Cum se depanează codurile de eroare privind activarea în volum în Windows 7, Windows Server 2008 și Windows Vista

Traduceri articole Traduceri articole
ID articol: 938450 - View products that this article applies to.
Măriți totul | Reduceți totul

INTRODUCERE

Atunci când încercați să utilizați o cheie de activare multiplă (MAK) sau Serviciul de management al cheilor (KMS) pentru a efectua activarea în volum pe unul sau mai multe computere pe care se execută Windows 7, Windows Server 2008 sau Windows Vista, se afișează mesaje de eroare care conțin anumite coduri de eroare. Acest articol descrie cum se depanează acestor erori.

Informații suplimentare

Reduceți tabelulMăriți tabelul
Cod de eroareMesaj de eroareTip de activareCauza posibilăPași de depanare
0xC004C001
Serverul de activare a stabilit că este nevalidă cheia specificată a produsului. MAK A fost introdusă o cheie MAK nevalidă. Verificați dacă aceasta este cheia MAK furnizată de Microsoft. Contactați Centrul de asistență Microsoft privind activarea pentru a verifica dacă cheia MAK este validă.
0xC004C003
Serverul de activare a stabilit că este blocată cheia de produs specificată. MAK Cheia MAK este blocată pe serverul de activare. Contactați Centrul de asistență Microsoft privind activarea pentru a obține o cheie MAK nouă în vederea instalării/activării sistemului.
0xC004C008
Serverul de activare a stabilit că nu se poate utiliza cheia specificată a produsului. KMS Cheia KMS a depășit limita de activare. Cheile de pe gazda KMS se vor activa de cel mult 10 ori pe șase computere diferite. Dacă sunt necesare mai multe activări, contactați Centrul de asistență Microsoft privind activarea.
0xC004B100
Serverul de activare a stabilit că acest computer nu s-a activat. MAK Această problemă poate apărea în cazul în care cheia MAK nu este acceptată. Pentru a depana această problemă, verificați dacă cheia MAK utilizată este cheia MAK furnizată de Microsoft. Pentru a verifica validitatea cheii MAK, contactați Centrul de asistență privind activarea produselor.
0xC004C020
Serverul de activare a raportat că limita Multiple Activation Key a fost depă?ită. MAK Cheia MAK a depășit limita de activări. Cheile MAK sunt concepute astfel încât să asigure un număr limitat de activări. Contactați Centrul de asistență Microsoft privind activarea.
0xC004C021
Serverul de activare a raportat că limita de extensie Multiple Activation Key a fost depă?ită. MAK Cheia MAK a depășit limita de activări. Cheile MAK sunt concepute astfel încât să asigure un număr limitat de activări. Contactați Centrul de asistență Microsoft privind activarea.
0xC004F009
Serviciul de protecție software a raportat că perioada de grație a expirat. MAK Perioada de grație a expirat înainte de activarea sistemului. Acum, sistemul se află în starea Notificări. Consultați secțiunea„Experiența utilizatorului”.
0xC004F00F
Serverul de licențiere software a raportat că ID-ul hardware legat este sub nivelul de toleranță. Client MAK/KMS/Gazdă KMS Configurația hardware s-a modificat sau driverele au fost actualizate în sistem. MAK: Reactivați sistemul în timpul perioadei de grație care succede intervalul de toleranță utilizând fie activarea online, fie activarea prin telefon. KMS: reporniți sau executați slmgr.vbs /ato.
0xC004F014
Serviciul de protecție software a raportat că nu este disponibilă cheia de produs Client MAK/KMS În sistem nu este instalată nicio cheie de produs. Instalați o cheie MAK de produs sau instalați o cheie de instalare KMS din fișierul \sources\pid.txt de pe suportul media de instalare.
0xC004F02C
Serviciul de protecție software a raportat că formatul pentru datele de activare offline nu este corect. Client MAK/KMS Sistemul a detectat că datele introduse în timpul activării prin telefon nu sunt valide. Verificați dacă ați introdus corect CID-ul.
0xC004F035
Acest cod de eroare generează mesajul „Serviciul de protecție software a raportat că nu s-a reușit activarea computerului utilizând o cheie de produs pentru licență în volum...” Textul erorii este corect, dar ambiguu. Această eroare indică lipsa unui marcaj Windows în BIOS; acest marcaj este furnizat pe sisteme OEM pentru a indica computerele expediate cu ediții de Windows calificate, ceea ce reprezintă o cerință pentru activarea clientului la KMS. Eroare: Cheie de licență în volum nevalidă Pentru activare, trebuie să înlocuiți cheia produsului cu o cheie de activare multiplă (MAK) validă sau cu o cheie pentru comerț cu amănuntul. Trebuie să aveți o licență calificată de sistem de operare ȘI o licență de upgrade cu licențiere în volum pentru Windows 7 sau o licență completă pentru Windows 7 de la o sursă de distribuire cu amănuntul. ORICE ALT FEL DE INSTALARE A ACESTUI SOFTWARE CONSTITUIE O ÎNCĂLCARE A ACORDURILOR ȘI A LEGILOR ÎN VIGOARE PRIVIND DREPTURILE DE AUTOR. Client KMS/Gazdă KMS Pentru edițiile de Windows 7 în volum există numai licențe de upgrade. Instalarea unui sistem de operare în volum pe un computer care nu are instalat un sistem de operare calificat nu este acceptată. Instalați o versiune calificată a unui sistem de operare Microsoft, apoi activați-o utilizând o cheie MAK.
0xC004F038
Serviciul de protecție software a raportat că nu s-a reușit activarea computerului. Contorul returnat de Serviciul de management al cheilor (KMS) este insuficient. Contacta?i administratorul de sistem. Client KMS Numărul total înregistrat pe gazda KMS nu este suficient de mare. Numărul total de pe gazda KMS trebuie să fie ?5 pentru Windows Server sau ?25 pentru clienți Windows. Pentru a se putea activa clienții KMS, în rezerva KMS trebuie înregistrate mai multe computere. Executați Slmgr.vbs /dli pentru a obține numărul total curent înregistrat în gazda KMS.
0xC004F039
Serviciul de protecție software a raportat că nu s-a reușit activarea computerului. Serviciul de management al cheilor (KMS) nu s-a activat. Client KMS Această eroare apare atunci când pentru o cerere KMS nu se primește niciun răspuns. Depanați conexiunea de rețea dintre gazda KMS și client. Asigurați-vă că portul TCP 1688 (implicit) nu este blocat de un paravan de protecție sau că nu este filtrat în vreun alt fel.
0xC004F041
Serviciul de protecție software a stabilit că Serverul de management al cheilor (KMS) nu este activat. KMS trebuie activat. Client KMS Gazda KMS nu este activată. Activați gazda KMS fie prin activare online, fie prin activare prin telefon.
0xC004F042
Serviciul de protecție software a stabilit că Serviciul de management al cheilor (KMS) specificat nu se poate utiliza. Client KMS Nepotrivire între clientul KMS client și gazda KMS. Această eroare apare atunci când un client KMS contactează o gazdă KMS care nu poate activa software-ul client. Acest lucru poate apărea frecvent în mediile mixte, care conțin, de exemplu, gazde KMS specifice unor aplicații și sisteme de operare.
0xC004F050
Serviciul de protecție software a raportat că nu este validă cheia produsului. KMS, client KMS, MAK Acest lucru poate fi cauzat de scrierea incorectă a cheii KMS sau de introducerea unei chei de produs Beta într-o versiune deja lansată a sistemului de operare. Instalați cheia KMS adecvată în versiunea de Windows corespunzătoare. Verificați scrierea. În cazul în care cheia este copiată și apoi lipită, asigurați-vă că liniile de dialog din componența cheii nu au fost înlocuite cu cratime.
0xC004F051
Serviciul de protecție software a raportat că este blocată cheia produsului. MAK/KMS Cheia de produs de pe serverul de activare este blocată de Microsoft. Obțineți o cheie MAK/KMS nouă, instalați-o în sistem, apoi efectuați activarea.
0xC004F064
Serviciul de protecție software a raportat că perioada de grație pentru neautentic a expirat. MAK Instrumentele de activare Windows (WAT) au stabilit că sistemul nu este original. Consultați Ghidul de operații privind activarea în volum.
0xC004F065
Serviciul de protecție software a raportat că aplicația se execută în timpul perioadei valide pentru software neautentic. Client MAK/KMS Instrumentele de activare Windows au stabilit că sistemul nu este original. Sistemul va continua să funcționeze în timpul perioadei de grație pentru software neautentic. Obțineți și instalați o cheie de produs original și activați sistemul în timpul perioadei de grație. În caz contrar, sistemul va intra în starea Notificări la sfârșitul perioadei de grație.
0xC004F06C
Serviciul de protecție software a raportat că nu s-a reușit activarea computerului. Serviciul de management al cheilor (KMS) a stabilit că marcajul temporal este nevalid. Client KMS Ora de sistem de pe computerul client diferă semnificativ de ora de pe gazda KMS. Sincronizarea orei este importantă pentru securitatea sistemului și a rețelei din mai multe motive. Remediați această problemă schimbând ora sistemului pe computerul client, astfel încât să coincidă cu ora de pe gazda KMS. Se recomandă utilizarea unei surse de timp Network Time Protocol (NTP) sau a Serviciilor de domeniu Active Directory pentru sincronizarea orei. Această problemă este cauzată de utilizarea orei UTP și nu are legătură cu selectarea fusului orar.
0x80070005
Access refuzat. Acțiunea solicitată necesită privilegii sporite. Client KMS/Gazdă MAK/KMS Control acces utilizator (UAC) interzice executarea proceselor de activare dintr-o linie de comandă fără drepturi sporite. Executați slmgr.vbs dintr-o linie de comandă cu drepturi sporite. Faceți clic dreapta pe cmd.exe, apoi faceți clic pe Executare ca administrator.
0x8007232A
Eroare de server DNS. Gazdă KMS Sistemul prezintă probleme de rețea sau de DNS. Depanați rețeaua și DNS-ul.
0x8007232B
Numele DNS nu există. Client KMS Clientul KMS nu poate găsi în DNS înregistrări resursă (RR) de serviciu (SRV) KMS. Dacă nu există nicio gazdă KMS în rețea, trebuie instalată o cheie MAK. Verificați dacă s-a instalat vreo gazdă KMS și dacă publicarea de DNS este activată (implicit). Dacă DNS-ul este indisponibil, indicați clientul KMS în gazda KMS utilizând slmgr.vbs /skms <kms_host_name>. Opțional, obțineți și instalați o cheie MAK, apoi activați sistemul. În cele din urmă, depanați DNS-ul.
0x800706BA
Server RPC indisponibil. Client KMS Setările paravanului de protecție nu sunt configurate pe gazda KMS sau înregistrările de serviciu (SRV) din DNS sunt învechite. Asigurați-vă că pe computerul gazdă KMS este activată în paravanul de protecție excepția pentru Serviciul de management al cheilor. Asigurați-vă că înregistrările SRV indică o gazdă KMS validă. Depanați conexiunile de rețea.
0x8007251D
Nu s-au găsit înregistrări pentru interogarea DNS. Client KMS Clientul KMS nu poate găsi în DNS înregistrări resursă (RR) de serviciu (SRV) KMS. Depanați conexiunile de rețea și DNS-ul.
0xC004F074
Serviciul de protecție software a raportat că nu s-a reușit activarea computerului. Nu a putut fi contactat niciun serviciu de management al cheilor (KMS). Consultați jurnalul evenimentelor aplicațiilor pentru informații suplimentare. Client KMS Toate sistemele gazdă KMS au returnat o eroare. Depanați erorile provenite de la fiecare eveniment cu ID-ul 12288 asociat cu încercarea de activare.
0x8004FE21
Pe acest computer nu se execută Windows original. Client MAK/KMS Această problemă poate apărea din mai multe motive. Cel mai probabil motiv este instalarea de pachete lingvistice (MUI) pe computere pe care se execută ediții de Windows fără licență pentru pachete lingvistice suplimentare. (Notă Acest lucru nu este neapărat un indiciu al modificării. Unele aplicații pot instala suport multilingv chiar și atunci când pentru edițiile respective de Windows nu există licență pentru pachetele lingvistice respective.) Această problemă poate apărea și în cazul în care sistemul de operare Windows a fost modificat de un program malware pentru a se permite instalarea de caracteristici suplimentare. Această problemă poate apărea și în condițiile în care anumite fișiere de sistem sunt deteriorate. Pentru a rezolva această problemă, trebuie să reinstalați sistemul de operare.
0x80092328
0x80092328 Numele DNS nu există. Client KMS Această problemă poate apărea în cazul în care clientul KMS nu găsește înregistrările resursă SRV KMS în DNS. Pentru a evita această problemă, urmați pașii din următorul articol din Baza de cunoștințe Microsoft: 929826 Mesaj de eroare care se afișează atunci când încercați să activați Windows Vista Enterprise, Windows Vista Business, Windows 7 sau Windows Server 2008: „Cod 0x8007232b”

Referințe

Pentru mai multe informații despre activarea în volum, vizitați următoarele site-uri web Microsoft:

Proprietă?i

ID articol: 938450 - Ultima examinare: 28 decembrie 2012 - Revizie: 4.0
Se aplică la:
 • Windows 7 Service Pack 1
 • Windows 7 Enterprise
 • Windows 7 Enterprise N
 • Windows 7 Home Basic
 • Windows 7 Home Premium
 • Windows 7 Home Premium N
 • Windows 7 Professional
 • Windows 7 Professional N
 • Windows 7 Starter
 • Windows 7 Starter N
 • Windows 7 Ultimate
 • Windows 7 Ultimate N
 • Windows Vista Enterprise 64-bit edition
 • Windows Vista Business
 • Windows Vista Business 64-bit edition
 • Windows Vista Enterprise
Cuvinte cheie: 
kbvolumelicensing kbtshoot kbhowto kbcip KB938450

Trimite?i feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com