MS07-049: A Virtual PC és Virtual Server programok biztonsági rése magasabb szintű jogosultság megszerzését teheti lehetővé

A cikk fordítása A cikk fordítása
Cikk azonosítója: 937986 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

A lap tartalma

BEVEZETÉS

A Microsoft közzétette az MS07-049 jelű biztonsági közleményt, amely a biztonsági frissítésre vonatkozó valamennyi fontos tudnivalót tartalmazza, beleértve a javításba foglalt fájlok adatait és a telepítési lehetőségek leírását. A biztonsági közlemény teljes szövege a Microsoft alábbi webhelyein tekinthető meg:

A biztonsági frissítéssel kapcsolatos ismert problémák

 • A 937986. számú frissítés 64 bites verziójának 32 bites operációs rendszerre történő telepítésekor a telepítés sikertelen lesz. A problémát az okozza, hogy az Advpack.dll fájl a frissítés folyamatának létrehozásakor hibát érzékel. Ezután egy figyelmeztető párbeszédpanel tájékoztat arról, hogy a frissítés telepítése nem történt meg.
 • Ha a 937986. számú frissítés telepítése terminálszolgáltatások használatával távoli számítógépen történik, akkor a /console kapcsoló használata nélkül a telepítés nem cseréli le a sebezhető fájlokat. A /console kapcsoló használata ezért kötelező, ahogy az alábbi példában látható:
  mstsc /console /v:<számítógép neve>
 • Ezt a frissítést a Windows Vista rendszer nem támogatja. Ha a számítógépén Windows Vista rendszer fut, akkor igényeitől függően a Virtual PC 2007 vagy a Virtual Server 2005 R2 SP1 használata ajánlott, mivel e két alkalmazás mentes a Microsoft Tudásbázis 937986. számú cikkében ismertetett biztonsági réstől.
Megjegyzés: A gyorsjavítás nem távolítható el. Távolítsa el teljesen a virtuális kiszolgálót, majd telepítse újra a végleges (RTM) verziót.

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 937986 - Utolsó ellenőrzés: 2007. december 10. - Verziószám: 2.0
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
 • Microsoft Virtual PC 2004
 • Microsoft Virtual PC 2004 Service Pack 1
 • Microsoft Virtual Server 2005 Standard Edition
 • Microsoft Virtual Server 2005 R2 Standard Edition
 • Microsoft Virtual Server 2005 R2 Enterprise Edition
 • Microsoft Virtual PC for Mac 6.1 Standard Edition
 • Microsoft Virtual PC for Mac 7.0 Standard Edition
Kulcsszavak: 
kbbug kbfix kbsecvulnerability kbqfe kbsecurity kbsecbulletin kbpubtypekc kbexpertiseadvanced kbexpertisebeginner KB937986
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com