet jelenik meg:
   Nem megfelelő funkció (kivétel forrása: HRESULT:0x80070001).
  • PDF-fájlok SharePoint Server 2007 rendszerű webhelycsoportban történő teljes bejárásakor lehet, hogy a bejárás nem fejeződik be, a processzor terheltsége pedig eléri a 100%-ot. Ez a probléma akkor léphet fel, ha a PDF-fájlba .ocn kiterjesztésű fájlt ágyaztak be.

Előfeltételek

A biztonsági frissítés telepítésének nincsenek előfeltételei.

Újraindítás szükségessége

Bizonyos esetekben szükség lehet a számítógép újraindítására. Ha újra kell indítania a számítógépet, hajtsa végre a következő műveleteket:
 1. Indítsa újra a számítógépet.
 2. Futtassa a SharePoint-termékek és -technológiák konfigurálása varázslót.
 3. Győződjön meg arról, hogy a szolgáltatások konzolján minden SharePoint-szolgáltatás fut.
 4. Ellenőrizze, hogy az összes webhely futtatja-e az Internet Information Services (IIS) kezelőjét.

Eltávolítási információ

Ez a biztonsági frissítés nem távolítható el a telepítést követően.

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 937832 - Utolsó ellenőrzés: 2007. október 29. - Verziószám: 3.1
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
 • Microsoft Office SharePoint Server 2007
Kulcsszavak: 
kbbug kbfix kbsecvulnerability kbqfe kbsecurity kbpubtypekc kbexpertiseinter kbmoss2007postrtmfix KB937832
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com